Hvala svima jos jednom, predivno je biti NAVIJAC ZELJE!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ofsajd ko kuća, ali Adilović je kriv jer se nije potrudio da izbjegne evidentan ofsajd... imao je izbora, ali vjerovatno ga je ponjela želja da burazu što prije zabije go...eliminator je napisao/la:
0:27 cist go
Vidi ko se javio pa ti rece da mi gubimo i da mora biti takoAldinn1 je napisao/la:Nisam nikad bio za teorije zavjere i namještanjem.
Prvo poluvrijeme Željina odbrana mi je izgledala jako smiješno i na trenutak sumnjivo. Poznavajuči našu odbranu i kako igramo, ovo što se dešavalo prvo poluvrijeme da su nam pozadi po dva igrača samo, čudno mi baš.
Drugo poluvrijeme mi izgledalo kao da nismo htjeli pobijediti, nego da nam je bod dosta...
Još je ostao kup i mislim da je to dovoljno domača zadača za ove male klubove ..
Reci da se salis?MinjonKocka je napisao/la:Odlicna utakmica za nase uslove, bas sam uzivala (pogotovo sto smo se vratili kako dolikuje sampionima). Tulcetu sve halal sto nije bio u pravoj formi, vratio se taman kad je trebalo. Ostali su bili ok, igrali smo s pola snage, znala sam da ce tako biti i toga sam se najvise bojala. Primili smo dva jako naivna gola, nisu oni vala ni imali vise nesto sansi. Ali je utakmica za oko bila prelijepa. Sto se tice tribina, prvo su im parole preofirne, svaki dan(pa i na derbiju) se tuku medjusobno a postavljaju parole kako smo mi krac navijaci, njihovi su problemi isto dublji nego sto to predstavljaju, vec se odvajaju na zapad, tuku medjusobno itd a nama se smijujugozapad u transu, milina je bila gledat nas sve zajedno, bas je ludilo bilo. Abd u srijedu proslavit duplu, pa u subotu sve to zajedno krunisati jednom dobrom tekmom i zaokruzit najbolju sezonu kako postojimo! Hvala AMARE, hvala igraci, hvala ostatak strucnog staba, hvala svima koji imaju ikakve veze sa klubom, hvala navijacima(iako ima problema smatram da ce se rjesiti-proci ce i furke, ostacemo mi najverniji).
Hvala svima jos jednom, predivno je biti NAVIJAC ZELJE!
Maskoto foruma aj ti i u srijedu reci da je tekma prodana i da gubimo ja cu da te castimpropuh je napisao/la:Vidi ko se javio pa ti rece da mi gubimo i da mora biti takoAldinn1 je napisao/la:Nisam nikad bio za teorije zavjere i namještanjem.
Prvo poluvrijeme Željina odbrana mi je izgledala jako smiješno i na trenutak sumnjivo. Poznavajuči našu odbranu i kako igramo, ovo što se dešavalo prvo poluvrijeme da su nam pozadi po dva igrača samo, čudno mi baš.
Drugo poluvrijeme mi izgledalo kao da nismo htjeli pobijediti, nego da nam je bod dosta...
Još je ostao kup i mislim da je to dovoljno domača zadača za ove male klubove ..
hahahahah dobra ti ova....rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
za sta tacno?Sarajlijc@ je napisao/la:Reci da se salis?MinjonKocka je napisao/la:Odlicna utakmica za nase uslove, bas sam uzivala (pogotovo sto smo se vratili kako dolikuje sampionima). Tulcetu sve halal sto nije bio u pravoj formi, vratio se taman kad je trebalo. Ostali su bili ok, igrali smo s pola snage, znala sam da ce tako biti i toga sam se najvise bojala. Primili smo dva jako naivna gola, nisu oni vala ni imali vise nesto sansi. Ali je utakmica za oko bila prelijepa. Sto se tice tribina, prvo su im parole preofirne, svaki dan(pa i na derbiju) se tuku medjusobno a postavljaju parole kako smo mi krac navijaci, njihovi su problemi isto dublji nego sto to predstavljaju, vec se odvajaju na zapad, tuku medjusobno itd a nama se smijujugozapad u transu, milina je bila gledat nas sve zajedno, bas je ludilo bilo. Abd u srijedu proslavit duplu, pa u subotu sve to zajedno krunisati jednom dobrom tekmom i zaokruzit najbolju sezonu kako postojimo! Hvala AMARE, hvala igraci, hvala ostatak strucnog staba, hvala svima koji imaju ikakve veze sa klubom, hvala navijacima(iako ima problema smatram da ce se rjesiti-proci ce i furke, ostacemo mi najverniji).
Hvala svima jos jednom, predivno je biti NAVIJAC ZELJE!![]()
![]()
![]()
Koji rekord?harishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
opelspielführer_21 je napisao/la:Koji rekord?harishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
za sta tacno?Sarajlijc@ je napisao/la:Reci da se salis?MinjonKocka je napisao/la:Odlicna utakmica za nase uslove, bas sam uzivala (pogotovo sto smo se vratili kako dolikuje sampionima). Tulcetu sve halal sto nije bio u pravoj formi, vratio se taman kad je trebalo. Ostali su bili ok, igrali smo s pola snage, znala sam da ce tako biti i toga sam se najvise bojala. Primili smo dva jako naivna gola, nisu oni vala ni imali vise nesto sansi. Ali je utakmica za oko bila prelijepa. Sto se tice tribina, prvo su im parole preofirne, svaki dan(pa i na derbiju) se tuku medjusobno a postavljaju parole kako smo mi krac navijaci, njihovi su problemi isto dublji nego sto to predstavljaju, vec se odvajaju na zapad, tuku medjusobno itd a nama se smijujugozapad u transu, milina je bila gledat nas sve zajedno, bas je ludilo bilo. Abd u srijedu proslavit duplu, pa u subotu sve to zajedno krunisati jednom dobrom tekmom i zaokruzit najbolju sezonu kako postojimo! Hvala AMARE, hvala igraci, hvala ostatak strucnog staba, hvala svima koji imaju ikakve veze sa klubom, hvala navijacima(iako ima problema smatram da ce se rjesiti-proci ce i furke, ostacemo mi najverniji).
![]()
![]()
ne razumijem, primili smo gol od Veleža i od Slavijeharishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
Za sve , gluposti valjas. Kod nas se niko ne tuce, ne odvaja na druge tribine, a sa parolama uvijek u srz pogodimoMinjonKocka je napisao/la:za sta tacno?Sarajlijc@ je napisao/la:Reci da se salis?MinjonKocka je napisao/la:Odlicna utakmica za nase uslove, bas sam uzivala (pogotovo sto smo se vratili kako dolikuje sampionima). Tulcetu sve halal sto nije bio u pravoj formi, vratio se taman kad je trebalo. Ostali su bili ok, igrali smo s pola snage, znala sam da ce tako biti i toga sam se najvise bojala. Primili smo dva jako naivna gola, nisu oni vala ni imali vise nesto sansi. Ali je utakmica za oko bila prelijepa. Sto se tice tribina, prvo su im parole preofirne, svaki dan(pa i na derbiju) se tuku medjusobno a postavljaju parole kako smo mi krac navijaci, njihovi su problemi isto dublji nego sto to predstavljaju, vec se odvajaju na zapad, tuku medjusobno itd a nama se smijujugozapad u transu, milina je bila gledat nas sve zajedno, bas je ludilo bilo. Abd u srijedu proslavit duplu, pa u subotu sve to zajedno krunisati jednom dobrom tekmom i zaokruzit najbolju sezonu kako postojimo! Hvala AMARE, hvala igraci, hvala ostatak strucnog staba, hvala svima koji imaju ikakve veze sa klubom, hvala navijacima(iako ima problema smatram da ce se rjesiti-proci ce i furke, ostacemo mi najverniji).
![]()
![]()
Guzo to ne racunainacefindecko je napisao/la:ne razumijem, primili smo gol od Veleža i od Slavijeharishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.![]()
![]()
duso moja draga, prekinut je rekord u 24. minuti na Vrapcicima. Nista vi nista prekinuli, vi ste jedan od tri kluba ove sezone koja su dala Želji dva gola, i radi toga idite slavite cijelu noć, nije to mala stvar!harishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
MinjonKocka je napisao/la:duso moja draga, prekinut je rekord u 24. minuti na Vrapcicima. Nista vi nista prekinuli, vi ste jedan od tri kluba ove sezone koja su dala Želji dva gola, i radi toga idite slavite cijelu noć, nije to mala stvar!harishp je napisao/la:I sasvim dovoljan da ode Gusin rekord u tri lijepe,to jest da se prekine niz neprimljenih golova.rastafarian je napisao/la:Kakav je osjecaj voditi protiv Zelje 2-0 ?!
- Kratkotrajan.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, avalPacidoroP, knoa, NazorUso, perodeformero i 42 gosta.