A za Arsenal se zna da moramo dati sve od sebe i rezultat ce doci sam po sebi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Sjećam se kakvu su karijeru najavljivali ovom momku, čak i poređenja sa Cafuom ovo ono. Međutim, želja za slavom i novcem je prevagnula i on ode u Real. To mu je greška karijere, mada ni sada nije kasno da se napravi nešto više. Znam da je bio u Andrlechtu, valjda je i sada tamo. Liverpool ga je tražio kada je imao 17, ali on ode u Real, pa zbog toga znam njegovu karijeru.Arnelinho je napisao/la:Tipujem na to da će jedan od ove četvorke biti naše "pojačanje":
1.Youssef Msakni (ofanzivni vezni)
2.Daniel Opare (desni bek)
3.Stophira Sunzu (štoper)
4.Benjamin Corgnet (centralni vezni)
Ulažem dvije marke na prvog i pet na to da će neko od njih 4 ipak preći u Arsenal.Ako izgubim novac ide u dobrotvorne svrhe.
Mislim da ne bi trebalo više biti dileme oko toga gdje će Robin. Žena, mati, svi žele da RVP ostane.
Emmanuel Eboue @27eb
Arsenal and Galatasaray are my two favourite clubs.
Ukoliko kod Robina van Persieja, kao kod dosta igrača, žena vodi glavnu riječ, onda navijači Arsenala ne treba da brinu. Robinova supruga, Bouchra, rekla je da su oni sretni u Londonu.
"U Londonu smo osam godina. Kao porodica, volimo biti ovdje. Robin je kapiten Arsenala i, kao što mnogi ljudi tvrde, lider ekipe. Arsenal je vjerovao u Robina kada je bio mlad i smatran buntovnikom. Naša djeca, Shaqueel i Dina, ići će u školu u Londonu. I oni su jednako sretni kao i mi", rekla je Bouchra.
"Također drago mi je što svi u Arsenalu poštuju Robina. Na treningu, stadionu, njegovi saigrači, navijači... Svako mi dolazi i govori kako su zadovoljni s njim. Vidim da je i Robin ljubazan prema svima u Arsenalu", dodala je supruga holandskog napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.