el-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na jucerasnjoj pobjedi i koliko sam ja shvatio izborenom opstanku u ligi. Brkovic je jucer potvrdio sve sto smo o njemu ovdje pisali i donio je 3 boda. Sa njim se mora ODMAH razgovarati i treba sve uraditi da mu produzimo ugovor. Ista stvar je i sa Bandovicem, koji nas je bezbroj puta spasio ove sezone. Ostatak ekipe je odigrao solidno i pokazali su da znaju igrati i na rezultat. Nakon 1-0 zatvorili smo utakmicu, sto je bio veliki rizik, a gosti to nisu uspjeli da kazne. Imali su loptu u nogama skoro cijelu utakmicu, ali nasi igraci su sjajno odigrali i pobjeda je tu.
Ostala su 2 kola do kraja i zaista ce biti interesantno vidjeti kako ce se nasi postaviti prema Slobodi. Da li ce protiv njih igrati kako znaju ili ce ici na izlet u Tuzlu. Protiv GOSK-a ce sigurno igrati kako najbolje znaju i tu se nadam novoj pobjedi.
FORZA VELEZ
ma treba im u glavu usadit da svaku igraju isto, to jest na bodove! bilo kuci ili u gostima i gorilo protivniku pod nogama ili ne! sta sad mi trebamo pustat slobodi da nas dobije? kao sto osim kaze poslje slobode vrijedjate me mi igramo da skupimo sto vise bodova i svaku idemo na pobjedu! to je zdravo razmisljanje!
jos nadodat da brkovicu, bandovicu i okicu treba svima produzit ugovor pod svaku cjenu! nas najbolji trojac u ovoj polusezoni a imaju ugovore koji isticu na kraju sezone! ako cemo se nadat ikakvom rezultatskom napredku sljedece sezone njih trojicu moramo zadrzat! a sto se pojacanja tice maksimalno 2-3 igraca dovest uz ostanak ekipe iz ove sezone! zadrzat kostur i pridodat 2-3 igraca da nebude previse promjene i da se ekipa nastavlja uigravat! kljucna pozicija nam je jedan jak korpulentan centarfor, tad bi i brkovic jos vise dosao na svoje mjesto jer nemoze sam gore, vise pase za poluspica a da ima nekog ispred! sto neko spomenu za tu poziciju od igraca koji su na trzistu nebi bio los Dzafic iz goska!