Mah objasnih.tu i tamo je napisao/la:@basten
ok! nego kad kazes idiotski gol, ispade da je lopta sama usla u gol "pjeske"
a sto se tice utakmice, nakon otvaranja i vaseg vodstva od 2:0, onda dolazi do totalnog trenerskog nadmudrivanja, Osim uvodi dvije izmjene, sto Zelji na kraju donosi bolju igru i 2 gola,
Jovic po meni rano zatvara utakmicu i dopusta previse Zelji, pogotovo izvodjenjem Saida, a ni Matko se nije vidio.
naravno uz nesretan gol u 46.min ali bez obzira, voditi 2:0 i na kraju biti zadovoljan sa 2:2(Jovic) to je po meni vise do trenera, jer igraci su ginuli, igrali su 2x vise srcem, nego igraci Zelje, zato su i poveli...
Ni slučajno en umanjujem zasluge Bekrića ni kod prvog ni drugog gola. Al majka mu stara, cjelu sezonu primamo "iste" golove. Ili ga samo sebi zabijemo (velež, prošli derbi) ili učinimo sve da nam protivnik što lakše da gol. Pa to je nevjerovatno.
Ma Said je izveden jer nije mogao više: mada ako je imao i 20% energije, ja ag ne bi vadio, stavio bi ag u špic. Nek samo stoji. Lik "iz koljena" ima šut ko Adilović iz zaleta
Ma nismo imali koga uvesti. Husić sto tako je nespreman za 90 u onkvom ritmu. Vi imate širu klupu, mislim na kvalitet, i Amaru je lahko izvesti rokade.Kvalitetniju ekipu uopšte. Ne sad u omjeru Real - Granada. Ali sasvim dovoljno, kao što smo vidjeli, da izmjenama (koje nisu ništa lošije od izmjenjenog) i rokadama igrača promjeni tok utakmice.
@nanek
Ipak bi prvi gol okaraktrisao tako, kao što reče i Amar. Vaš bek se "prepao", ovaj se našitmo i opalio. Gol jeste lijep za oko. Ali do te situacije nije smjelo doći. Baš ono, kiks žestoki.
Saida, pak, kad krene u dribing teško je zaustaviti zaista. Pa, eto, nijebaš 1 u 100 godina. Ovo mu ej drugi put u nekih 5. Preciznije, u zadnje dvije tekme koje je igrao protiv vas
Helem.
Iz neutralnog, bar smo vidjeli 4 gola. Otkad nismo vidjeli 4 gola an derbiju? Šašivarević vs Muharemović? (još sam pod aperativima možda me sjećanje vara)