FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bod je super, kako smo igrali tri bi bila previše.Poštujem, došli smo po bod- uzeli ga, ali zaista ne razumijem zašto smo igrali onako defanzivno.U toku utakmice Šehić(igrač utakmice) je najmanje trideset puta degažirao loptu, od toga tri puta je pogodio Mešanovića.Nismo napravili nijednu pravu akciju.Kako je Svraka odigrao ja sam poželio da je Dino tu, sredinu nismo ni imali. Ćulum je bio odličan do prvog žutog a onda su nastale takve provokacije da je bilo očigledno da će dobiti i drugi(mada ga nije zaslužio).Mislim da će on imati dosta problema, onako visok upada seljacima u oči i uvijek je meta provokacija.Sa Bešlijom,Cocom, Serdarevićem i Bućanom bi sigurno bilo puno bolje,
ali...Manijaci-savršenstvo
ali...Manijaci-savršenstvo
Cuj sad ovo Culum nije zasluzio crveni a Sarajcica laktom opalio i rasjeko mu arkadu. Pa ja bi Culumu za onaj karate potez zauvjek zabranio da igra.
ma fali trenutno sad zelji jedan spic igrac jer mesanovic jest se trudio po meni nije nesto danas odigrao i trebamo igrat sa dva napadaca
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
imali gdje klip navijanja ko sto inace bude
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Ribery FCB
- Kontakt:
Ima neko slike ???
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Najjača su ona dva lika što su se skidala
igra Želje po meni katastrofa, kao da se još uvijek boje
na strani odigrati, a u duel ući nema šanse...a to je Travničanima i bio cilj, jel vidjeli ste par njihovih igrača kako
konstantno prilaze Ćulumu i prijete, a on poslije toga nije ni smio odigrati kako treba..sve u svemu zanimljivo pređenih 300km..ali vrijedilo je!! Ah i naravno, zanimljiv suzavac sam probao..sreća da ACAB-i nisu nastavili kako su krenuli jer raja nije imala gdje da se sklone..a umalo stampedo

na strani odigrati, a u duel ući nema šanse...a to je Travničanima i bio cilj, jel vidjeli ste par njihovih igrača kako
konstantno prilaze Ćulumu i prijete, a on poslije toga nije ni smio odigrati kako treba..sve u svemu zanimljivo pređenih 300km..ali vrijedilo je!! Ah i naravno, zanimljiv suzavac sam probao..sreća da ACAB-i nisu nastavili kako su krenuli jer raja nije imala gdje da se sklone..a umalo stampedo
- nikad_izvini
- Kontakt:
A j.ebiga sad. Taj šut Mešanovića o kojem pričaš je bio u prvom poluvremenu. Imao je odličnu šansu u drugom ali je loše šutirao, ne po zemlji, u Nurkovića.travnik je napisao/la:Kako te nije stid tako nesto reci, pa ti nisi ni vidio travnika jer da si bio vidio bi da se Zeljo branio skoro svih 90 min. Jedan jedini sut po zemlji Mesanovica koji Nurkovic hvata bez problema .rus-tm87 je napisao/la:evo sad s tekme, ma tamo ni MANCHETER UNITED nebi mogo dobitioni i sudije dzubrad seljacka...
A za sudjenje dabogda vama ovakvo "domacinsko" sudjenje bilo svaki put na Grbavici.
Jedino vrjedno hvale na danasnjoj utakmici bili su Manijaci i vas golman Sehic
A što se tiče suđenja, mislim zaista. Svaki duel koji su igrači Travnika izgubili je bio sviran kao faul kontra Želje. Jedini način da uzmemo loptu Travniku je bilo presijecanje lopte. Duel-faul. Duel-faul. A tu smo mnogo jači od vas, to je jasno. Kako igrati kad ti sudija ne da da uzmeš loptu

Što se tiče travničana, respekt. Normalni ste ljudi, ekipa vam je malo,khm........

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo danas je bio dobardrop je napisao/la:Utakmica dosta loša sa obje strane...Travnik pukušavao nešto ali ne može ili ne znaju bolje,mi se više bazirali na kontre (igrali povucenije sa jednim špicem)...Šehić je zacuđujuce danas bio vrlo dobar i siguran na golu,to moram priznati,inace kompleta odbrana je bila vrlo dobra ,samo smo jednom ispali za 90 minuta (neki nas je dobro

Čelik, Široki, Zrinjski i Travnik

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Svako bi se bojao ući u duel kad vec znamo kakvi su
..Čulum je imo muda

- bistrikboy
- Kontakt:
Nakon prespavane noci ,hladne glave da nesto napisem o tekmi...
Utakmica patnja za oci,igraci Travnika nevjerovatno grubi,a Željo se vecinom susreta branio,mada igra prema naprijed i nije bila moguca zahvaljujuci sudijskoj 3-ci,od igraca ne bih nikoga izdvajao svi su se borili i grizli,vracali udarce koliko su mogli,jedino treba Sehica spomenuti,kojem je izgleda kapitenska traka dala sigurnost,te je odbranio 3 100% (svaki put je bio 1 na 1 sa napadacima Travnika) sanse Travnika
O Manijacima necu puno,osim da smo do posljednjeg mjesta ispunili dio tribine koji nam je dodjeljen...
U srijedu je vec sljedeci ispit,doduse nesto laksi,protiv sarajevske Bosne u kupu BiH,a vec u subotu igramo sa Rudarom na Grbavici
Utakmica patnja za oci,igraci Travnika nevjerovatno grubi,a Željo se vecinom susreta branio,mada igra prema naprijed i nije bila moguca zahvaljujuci sudijskoj 3-ci,od igraca ne bih nikoga izdvajao svi su se borili i grizli,vracali udarce koliko su mogli,jedino treba Sehica spomenuti,kojem je izgleda kapitenska traka dala sigurnost,te je odbranio 3 100% (svaki put je bio 1 na 1 sa napadacima Travnika) sanse Travnika

O Manijacima necu puno,osim da smo do posljednjeg mjesta ispunili dio tribine koji nam je dodjeljen...
U srijedu je vec sljedeci ispit,doduse nesto laksi,protiv sarajevske Bosne u kupu BiH,a vec u subotu igramo sa Rudarom na Grbavici

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
hajd budi pošten i prestani kenjati. Pogledaj samo kakvo je suđenje bilo i kako je Travnik igrao. i tottenham bi se branio a ne željo. ono nije bilo suđenje, ja nešto smješnije u životu nisam vidio, a onaj stadion (ako se može nazvati stadionom) ne dozvoljava neku lijepu i tečnu igru.travnik je napisao/la:Kako te nije stid tako nesto reci, pa ti nisi ni vidio travnika jer da si bio vidio bi da se Zeljo branio skoro svih 90 min. Jedan jedini sut po zemlji Mesanovica koji Nurkovic hvata bez problema .rus-tm87 je napisao/la:evo sad s tekme, ma tamo ni MANCHETER UNITED nebi mogo dobitioni i sudije dzubrad seljacka...
A za sudjenje dabogda vama ovakvo "domacinsko" sudjenje bilo svaki put na Grbavici.
Jedino vrjedno hvale na danasnjoj utakmici bili su Manijaci i vas golman Sehic
Zeljo odigrao lose,mislim da je ovo najlosija partija ove sezone.Nismo nista uradili prema naprijed cemu je dosta pridonio glavni sudija kao i pomocnik(za njega tvrdim)koji je bio do nas.Digao ej zastavicu u dvije presmijesne situacije.Mi imali jedan sut u drugom poluvremenu,ako se moze nazvati sutom,kada je neko,nisam vidio ko, dodao loptu nurkovicu nakon ubacaja kovacevica.U tih par minuta smo kao i zaigrali ali onda culum dobija crveni i bilo je sve zavrseno.Ja bih izdvojio,sehica,obavio je odlican posao,mesica i radovanovica koji odigrao odlicno !Moze mnogo bolje,bog do kuca!
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
vratio Milan cobanu milo za drago,i neka je dobio crveni,neka pokaze da ne mogu cobani udarati kada im je ceif,Sarajcic je inace poznat kao krvnik,tako da Milane,sacekaj ga na proljece na Grbavici i vrati mu milo za drago i batine od jucer.travnik je napisao/la:Cuj sad ovo Culum nije zasluzio crveni a Sarajcica laktom opalio i rasjeko mu arkadu. Pa ja bi Culumu za onaj karate potez zauvjek zabranio da igra.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
losa igra oba tima oni igraci travnika nalozeni stvarno varupa(3) i doticni lik sa broje 20 vidio sam kad je opsovao mesanovicu mater u p**** pred sudijom sa usana mu procitao jer sam bio blizu
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- FK OLIMPIK 1993
- Kontakt:
Solidan rezultat s obzirom da ste imali igraca manje u drugom poluvremenu!
Fudbalski Klub Olimpik Sarajevo, osnovan 1993. ZELENO-BIJELI!
Šehić je spasio jedan siguran i jedan skoro siguran gol. Jedno karakteristično nenormalno istrčavanje koje je prošlo nekažnjeno. Danas Ćulum najbolji! Kakav gigant! Baš zna igrat' lopte, bori se k'o lav, fino dodaje, oduzima, skače...
Nisam gled'o kad je dobio crveni, tako da ne znam zašto. Bila je situacija kad su se petorica igrača Travnika zalijetala na njega i nijedan nije dobio ni žuti. Sarajčić mu je najviše psovao svo vrijeme. Ćulum mu ništa nije odgovarao, ali se nije ni sekunde prepao. I dalje se borio k'o lav. Ćulum mangup! I jučer, baš kao i u Lukavici, kukavička partija Bekrića. Izborio jedan faul u 90. minuti i to je sve. Nijednu jedinu loptu nije uspio da proslijedi makar prvom do sebe. Sve greška do greške. Mešanović ograjis'o. Im'o dva šuta i oba su jedva došla do golmana. S tim da je drugi bio prilika utakmice. Sam, neometan, sa 7 metara... Stanić, na moje opšte čuđenje, odličan! Oduzeo dosta lopti, izborio faulova, im'o par prodora, finih poteza, ekstra borben... Najbolja njegova partija u ŽELJI. Mešić odličan, Bajić solidan. Radovanović vrlo dobar. Čolić solidan. Svraka dobar. Lazar urnebesno nepokretan. Mrtvo sidro, i to vrlo loše jučer. Kovačević dobar. Serdarević premalo igrao za ocjenu
Sudija na momente bezobrazno sudio za Travnik, ali ne toliko strašno. Taman da ti se gadi utakmica, koja je i bez toga bila najgora koju sam ikad gled'o. Od 80. minute sudija nam daje sve faulove pošteno i mirno privodi utakmicu kraju.
Nisam gled'o kad je dobio crveni, tako da ne znam zašto. Bila je situacija kad su se petorica igrača Travnika zalijetala na njega i nijedan nije dobio ni žuti. Sarajčić mu je najviše psovao svo vrijeme. Ćulum mu ništa nije odgovarao, ali se nije ni sekunde prepao. I dalje se borio k'o lav. Ćulum mangup! I jučer, baš kao i u Lukavici, kukavička partija Bekrića. Izborio jedan faul u 90. minuti i to je sve. Nijednu jedinu loptu nije uspio da proslijedi makar prvom do sebe. Sve greška do greške. Mešanović ograjis'o. Im'o dva šuta i oba su jedva došla do golmana. S tim da je drugi bio prilika utakmice. Sam, neometan, sa 7 metara... Stanić, na moje opšte čuđenje, odličan! Oduzeo dosta lopti, izborio faulova, im'o par prodora, finih poteza, ekstra borben... Najbolja njegova partija u ŽELJI. Mešić odličan, Bajić solidan. Radovanović vrlo dobar. Čolić solidan. Svraka dobar. Lazar urnebesno nepokretan. Mrtvo sidro, i to vrlo loše jučer. Kovačević dobar. Serdarević premalo igrao za ocjenu

Sudija na momente bezobrazno sudio za Travnik, ali ne toliko strašno. Taman da ti se gadi utakmica, koja je i bez toga bila najgora koju sam ikad gled'o. Od 80. minute sudija nam daje sve faulove pošteno i mirno privodi utakmicu kraju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove???? 

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Ja licno ne bih volio... Ako bi neko iz olimpika trebao doci, onda je to spalevic... Jbg, pelak nije los igrac, ali je i komplikovan... unosi nemir u ekipu...
jbt spalevic,on ne bi smio doći u zelju..a kad bi dosao bgm ne bi se dobro proveoManijakk je napisao/la:Ja licno ne bih volio... Ako bi neko iz olimpika trebao doci, onda je to spalevic... Jbg, pelak nije los igrac, ali je i komplikovan... unosi nemir u ekipu...
a sto tojocker123 je napisao/la:jbt spalevic,on ne bi smio doći u zelju..a kad bi dosao bgm ne bi se dobro proveoManijakk je napisao/la:Ja licno ne bih volio... Ako bi neko iz olimpika trebao doci, onda je to spalevic... Jbg, pelak nije los igrac, ali je i komplikovan... unosi nemir u ekipu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.