AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rastafarian
- Kontakt:
Re: AC Milan
Očekujem da Curva Sud bude na nivou..
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Evo cini se kako se sprema ponuda za Witsela ,ali imamo i konkurenta Real Madrida takodje je zainteresiran za Witsela
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
trebao je witsel prošle godine doći u milano. ne znam gdje se iskomplikovalo jer su gotovo svi mediji objavili da će preći u milan. dobar je defanzivac a zna zabiti i gol. ali ponekad i veoma grub igrač po onome što sam upratio. da se ja pitam tražio bi nekoga drugoga hernanesa npr. jer će sada belgijanac biti dosta skuplji nego prošle sezone. rui costa zna utopiti dobro igrača. dobar primjer je strašni lijevi bek reala coentrao koji je koštao preko 30m
jedino da rui da popust milanu

aquilani je odigrao 24.5 utakmica u dresu milana a 25 je potrebno da milan bude prinuđen da ga kupi

nadam se da će pippo mio dobiti barem 5min da se oprosti jer je zadužio navijače da ga tretiraju kao kralja radi svega što je napravio za milan.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jedino da rui da popust milanu
CORRIERE DELLO SPORT: "Milan: Tevez and Montolivo. Galliani: "I'll make everything to buy Tevez"
From today's Gazzetta
Galliani: "We'll see what we can do"
Gazzetta claims that Milan can bring only 1 top player and that would be Balotelli. Bringing Balotelli would be much easier than Tevez, besides Berlusca prefers the italian.
They also confirm Acerbi.Granqvist should be the next target.

kulturno nema šta“I thank Pirlo for the hard work he put in last year. I evaluate players when I have them at my disposal. After that, I don’t care what they do or say,” replied Allegri.
aquilani je odigrao 24.5 utakmica u dresu milana a 25 je potrebno da milan bude prinuđen da ga kupi

nadam se da će pippo mio dobiti barem 5min da se oprosti jer je zadužio navijače da ga tretiraju kao kralja radi svega što je napravio za milan.
SuperPippo Inzaghi can play his 300th match for Milan today. He has scored 125 goals.
Ibra can become the first player to become Serie A top scorer for 2 different clubs. He scored 25 goals for Inter in 2008-2009.
Ibra can become the 7th player (Gunnar Nordahl did it twice) to score 30+ goals in a Serie A season. #IbraSupremacy
Since Seedorf arrived at Milan in 2002-2003, no other player has featured so often for Milan in Serie A.
i za kraj još malo curve sud i jučerašnjeg treninga u milanellu:Probable line-up vs. Novara (4-3-1-2): Amelia; Zambrotta-Mexes-Yepes-Mesbah; Gattuso-Aquilani-Seedorf; Boateng; Ibra-Cassano.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Najvjerovatnije neću moći pogledati najemotivniju utakmicu zadnjih godina
Neću biti kući, zahvalan bih bio kad bi negdje 20ak min pred utakmicu neko postao link, možda ću uletjeti malo na ovaj pdf da pogledam..
Pregledao sam sve ove klipove, i vide se da svi cijene ćelu, pjevaju mu.. ma prava porodica!
Nesta..
Da li znate hoće li negdje biti snimak ove današnje utakmice? Ili na netu, ili ArenaSport, bilo gdje?
FORZA MILAN!
Neću biti kući, zahvalan bih bio kad bi negdje 20ak min pred utakmicu neko postao link, možda ću uletjeti malo na ovaj pdf da pogledam..
Pregledao sam sve ove klipove, i vide se da svi cijene ćelu, pjevaju mu.. ma prava porodica!
Nesta..
Da li znate hoće li negdje biti snimak ove današnje utakmice? Ili na netu, ili ArenaSport, bilo gdje?
FORZA MILAN!
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma bit će sigurno..a bit će negdje i za skinuti se cijela tekma...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ne sekirajte se nabacit ću ja linkove.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Hvala za linkove, a također, ako bude negdje cijela tekma možete ovdje postati ili meni poslati na pp pošto nije to to kad u gostima gledaš tekmu 
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
sopcast streamove će biti ovdje 5 min prije tekme objave: http://translate.google.com/translate?s ... 2F&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
samo trebaš imati sopcast instaliran, već sam pisao ako zapne javi. treba ti solidna konekcija 2mpbs minimalno mada na 4mpbs ide dosta bolje. imaš i rojadirecta.me flash streamove.
samo trebaš imati sopcast instaliran, već sam pisao ako zapne javi. treba ti solidna konekcija 2mpbs minimalno mada na 4mpbs ide dosta bolje. imaš i rojadirecta.me flash streamove.
FORZA MILAN!!!San Siro si prepara all'ultima giornata di campionato. Ecco le formazioni ufficiali di Milan-Novara/San Siro stadium is getting crowded for the last match of Serie A. Here are the official line-ups of AC Milan VS Novara:
MILAN: Amelia, Zambrotta, Mexes, Yepes, Mesbah, Gattuso, Aquilani, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.
NOVARA: Fontana, Morganella, Lisuzzo, Centurioni, Garcia, Porcari, Pesce, Gemiti, Rigoni, Jeda, Caracciolo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
http://www.hahasport.com/v-4/0/82/v-408381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
boa već povrijeđen
flamini in.
boa već povrijeđen
flamini in.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jooj ja nam ekipe i ku'rca pa u SVAKOJ, ama baš SVAKOJ utakmici od mogućih 3 izmjena mi iskoristimo 2 na povrede. Nema utakmice kad se neko ne povrijedi

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Vala bi bila sramota prava da zadnju utakmicu sezone kuci ,izgubite od Novare ,jos ako se oprastaju ta 2-3 igraca onda bruka prava .
- rastafarian
- Kontakt:
Tek sam stigao na zadnjih 5-6 minuta. Kakav smo gol primili? I jel bila kakva ceremonija na početku tekme? Neki dostojan ispraćaj?
I šta je sa Boatengom, jel šta ozbiljno?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
nisam vidio ceremoniju nikakvu jer sam se krenuo gledati minutu prije početka utakmice. bila je neka koreografija kasnije ćemo slike postaviti. gol primljen, klasična greška odbrane. odbijena lopta prima je igrač novare sam ko duh mesbaha nigdje nema i sa 7-8m matira abbiatija. boateng povrijeđen kažu da je u bolnici.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
rastafarian je napisao/la:Tek sam stigao na zadnjih 5-6 minuta. Kakav smo gol primili? I jel bila kakva ceremonija na početku tekme? Neki dostojan ispraćaj?
Boa može f*ck off. NIkakva disciplina i priprema.
Gol, klasika, odbrana sa mexesom i yepesom, poletili na prvu sam lik ostao lijevo i gol. Naravno mesbah je ispunio kvotu i nigdje ga nije bilo na poziciji. Još je nekoliko puta bukvalno dodao novari na 20m i stvorio za njih šansu.
Imao je nekolika pokušaja centaršuta koji su završili na suprotnoj korner zastavici.
Xy šuteva/šanse sa 15-20m, niko ne može potrefiti u gol.
Aqua npr. je uspio promašiti prazan gol za 38cm udaljenosti.
Ostali nezainteresovano sem cassana, vuku se preko k*rca.
Hvala za sve ali idite čim prije, ne mogu vas više gledati. Bolje dati mladim velotiju i sl. priliku koji će bar trčati i nastojat biti kreativni.
Znam da je sezona gotova i sve, ali dajte bar dostojan oproštaj pojedincima.
- rastafarian
- Kontakt:
Krivo mi je zato što ne igraj Nesta, MVB, Pippo..
Al opet Boa istinski voli Milan, istetoviran 18. Scudetto, ljubi grb.. Ja bih ga ostavio da se išta pitam..
Al opet Boa istinski voli Milan, istetoviran 18. Scudetto, ljubi grb.. Ja bih ga ostavio da se išta pitam..
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
koliko je krivica boatenga toliko je i osoblja milana prije svega osoblja koje ga trenira. nemoguće je da je do pojedinaca da se baš svi igrači povređuju ove sezone. uostalom glavnome kondicionom treneru ističe ugovor i vjerovatno traže alternativu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
flamini the mad dog!!!!!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
PIPPOOOOOOOO MIOOOOOOOOOOOO
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.