Pa dobro. To za minimalnu pobjedu Slobode nad Čelikom, vala i nije ništa čudno. A ovo za Velež treba još vidjeti. Igraju kući i da opet slave minimalno to može biti i realno.VAM je napisao/la:isto je tako zanimljivo kako je Sloboda uzela bodove Čeliku ili kako će ih uzeti Veležu?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Zabranjeno je organizovano dolaziti na utakmicu, sa obiljezima, juce to nije bio slucaj. Niko ne moze zabraniti tebi da ti dodjes na utakmicu. Kazna bi bila u slucaju da je bio otvoren gostujuci sektor. A i ne znam sta se zalis, vama i onako ovo odgovara.ŠB.TRN je napisao/la:Odbor za nenormalizaciju ako je vec donio ovakvu odluku,a ne provodi je nek odstupi.Fino vrati da navijači idu na gostovanja i sve OK.Ovako se samo prosipaju stiteci svoje miljenike,a zna se tko su!!
NO PYRO NO PARTY
bice svega u zadnja dva kola...rudar se nade u zeznutoj situaciji ali ako su prodali slaviji dabogda ispali...tesko leotar moze do bodova kod kuce protiv zelje vidjecemo i zeljino postenje do kraja sve u svemo jako zanimljiv rasplet nas ceka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koliko sam se uspio informisati Čelikovi igrači su se u najmanju ruku sklanjali tuzlacima,međutim to nije nikom u interesu da se spominje,naravno...E sad ako zanemarimo leotar i gošk(koji će najvjerovatnije ispasti),te ako slučajno bude odlučivala zadnja tekama u I.sarajevu,posto ce Velež kao i njegov prethodnik na tusnju skinuti gaće,tu se opet slobodi crno pise.Slavija je dosta bolja ekipa i sigurno ih može uzeti 2 razlike...Ali o tom po tom...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Vidjet cemo hoce li Borac izgubit bodove od bratske Slavije ...VAM je napisao/la:isto je tako zanimljivo kako je Sloboda uzela bodove Čeliku ili kako će ih uzeti Veležu?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
To su ključne riječi majstore. Da vidimo to poštenje.astra1922 je napisao/la:bice svega u zadnja dva kola...rudar se nade u zeznutoj situaciji ali ako su prodali slaviji dabogda ispali...tesko leotar moze do bodova kod kuce protiv zelje vidjecemo i zeljino postenje do kraja sve u svemo jako zanimljiv rasplet nas ceka
Sve smo sa njima samo ne braćaElegant je napisao/la:Vidjet cemo hoce li Borac izgubit bodove od bratske Slavije ...VAM je napisao/la:isto je tako zanimljivo kako je Sloboda uzela bodove Čeliku ili kako će ih uzeti Veležu?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Velež će u Tuzlu opušteno,bez pritiska.Možda neke igrače i odmarati,nebitna utakmica za nas.
Ili da idemo na nož,za Slaviju?
Ili da idemo na nož,za Slaviju?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ma u zadnjih nekoliko kola je moderno protiv slobode igrati opusteno,to nije problem.Eto vec sad onaj trener slobode najavljuje posljednje kolo neke specijalne posmatrace,valjda sto protivnik neće biti opušten,šta li?
Najvjerovatnije da ce Sloboda slaviti protiv Velzea, dok ce u Banjoj Borac da pobjedi jer ganjaju Evropu. Tada bi Sloboda bila u prednosti 3 boda nad Slavijom, pa bi zadnje kolo odlucivalo ko ispada.
Slavija - Sloboda bi trebalo da se prenosi na TV-u. Samo je problem sto u istom trenutku igraju Sarajevo - Borac.
Slavija - Sloboda bi trebalo da se prenosi na TV-u. Samo je problem sto u istom trenutku igraju Sarajevo - Borac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma,biće šta bude.
Ja bih volio da ostanu Sloboda i Leotar,no vidjećemo.
Možda tako rasterećeni Velež šokira Tušanj
Ja bih volio da ostanu Sloboda i Leotar,no vidjećemo.
Možda tako rasterećeni Velež šokira Tušanj
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Da, Čelik je najvjerovatnije pustio Slobodi. Pa ipak smo mi Crveno - Crna braćaekran je napisao/la:Pa dobro. To za minimalnu pobjedu Slobode nad Čelikom, vala i nije ništa čudno. A ovo za Velež treba još vidjeti. Igraju kući i da opet slave minimalno to može biti i realno.VAM je napisao/la:isto je tako zanimljivo kako je Sloboda uzela bodove Čeliku ili kako će ih uzeti Veležu?
SAMO ČELIK !
imam osjecaj da ce gosk ispasti a to je u cilju sirokog i zrinjskog jer onda pare idu samo njima davno sam pricao a jednim covjekom kada je orasje igralo premijer ligu.cilj sirokog i zrinjskog je da samo oni budu klubovi sa hrvatskim prefiksom e sad gledajuci godine unazad ispali su brotnjo posusje orasje zepce zasto nebi i jedno selo gabela ionako sramote bracu kao da je korida
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Blagoje Bratić
I ova naša državna televizija ili bilo koja druga koja se bavi PL ne zna napravit atmosferu i dići malo na veći nivo ovo sve evo kad bude zadnje kolo,pa kombinovani prenos blic tabela sa rezultatima i trenutnim stanjem pa neke stolice ili šank pa gosti komentatori utakmica pa šta su lige iz regiona bolje od naših u 5 deka je sve to i tamo imaš 3 ili 4 kluba iznad ostalih kao i kod nas to je to,ali malo se ugledat na zapad pa one izjave reklame iza igrača ovo ono ma nema tu ideja u tim televizijama šta već 
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Dajte golove da vidim, gdje su ti izvjestaji

velike se pare vrte oko GOŠK-a pa ga moraju Zrinjski i Široki skinutiastra1922 je napisao/la:imam osjecaj da ce gosk ispasti a to je u cilju sirokog i zrinjskog jer onda pare idu samo njima davno sam pricao a jednim covjekom kada je orasje igralo premijer ligu.cilj sirokog i zrinjskog je da samo oni budu klubovi sa hrvatskim prefiksom e sad gledajuci godine unazad ispali su brotnjo posusje orasje zepce zasto nebi i jedno selo gabela ionako sramote bracu kao da je korida
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
pa nemoras se odma ljutiti forum je ,nego sta ti mislis zasto ispadaju te nazovimo hrvatske ekipe a iz prve lige ne ulaze u premijer ligu ima tu neke istine izgledaKevin je napisao/la:velike se pare vrte oko GOŠK-a pa ga moraju Zrinjski i Široki skinutiastra1922 je napisao/la:imam osjecaj da ce gosk ispasti a to je u cilju sirokog i zrinjskog jer onda pare idu samo njima davno sam pricao a jednim covjekom kada je orasje igralo premijer ligu.cilj sirokog i zrinjskog je da samo oni budu klubovi sa hrvatskim prefiksom e sad gledajuci godine unazad ispali su brotnjo posusje orasje zepce zasto nebi i jedno selo gabela ionako sramote bracu kao da je korida
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne znam,danas sam malo analizirao moguce rezultate u naredna 2 kola i po mojoj racunici bez obzira na sve ove malo cudne rezultate situacija je ista,Sloboda i Slavija ce direktno odluciti ko ide u drugu ligu,jedina razlika je sto ce Slavija morati da pobjedi 2 razlike jer ce odluciti medjusobni omjer.
@ Papalukas
Nemoj se ti baviti analizama, svega ti ..
Nemoj se ti baviti analizama, svega ti ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A zasto se ja ne bi bavio,ko si ti da mi kazes,daj mi bar argumentuj da nije tako,ako nemas sta pametno reci slobodno me preskociNemoj se ti baviti analizama, svega ti ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.