Toliko se prica o stadionu i travnjaku u Tomislavgradu, pa ima li neko slike da postavi da to vec jednom vidimslogauskoplje je napisao/la:travnjak u tomislavgradu je najbolji

Toliko se prica o stadionu i travnjaku u Tomislavgradu, pa ima li neko slike da postavi da to vec jednom vidimslogauskoplje je napisao/la:travnjak u tomislavgradu je najbolji
http://www.hnksloga.ba/galerija.html?fu ... y&catid=10" onclick="window.open(this.href);return false;NeRi_K je napisao/la:Toliko se prica o stadionu i travnjaku u Tomislavgradu, pa ima li neko slike da postavi da to vec jednom vidimslogauskoplje je napisao/la:travnjak u tomislavgradu je najbolji
Ali ako se ne zeleni vec zuti kao ovaj znaci da je gore nego beton.Ovde je svaki klizeci rizik od amputacije noge.zamorano je napisao/la:Nije bitno koliko se travnjak zeleni...Vec koliko je ravan...Bilino se uvijek lijepo zelenilo,uvijek...Al je bio neravan uzasNije mjerilo zelenilo,vec koliko je ravna podloga terena...Dzaba sto se zeleni,kad odskace lopta ko na makadamu da igras
Ma kakvi klizeci ba,nema klizecih osim u BHT ligiDevil je napisao/la:Ali ako se ne zeleni vec zuti kao ovaj znaci da je gore nego beton.Ovde je svaki klizeci rizik od amputacije noge.zamorano je napisao/la:Nije bitno koliko se travnjak zeleni...Vec koliko je ravan...Bilino se uvijek lijepo zelenilo,uvijek...Al je bio neravan uzasNije mjerilo zelenilo,vec koliko je ravna podloga terena...Dzaba sto se zeleni,kad odskace lopta ko na makadamu da igras
jadno!AboveTheLaw je napisao/la:@ Livnjak jeli samo ovo tribine imate ?
Pa gdje su stolice brate mili, aah nemojte me zezat , pa ko vam dade licencu, mislim nemojte se šta ljutit ali ovo je tuga.Livnjak je napisao/la:jadno!AboveTheLaw je napisao/la:@ Livnjak jeli samo ovo tribine imate ?![]()
![]()
sta cu se ljutiti, stidim se!AboveTheLaw je napisao/la:Pa gdje su stolice brate mili, aah nemojte me zezat , pa ko vam dade licencu, mislim nemojte se šta ljutit ali ovo je tuga.Livnjak je napisao/la:jadno!AboveTheLaw je napisao/la:@ Livnjak jeli samo ovo tribine imate ?![]()
![]()
Ne bi bio normalan da se naljuti.AboveTheLaw je napisao/la:Pa gdje su stolice brate mili, aah nemojte me zezat , pa ko vam dade licencu, mislim nemojte se šta ljutit ali ovo je tuga.Livnjak je napisao/la:jadno!AboveTheLaw je napisao/la:@ Livnjak jeli samo ovo tribine imate ?![]()
![]()
nije u Podrinju, Podrinje je naziv kluba, mjesto se zove Janja...nime_tm87 je napisao/la:Ovaj travnjak u podrinju.... izgleda da po njemu raste djetelina i one cvjecke male... uglavnom to se moze rijesiti bacanjem nekog praha po travnjaku... onda bi stvarno bio dobar...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.