@unavita, ovo je zastava svih naroda i gradjana Bih i kao takva je priznata od sviju i od j e bi sa tom pricom,zbog takvih ko sto si ti(na sve tri strane) je bio rat u BiH i tu smo gdje jesmo zbog takvihklik je napisao/la:E jbg,nije sad do Dzeke sto si ti mozda dijelom i u pravu!Pusti nas da se radujemo radi Edina,on je ovo zasluzio,i to debelo...unavita je napisao/la:o kakvom vi ponosu i zastavi pricate...zastavi koja nema nikavo znacenje nikome normalnom,zastavi koju nam je europa dodjelila,napravila,i koju vi kao dizete ponosno,muka mi je od takvih j... vas ttrokutici i zvijezde......kad vec dizete ovo kino od trokutica mozete i zapjevati himnu koja je dosla uz tu zastavu...sramota....zna se koja je nasa zastava,i koja je nasa himna
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Goalgetter
- Kontakt:

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Blek_Stena
- Kontakt:
Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
On je lud, on je jak...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
On je ManijakTihi je napisao/la:
On je lud, on je jak...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Dobro špreha engleski
Dobro špreha engleski
Sve čestitke Edinu!!!
Bravo jarane svaka ti je rijec na mjestu... Hvala nasem Edi i nek nas obraduje i u buduce jer on to moze i zna sigurno....Blek_Stena je napisao/la:Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
Sir Edin! naklon majstore!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Od Aljaske do Novog Zelanda svijet je vidio našu zastavu zahvaljujuci Edinu!Isti taj svijet ce cijele godine pisati i pricati po Edinovom golu koji nije ni malo manje vrijedan od onog gola Aguera.Hvala Edine hvala majstoreeeeee sto si najbolji i sto promovises ovu zemlju!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Bravo momak, zato i jesi BLEK STENA!Blek_Stena je napisao/la:Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- anonymousHD
- Kontakt:
-
wwwkenanba
- Kontakt:
EDIN DZEKO ponos Bosne i Hercegovine!!!
Sve je dobro,kad se dobro svrsi.
Sad pravac zabaland.
Sad pravac zabaland.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
To majstore i haj sad u Milan da i tamo dignes pehar!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nadam se da ce otici iz Citya,ovako cu ga samo zamrziti dzabe
.
osovjio bundesligu, osvojio premiership ... svaka cast Edine ... valjda ce sad Mancini vise cijeniti Dijamanta ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: forgempp, LeCoq, MiranGlasnic, Sveti i 31 gost.