Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Dodaj i ovu 3 i to je to... Treba dovodit kvalitetne igrače. Dosta je anonimusa. Jarane 6 godina ništa nisu osvojili i sad opet trebam gledat neke anonimuse kako dolaze u klub i čekat par godina da dorastu u igrače.Arnelinho je napisao/la:Imamo 25 igrača, koje se moraju registrovati.
Golmani:
Szczesny, Almunia, Manonne, Fabianski
Odbrana:
Sagna, Koscielny, Santos, Vermaelen, Gibbs, Mertesacker, Djuouru, Squillaci
Vezni red:
Song, Arteta, Ramsey, Diaby,Rosicky, Arshavin, Denilson, Gervinho, Walcott
Napadači:
Bendtner, Chamakh, Park, RVP
Jenkinson, Miquel, Coquelin, Frimpong, Chamberlain, Jack i igrači iz akademije se ne trebaju prijavljivati prije početka sezone, bar koliko ja znam.
Nadam se da se varas.vedofeelgood je napisao/la:Mislim da kapiten nece ostati u klubu
Van persie- we'll sit down next week, Arsenal is a massive club, whatever happens I'll always love this club.
Potvrđeno je da je Bould asistent iduće godine. Dobar potez jer je bio sila štoper u svoje vrijeme. Bergie je rekao da bi htio da bude trener koji će raditi samo sa napadačima i ofanzivnim veznjacima, ali mislim da je on trenutno sretan u Ajaxu. Ali ne brini, bit će on u Klubu kad Thierry Henry postane trener za koju godinu.AllGunsBlazing je napisao/la:A stvarno kad oduzmes tri godine u Wolvesima od svoje 15 mislim da nije napustao Arsenal. Osvojio je Ligu i 2 puta FA kup kao igrac, a ostalo kao trener vec znamo. Prava legenda kluba. Bice cudno slijedece sezone gledati Boulda ili nekog drugog(volio bih Dennisa) pored Wengera.
Jest. I ja sam odbijao povjerovat dok ih nisam na YT video zajedno u kući ono dok je Sagna bio prvi put polomljen. Ona jadnica skače oko njega, donosi mu nako voće.Henry je napisao/la:Nemojte srati da je ono zena od Sagne
Ma za nas je bilo vitalno osvojiti 3. mjesto. Em zbog LP, em zbog transfera. Mislim da ce ovo biti jedno pakleno ljeto sto se tice transfera.GunnerS je napisao/la:Čekajmo ovih dana nove transfere i odlaske, siguran sam da će ih biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.