bilo je sve samo ne gusto...unLz je napisao/la:Sloboda-Siroki bice gusto Sloboda dolazi da se brani sa onim prepoznatljivim bunkerom i izlezavanjem sad jos gore po Siroki sto je Barbaric dao ostavku.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- antipolitikaa
- Kontakt:
tko golove zabi?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Wagner-Vareaantipolitikaa je napisao/la:tko golove zabi?
-
- Kontakt:
Kadrovske promjene u klubu [ Izdvojeno ]
Na netom završenoj sjednici Uprave N.K. Široki Brijeg došlo je do određenih promjena u struci. Dosadašni sportskog direktor Damir (Make) Kutle je raspoređen na mjesto tehničkog tajnika.
Na njegovo mjesto stigao je proslavljeni Širkobriježanin Mario Bazina (bivši nogometaš koji je ponikao u Širokom sa zavidnom Euro karijerom).
Povjerenje u vođenju prve ekipe do daljnjeg dato je dosadašnjem šefu omladinske škole Toni Karačiću koji je odlično vodio ekipu u jučerašnjoj pobjedi protiv Slobode. Popularni Majca i Kara su nekad zajedno igrali nogomet a vjerujemo da će se odlično slagati i na dosadašnjim pozicijama. Ne sumnjamo da će kadrovska rošada donjeti još jedan dodatni impuls jačanju N.K. Široki Brijeg te bolčjim rezultatima u budućnosti.
Na netom završenoj sjednici Uprave N.K. Široki Brijeg došlo je do određenih promjena u struci. Dosadašni sportskog direktor Damir (Make) Kutle je raspoređen na mjesto tehničkog tajnika.
Na njegovo mjesto stigao je proslavljeni Širkobriježanin Mario Bazina (bivši nogometaš koji je ponikao u Širokom sa zavidnom Euro karijerom).
Povjerenje u vođenju prve ekipe do daljnjeg dato je dosadašnjem šefu omladinske škole Toni Karačiću koji je odlično vodio ekipu u jučerašnjoj pobjedi protiv Slobode. Popularni Majca i Kara su nekad zajedno igrali nogomet a vjerujemo da će se odlično slagati i na dosadašnjim pozicijama. Ne sumnjamo da će kadrovska rošada donjeti još jedan dodatni impuls jačanju N.K. Široki Brijeg te bolčjim rezultatima u budućnosti.
-
- Kontakt:
potpiso mario ćutuk stoper mjesto koje najviše treba,nadam se da će kara sad koristit ovi sastav bandović,krizanovic,brekalo,cutuk,barisic-wagner,ivankovic,martinez,silic-varea,mišić
Opet se malo provaljuješ ti i vas par pametnjakovića, Mario Ćutuk je trener a on nije potpisao potpisao mu je sin Josipa Ćutuk koji je stoper. ccccmatetaraba je napisao/la:potpiso mario ćutuk stoper mjesto koje najviše treba,nadam se da će kara sad koristit ovi sastav bandović,krizanovic,brekalo,cutuk,barisic-wagner,ivankovic,martinez,silic-varea,mišić
gošk-Široki 0-2 .. Pinjuh i Mišić strijelci...
- florin cernat
- Kontakt:
zaboravio sam napisat da je po meni najbolji igrac sirokog krizanovic na desnom boku nisam ga puno gledao ali ono prtiv slobode je odigrao odlicno i u obrani i u napadu a i ima odlican centarsut... i koji je qrac radio diogo na boku umjesto njega 

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
-
- Kontakt:
ali glavina je bio odlican ima sve
nije mi jasno kako je sila onako ispuvo zadnjih 10 min on nije mogo potrcat
vido sam da je zabio gol gošku ali onaj misic meni ocajan igrac
ali tek je pocetak sezone ima se kad dokazat
nije mi jasno kako je sila onako ispuvo zadnjih 10 min on nije mogo potrcat
vido sam da je zabio gol gošku ali onaj misic meni ocajan igrac
ali tek je pocetak sezone ima se kad dokazat
sutra u 17h protiv Imotskog na blatu prijateljska

gdje se ovo igralo???U nečijem dvorištu???
-
- Kontakt:
kako nisi prepozno svoju avliju
ovo je igrano na blatu u kampu
a ti o kampu možeš samo sanjat
ovo je igrano na blatu u kampu
a ti o kampu možeš samo sanjat
- antipolitikaa
- Kontakt:
O sto ce u subotu biti praznik nogometa ,Siroki ima priliku doci na jedan bod Velezu koji ce vjerovatno imati barem oni tako najavljuju veliku podrsku navijaca,mada koliko je huliganstvo i primitivizam uzelo maha u nas bit ce pravi uspjeh proci do zapadne hercegovine,Sirokom cestitke ovom pobjedom su pokazali da ce biti jedan od glavnih konkurenata za 1. mjesto samo da je obrana malo cvrsca ,eto za kraj sretno vam i protiv nasih rivala!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
- Kontakt:
hvala na cestitkama i ja vama zelim srecu i volio bi da dobijete borca da nam ne pobjegnu i da se i vi malo dignete ako nista da europu izborite
tradicija se mora nastavljat
tradicija se mora nastavljat
-
- Kontakt:
odličan široki lani 5 golova u gostim u citavij sezoni ove god već 6 u 3 tekme,samo ova obrana je kritična,slijedi hercegovački derbi s veležom bit će gusto dobra su momčad ali očekujem pobjedu i dobru atmosferu na tribinama,bit če sigurno i veležovaca 300-400 na tribinama,ali i naših bude li lijepo vrjeme očekuje se oko 3000-4000 gledatelja
Konacno ste procepili i pokazali koliko ova ekipa vrijedi a ja mislim da ste trenutno igracki najjaci u BiH i da ce te se boriti za prvaka.Sretno u nastavku prvenstva...
-
- Kontakt:
mi dolazimoooooo
RED ARMY
NAVIJAMO I PJEVAMO SAMO ZA SVOJ VELEŽ,NADAM SE DA CETE I VI NAVIJATI SAMO ZA VAS KLJUB BEZ PSOVKI VRIJEDANJA
NAPOKON DA HERCEGOVACKI DERBY PRODJE KAKO TREBA
POKAZITE ULTRASIMA DA NISTE FASISTI KAO ONI....
NADAM SE DA CE FUDBAL POBIJEDITI
A VRIJEME JE DA I MI DONESEMO IZ SIROKOG 3 BODA
PUNO POZZ IZ MOSTARA
RED ARMY
NAVIJAMO I PJEVAMO SAMO ZA SVOJ VELEŽ,NADAM SE DA CETE I VI NAVIJATI SAMO ZA VAS KLJUB BEZ PSOVKI VRIJEDANJA
PUNO POZZ IZ MOSTARA
Ajd pročitaj šta si napisao, "BEZ PSOVKI I VRIJEĐANJA, A ULTRASE U SLEDEĆOJ REČENICI NAZVA FAŠISTIMA"VFC1922MOSTAR je napisao/la:mi dolazimoooooo
RED ARMY
PUNO POZZ IZ MOSTARA
Kakav licemjer

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
TATA TI JE FAŠISTA KURVIN SINE !!VFC1922MOSTAR je napisao/la:mi dolazimoooooo
RED ARMY
PUNO POZZ IZ MOSTARA
-
- Kontakt:
ja bih volio da toga ne bude ali budimo realni nije bilo utakmice da toga nije bilo to je ko dio navijanja