FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U gradu se danas priča o intervenciji policije sinoć na Sonom trgu nakon koncerta Ede Maajke ali nedjelja je i na zvaničnoj stranici MUP-a TK nema informacije šta se to dešavalo. Druga strana ima svoje viđenje, čitaoci nam pišu, koriste se teške riječi a mi smo odabrali pismo čitateljke napisano u umjerenijem tonu.
Poštovana redakcijo,
Javljam Vam u nadi da ćete javnosti prenijeti informacije o sinošnjem nemilom događaju na Sonom trgu. Naime, oni koji nisu upoznati, sinoć je u ljetnoj bašti cafee bar Sloboda održana promocija novog albuma Ede Maajke. Posjećenost je bila velika, te je tuzlanska omladina mogla uživati u ritmovima koji nisu turbo-folk (što je, iskreno, rijetkost). Koncert je trajao nešto malo iza 23 sata. Tada je i određeni broj posjetilaca napustio trg, ali je veliki broj mladih nastavio druženje.
Oko ponoći pojavila se nekolicina policajaca koji su stali ispred restorana Česma 2. Jedna grupa mladih, koja je bila radosna zbog pobjede FK Sloboda i njenog ostanka u ligi, počela je pjevati navijačke pjesme, pri tome ne vrijeđajući nikoga.
Nakon izvjesnog vremena isti ti policajci su, bez ikakvih upozorenja upućenih bilo kojem mladom čovjeku koji se našao na Trgu, počeli trčati, gurati mlade ljude, prijeteći im palicama uz povike "Kreni, ajmo, idemo, razlaz...". Nakon što su rastjerali veliki broj ljudi, na one koji su ostali tu, počeli su bacati staklene flaše koje su našli!
Zaista moram priznati da je ovo sramotno za Tuzlu, kvazituristički grad, u kojem je u jeku predizborne kampanje prije par dana objavljeno produžavanje noćnog života u ljetnoj sezoni do 02:00 (?!).
Ne sumnjam da će opravdanja pripadnika MUP-a TK biti da su mladi narušavali javni red i mir, konzumirali alkohol ili slične stvari. Konkretno, grupa ljudi sa kojima sam ja sjedila nije radila ništa od navedenog pa smo opet na jako, jako grub način od strane nekoliko policajaca (iznenadni prilazak i hvatanje za ruke, te guranje sa ledja uz razne povike) otjerani sa istog. Još jednom ću ponoviti, sramotno za Tuzlu, a naša omladina je očito previše i dobra, ako pogledamo primjere na koje bismo se trebali ugledati.
Merima S.
Poštovana redakcijo,
Javljam Vam u nadi da ćete javnosti prenijeti informacije o sinošnjem nemilom događaju na Sonom trgu. Naime, oni koji nisu upoznati, sinoć je u ljetnoj bašti cafee bar Sloboda održana promocija novog albuma Ede Maajke. Posjećenost je bila velika, te je tuzlanska omladina mogla uživati u ritmovima koji nisu turbo-folk (što je, iskreno, rijetkost). Koncert je trajao nešto malo iza 23 sata. Tada je i određeni broj posjetilaca napustio trg, ali je veliki broj mladih nastavio druženje.
Oko ponoći pojavila se nekolicina policajaca koji su stali ispred restorana Česma 2. Jedna grupa mladih, koja je bila radosna zbog pobjede FK Sloboda i njenog ostanka u ligi, počela je pjevati navijačke pjesme, pri tome ne vrijeđajući nikoga.
Nakon izvjesnog vremena isti ti policajci su, bez ikakvih upozorenja upućenih bilo kojem mladom čovjeku koji se našao na Trgu, počeli trčati, gurati mlade ljude, prijeteći im palicama uz povike "Kreni, ajmo, idemo, razlaz...". Nakon što su rastjerali veliki broj ljudi, na one koji su ostali tu, počeli su bacati staklene flaše koje su našli!
Zaista moram priznati da je ovo sramotno za Tuzlu, kvazituristički grad, u kojem je u jeku predizborne kampanje prije par dana objavljeno produžavanje noćnog života u ljetnoj sezoni do 02:00 (?!).
Ne sumnjam da će opravdanja pripadnika MUP-a TK biti da su mladi narušavali javni red i mir, konzumirali alkohol ili slične stvari. Konkretno, grupa ljudi sa kojima sam ja sjedila nije radila ništa od navedenog pa smo opet na jako, jako grub način od strane nekoliko policajaca (iznenadni prilazak i hvatanje za ruke, te guranje sa ledja uz razne povike) otjerani sa istog. Još jednom ću ponoviti, sramotno za Tuzlu, a naša omladina je očito previše i dobra, ako pogledamo primjere na koje bismo se trebali ugledati.
Merima S.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hahahahafukara87 je napisao/la:U gradu se danas priča o intervenciji policije sinoć na Sonom trgu nakon koncerta Ede Maajke ali nedjelja je i na zvaničnoj stranici MUP-a TK nema informacije šta se to dešavalo. Druga strana ima svoje viđenje, čitaoci nam pišu, koriste se teške riječi a mi smo odabrali pismo čitateljke napisano u umjerenijem tonu.
Poštovana redakcijo,
Merima S.
Kod nas pocele i djevojke pisati o polic.brutalnosti

Ona sinoc baci flasu, ova pise saopcenje...buducnost u female populaciji

Ja sam snimao dnevnik televizije TK, ali nije bilo ništa (gostujuća utakmica). Jedino da postavim vremensku prognozu.AboveTheLaw je napisao/la:I ja ga cekam cijeli dan nigdje nista :S :SFkr.87 je napisao/la:Pa imal tog izvjestaja?

Postavit ću izvještaj sa BHT.
-
- Kontakt:
sad ce u 22:15 na BHT1 pregled.
Od komentara podrške policiji na nekim portalima mi se bukvalno povraća. Koliko glupih lljudi u ovom gradu živi ja ne mogu vjerovati. Ali zato kad je bilo šta protesti ili nešto drugo kad treba da se brani grad. Nigdje nikoga. Blagoslovljen dan kada budu ukidali internet !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja sam cuo da su trudnicu udarali ... sad ako je to za podrsku onda su ti ljudi bolesni 

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Jes glavat ovaj Hasanović 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- delpiero20
- Kontakt:
Al bas, covjek daje neke eurogolove glavom
Pade Ines, zafrkani papci

Pade Ines, zafrkani papci

Nećeš vjerovat čak su i to podržali, ne direktno ali njihov odgovor je bio "Šta će trudnica tu sigurno je narkomanka".Fkr.87 je napisao/la:Ja sam cuo da su trudnicu udarali ... sad ako je to za podrsku onda su ti ljudi bolesni

Sinoć je i na koncertu bio Edis Žilić, tuzlanski glumac, to znači onda da je i on narkoman. Znači da sam i ja i svi koji su bili tamo. Toliko o tim pljuvačima. Ukoliko im se želiš najebat matere kao što sam ja to učinio. Idi na b p o r t a l . b a tamo zaista ima bolesnih ljudi.

Ne znam meni ono više liči na sajt Gornje Maoče.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Joj kod cetvrtog gola, Beka isto ko da u nizu presalta, ispali se ko cep

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Fakat kad mali Mesan ubaci u brzinu kod 4.gola...tecko dominira kada je u trku 

Ja se samo nadam da ovo nije kupljena tekma. Prvo ne vjerujem u to jer je GOŠK isto u ****, drugo ne bi pustili da im Sloboda da ovoliko golova.
U svakom slučaju prava snaga će se vidjeti u I.Sarajevu.
U svakom slučaju prava snaga će se vidjeti u I.Sarajevu.
Sloboda je sada u dobroj poziciji,na vama je samo da dobijete veleza sada .
Leotar ide olipmiku,gubi tu utakmicu,zadnje kolo Zeljo nece izgubiti u trebinju,mislim da su oni u 2 ligi.
bice mi zao ako sloboda ispadne,kulturan grad,dobri ljudi,klub sa historijom.itd.......
Leotar ide olipmiku,gubi tu utakmicu,zadnje kolo Zeljo nece izgubiti u trebinju,mislim da su oni u 2 ligi.
bice mi zao ako sloboda ispadne,kulturan grad,dobri ljudi,klub sa historijom.itd.......
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Pregledao sam sazetak golova,momcima svaka cast sad pobjedit Veleza i kako tako uci mirniji u mec sa slavijom,ako se gdje ne dese kakva iznenadjenja ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nismo brate, i sam znaš da su tvoji trollali bezbroj puta, a tada te nema nigdje.aleksandar_veliki je napisao/la:Izbrisao sam dosta toga, brisati necu vise, ali cu banovati. Ovdje pricamo o FK Sloboda, bar smo do sada to radili.
-
- Kontakt:
ljudi ako se desi da Slavija,Sloboda i Gosk budu imali isti broj bodova na kraju,sta se gleda,gol razlika il medjusobni duel???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
MEDUSOBNI OMJER stim da sloboda i slavija imaju bolji od goska a slavija ce imati bolji od slobode ako ih pobijedi vise od jednog gola razlike
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vi trebate dobiti Velež, a Velež bi trebao u zadnjem kolu dobiti GOŠK-a. i vi ostajete.
a ti @Grdane dobro je
nije te odavno bilo ovdje, sli ne sikiraj se recke su ostale 
a ti @Grdane dobro je

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ja kako znam kada vise od 2 kluba imaju isti broj bodova gleda se gol razlika.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.