Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Hehehe, bila je ludnica posljednjih dana, svima je potrebno malo odmorahordas_Bec je napisao/la:Sta je ovo raja kako prodjose tekme Repke niko vise nista nespominje .. hehe .. imam pitanje dal je Begovic danas branio u porazu Portsmoutha?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad ce opet eufoerija ,za nekih 15 dana ...Cek drugar da uzmemo svezeg zaraka 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
koliko zasada misimović, džeko, ibišević i salihović imaju postignutih golova i asistencija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mislim samo u bundesligi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
miske: 3 gola + 1 asistencija
dzeko: 1 + 1
vedo: 0 + 2
sejo: 0 + 2
dzeko: 1 + 1
vedo: 0 + 2
sejo: 0 + 2
za sta sluzi opcija "uredi" ???Mirza_Hordas je napisao/la:mislim samo u bundesligi
Wolverine je napisao/la:za sta sluzi opcija "uredi" ???Mirza_Hordas je napisao/la:mislim samo u bundesligi
vidis da momak gura postove ima ih 2000

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
MISIMOVIC...NAJBOLJI DALEKO U WOLSIMA
Dzeko....kad njega nema napad im smijesan...al bgm..kada je juce usao druga ekipa...
salihovic sef sredini terena hfenhajma...pretrci za trojicu podijeli milion lopti...
ibisevic kada okine jadna je svaka odbrana na koju se namjeri...ali i bez gola je sjajan to pokazuje igranjem u prvom sastavu cijelu tekmu dok god nedoje vrijeme za TAKTICKU izmjenu
uglavnom oni ulaze u formu a do estonije ce biti ja vjerujem u velikoj formi
Dzeko....kad njega nema napad im smijesan...al bgm..kada je juce usao druga ekipa...
salihovic sef sredini terena hfenhajma...pretrci za trojicu podijeli milion lopti...
ibisevic kada okine jadna je svaka odbrana na koju se namjeri...ali i bez gola je sjajan to pokazuje igranjem u prvom sastavu cijelu tekmu dok god nedoje vrijeme za TAKTICKU izmjenu
uglavnom oni ulaze u formu a do estonije ce biti ja vjerujem u velikoj formi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ko imalo prati BL trebao bi da zna da je tu i Bajramovic.
Jucer je poceo od prve minute i odigrao cjeli sat vremena.Otkad je on u ekipi,frankfurt posve druga ekipa.
Odlicno su startovali.
P.S Salihaga je sef kompletnoj ekipi a ne samo sredini
Jucer je poceo od prve minute i odigrao cjeli sat vremena.Otkad je on u ekipi,frankfurt posve druga ekipa.
Odlicno su startovali.
P.S Salihaga je sef kompletnoj ekipi a ne samo sredini

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi evo nešto svježe
, ako nije neko prije mene gdje postavio , al' neda mi se sada pregledati
Reportaža Švabskog ZDF-a o našim dijamantima
, pa ako neko zna švabski neka nam malo kaže šta pričaju
[youtube][/youtube]

Reportaža Švabskog ZDF-a o našim dijamantima

[youtube][/youtube]
dobra reportaza, mogo sam i sebe prepoznat 
pricaju o korupciji u savezu, da se sudilo usanovicu zbog utaje poreza, da navijaci traze smjenu funkcionera, i da osim repke nista nevalja u bh-fudbalu, liga koruptna, kupuju se sudije, prazne tribine, sve ono sto znamo, samo sad je konacno neka evropska tv napravila emisiju.

pricaju o korupciji u savezu, da se sudilo usanovicu zbog utaje poreza, da navijaci traze smjenu funkcionera, i da osim repke nista nevalja u bh-fudbalu, liga koruptna, kupuju se sudije, prazne tribine, sve ono sto znamo, samo sad je konacno neka evropska tv napravila emisiju.
Neka su, vala bilo je krajnje vrijeme da neko pocne ozbiljno da se bavi desavanjima u bh. fudbalu.dino-92 je napisao/la:dobra reportaza, mogo sam i sebe prepoznat
-
- Kontakt:
evo ja sam gledao reci cu ti ukratko-reportaza je pocela s tim da je kod nas igrac ustvari samo dzeko-nakon toga da je u bosni ramazan i da su ovdje vecina muslimani-onda su rekli koliko ima muslimana i krscana u reprezentaciji-posle toga koliko je nasa liga korumpirana te se uveliko namjestaju utakmice na sta im je osim rekao da se to radi i u njemackoj i to DOKAZANO a o nedokazanom da i ne pricamo-CUDO SE NISU SJETILI DA OVAKVU REPORTAZU NAPRAVE KAD SMO GUBILI OD MADJARSKE-boze sacuvaj da ja nesto branim savez-AL NEDAJ BOZE DA SU OVAKVU REPORTAZU O BILO KAKVOJ EVROPSKOJ DRZAVI POKAZALI-KAKVO SAMO LICEMJERNO PONIZAVANJE-ALLAHU DRAGI DAJ NAM IH U BARAZU!!!!no rules je napisao/la:Ljudi evo nešto svježe, ako nije neko prije mene gdje postavio , al' neda mi se sada pregledati
![]()
Reportaža Švabskog ZDF-a o našim dijamantima, pa ako neko zna švabski neka nam malo kaže šta pričaju
![]()
[youtube][/youtube]
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
-
- Kontakt:
Mozeli mi iko molim vas postaviti link odakle da skinem pjesmu IGRAJ BOSNO a tekst ide : dlanovi neka se nestede navijaca pjesma neka krene iz bosen ihercegovinee kao bubanj srce nase bije ajmo ljudi ajmo svi na noge ajmo pjesmom svi do pobjedeeee alealealeeee ale ale aleeee igraj bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe ale ale aleeee....
hvala unaprijed!
hvala unaprijed!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
-
- Kontakt:
Ima li novosti o Hasagicu? Evo danas Istanbul BB se pravo osramotio na domacem terenu.. izgubili 6:1 bez Hase.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Pa jesu li sada trebali izmišljati?Pričati bajke,laži?Ljudi su samo rekli istinu i to je to.A napravili su sada tu reportažu jer je naše igrače krenulo.Do sada je bio tu samo Barbarez i Brazzo ostali su bili anonimusi.Dok sada svi igrači iz prve postave igraju u jakim klubovima i tamo su prave zvijezde,igrači bez kojih se ne može.dok prije nije bilo tako.miroslav blazevic je napisao/la:evo ja sam gledao reci cu ti ukratko-reportaza je pocela s tim da je kod nas igrac ustvari samo dzeko-nakon toga da je u bosni ramazan i da su ovdje vecina muslimani-onda su rekli koliko ima muslimana i krscana u reprezentaciji-posle toga koliko je nasa liga korumpirana te se uveliko namjestaju utakmice na sta im je osim rekao da se to radi i u njemackoj i to DOKAZANO a o nedokazanom da i ne pricamo-CUDO SE NISU SJETILI DA OVAKVU REPORTAZU NAPRAVE KAD SMO GUBILI OD MADJARSKE-boze sacuvaj da ja nesto branim savez-AL NEDAJ BOZE DA SU OVAKVU REPORTAZU O BILO KAKVOJ EVROPSKOJ DRZAVI POKAZALI-KAKVO SAMO LICEMJERNO PONIZAVANJE-ALLAHU DRAGI DAJ NAM IH U BARAZU!!!!no rules je napisao/la:Ljudi evo nešto svježe, ako nije neko prije mene gdje postavio , al' neda mi se sada pregledati
![]()
Reportaža Švabskog ZDF-a o našim dijamantima, pa ako neko zna švabski neka nam malo kaže šta pričaju
![]()
[youtube][/youtube]
A što se prevoda tiće malo si pogriješio.Oni su rekli da je Džeko jedini igrač koji trenutno igra za repku a da je karijeru poćeo u BiH a ne negdje vani.Kao Ibišević,Miske i ostali.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
jesi bukvalac-sta to u prevodu znaci-ako ti je ono dobar dogumentarac onda ti nisi dobar!!TMovac je napisao/la:Pa jesu li sada trebali izmišljati?Pričati bajke,laži?Ljudi su samo rekli istinu i to je to.A napravili su sada tu reportažu jer je naše igrače krenulo.Do sada je bio tu samo Barbarez i Brazzo ostali su bili anonimusi.Dok sada svi igrači iz prve postave igraju u jakim klubovima i tamo su prave zvijezde,igrači bez kojih se ne može.dok prije nije bilo tako.miroslav blazevic je napisao/la:evo ja sam gledao reci cu ti ukratko-reportaza je pocela s tim da je kod nas igrac ustvari samo dzeko-nakon toga da je u bosni ramazan i da su ovdje vecina muslimani-onda su rekli koliko ima muslimana i krscana u reprezentaciji-posle toga koliko je nasa liga korumpirana te se uveliko namjestaju utakmice na sta im je osim rekao da se to radi i u njemackoj i to DOKAZANO a o nedokazanom da i ne pricamo-CUDO SE NISU SJETILI DA OVAKVU REPORTAZU NAPRAVE KAD SMO GUBILI OD MADJARSKE-boze sacuvaj da ja nesto branim savez-AL NEDAJ BOZE DA SU OVAKVU REPORTAZU O BILO KAKVOJ EVROPSKOJ DRZAVI POKAZALI-KAKVO SAMO LICEMJERNO PONIZAVANJE-ALLAHU DRAGI DAJ NAM IH U BARAZU!!!!no rules je napisao/la:Ljudi evo nešto svježe, ako nije neko prije mene gdje postavio , al' neda mi se sada pregledati
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
A što se prevoda tiće malo si pogriješio.Oni su rekli da je Džeko jedini igrač koji trenutno igra za repku a da je karijeru poćeo u BiH a ne negdje vani.Kao Ibišević,Miske i ostali.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
- marseille_unique
- Kontakt:
Hajde svi koji niste se jos prikljucili prikljucite se fanstay ligi prvaka i sportsport.ba ligi , ima nas 50 sa foruma bice mrtva trka ove sezone ko c ebiti najbolji sa foruma a bogami ova liga je mjerilo najboljeg u bosni i hercegovini
evo pod ovim linkom imate sve objasnjeno http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=10&t=1501
evo pod ovim linkom imate sve objasnjeno http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=10&t=1501
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
evo ja sam gledao reci cu ti ukratko-reportaza je pocela s tim da je kod nas igrac ustvari samo dzeko-nakon toga da je u bosni ramazan i da su ovdje vecina muslimani-onda su rekli koliko ima muslimana i krscana u reprezentaciji-posle toga koliko je nasa liga korumpirana te se uveliko namjestaju utakmice na sta im je osim rekao da se to radi i u njemackoj i to DOKAZANO a o nedokazanom da i ne pricamo-CUDO SE NISU SJETILI DA OVAKVU REPORTAZU NAPRAVE KAD SMO GUBILI OD MADJARSKE-boze sacuvaj da ja nesto branim savez-AL NEDAJ BOZE DA SU OVAKVU REPORTAZU O BILO KAKVOJ EVROPSKOJ DRZAVI POKAZALI-KAKVO SAMO LICEMJERNO PONIZAVANJE-ALLAHU DRAGI DAJ NAM IH U BARAZU!!!![/quote]
Pa jesu li sada trebali izmišljati?Pričati bajke,laži?Ljudi su samo rekli istinu i to je to.A napravili su sada tu reportažu jer je naše igrače krenulo.Do sada je bio tu samo Barbarez i Brazzo ostali su bili anonimusi.Dok sada svi igrači iz prve postave igraju u jakim klubovima i tamo su prave zvijezde,igrači bez kojih se ne može.dok prije nije bilo tako.
A što se prevoda tiće malo si pogriješio.Oni su rekli da je Džeko jedini igrač koji trenutno igra za repku a da je karijeru poćeo u BiH a ne negdje vani.Kao Ibišević,Miske i ostali.[/quote]
jesi bukvalac-sta to u prevodu znaci-ako ti je ono dobar dogumentarac onda ti nisi dobar!![/quote]
ne kažem da je dobar.al ljudi su rekli istinu i pravo stanje kod nas.na nama je da to popravimo.ne smijemo bježati od problema i pretvarati se da je sve ok kada nije
Pa jesu li sada trebali izmišljati?Pričati bajke,laži?Ljudi su samo rekli istinu i to je to.A napravili su sada tu reportažu jer je naše igrače krenulo.Do sada je bio tu samo Barbarez i Brazzo ostali su bili anonimusi.Dok sada svi igrači iz prve postave igraju u jakim klubovima i tamo su prave zvijezde,igrači bez kojih se ne može.dok prije nije bilo tako.
A što se prevoda tiće malo si pogriješio.Oni su rekli da je Džeko jedini igrač koji trenutno igra za repku a da je karijeru poćeo u BiH a ne negdje vani.Kao Ibišević,Miske i ostali.[/quote]
jesi bukvalac-sta to u prevodu znaci-ako ti je ono dobar dogumentarac onda ti nisi dobar!![/quote]
ne kažem da je dobar.al ljudi su rekli istinu i pravo stanje kod nas.na nama je da to popravimo.ne smijemo bježati od problema i pretvarati se da je sve ok kada nije
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.