Bitno je da nas ne pokopa dublje u dugove, a sad koliko je zelen odnosno iskusan da nas išupa ostaje da se vidi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma u BiH se zelenilo ocjenjuje prema tome koliko para možeš donijeti u klub, što sponzorski ugovora što ugovora koje klub može imati. Veliki problem bivših uprava i direktora je taj što je potpisano gomila ugovora koji su bili štetni za klub i koje i dan danas ispaštamo. E sad stara uprava sa "iskusnim" direktorima "je bila" ili nije bila zelena!? Zavisi sa koje strane gledaš, naravno iskusni su bili sa stanovištva deranja kluba do gole kože. Ovaj diretkor bar za sad to neradi ili se samo nadam da ne radi.
Bitno je da nas ne pokopa dublje u dugove, a sad koliko je zelen odnosno iskusan da nas išupa ostaje da se vidi
.
U novi boj ...
Samo da pozdravim ekipu sa Sjevera... nismo pobijedili ali šta bi... biće dana za megdana... i da pozzz svoje prijatelje Manijake koji ovo čitaju...
Bilo nam je kasnije dobro na saču

Bilo nam je kasnije dobro na saču
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Sarajevo s ovakvim direktorom neće nikad napredovati. Prvo što je premlad za ovakve pozicije, drugu neiskusan i šta on zna o bilo ćemu.High je napisao/la:Boli nas briga, imamo direktora kojeg se ne moramo stiditi.
Za velike uspjehe na ovoj poziciji bi trebali biti ljudi s večim iskustvom, večim znanjem kao što su naprimjer Predrag Pašić, Hadžibegić i tako slične veličine.
Ta će ovaj realno, što bi rekli tek iz pelena izašao i on priča o Sarajevu ..
mislim da si u pravu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
astra1922 je napisao/la:dobro je jovic prosao on je sa zvijezdom stalno na gostovanjima vodio po 2-0 i na kraju ni boda kuci donioaleksandar_veliki je napisao/la:Utakmicu je sinoc po mom misljenju izgubio Jović. Imati 2:0 u velikom derbiju, imati veliku podrsku i to prokockati je doista zabrinjavajuce. Said se nije smio vaditi, stavi ga uz aut liniju, u spic, neka odmara, bilo sta, ali on nije smio napolje. Gledao sam par zadnjih tekmi, momčad fizicki pada u drugom dijelu, nije to do igraca ni navijaca, jednostavno su nespremni, a za to odgovornost mora preuzeti trener.dobar je strucnjak u prvom poluvremenu mora jos uciti za drugo
Snijeg bordo braco u proljece? 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Gdje vam je sportski direktor Hadžialagić taj je iskusan i bio je igrač Sarajeva u Jugoligi?papir je napisao/la:High je napisao/la:Normalno da griješi čovjek, još je mlad i neiskusan. Bitno je da nije lopina, i da nema VEĆIH grešaka u administraciji.
Izgleda da nema, pa kaže kako su mu iz NSBiH ukazali na greške. Samo nije rekao da su to nepremostive greške, jer je rok istekao. Ma zelen je on da vodi klub veličine Sarajeva, vidjet ćeš.
Ja ne znam što navaljujete tol'ko na neka zvučna imena, pola njih i ne zna da klub i dalje postoji, okrenuli nam davno leđa. Čast pojedincima, kojih je malo. A čim bude neka važna utakmica, tipa protiv Dinama na Koševu, ili slično, eto ti njih da medije lažu kako su svaku utakmicu tu, kako vole Saraj'vo, kako oni ovo, oni ono.. A svaki isto sranje priča.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Još jedan hordaš nas je napustio. Rahmet ti duši Tiro. Ja ne znam do kad će se nama ovo dešavati.
Adnan Tiro (29) iz Sarajeva je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 16 sati dogodila na magistralnom putu Tuzla - Sarajevo u mjestu Podgajevi kod Živinica. On je vozio Renault Clio, a sudario se sa kamionom Mercedes za čijim je volanom bio B.A. (54) iz Zvornika."Vozač A.T. je smrtno stradao, dok je njegova supruga zadobila teške tjelesne povrede. Hospitalizirana je u UKC Tuzla i van je životne opasnosti”, izjavio je kantonalni tužilac Dalibor Bingas. Još uvijek se utvrđuje kako je došlo do nesreće. Obavljen je alkotest vozača kamiona i utvrđeno je kako on nije bio pod dejstvom alkohola. Uviđaj su obavili službenici OKP PU Živinice.
Adnan Tiro (29) iz Sarajeva je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 16 sati dogodila na magistralnom putu Tuzla - Sarajevo u mjestu Podgajevi kod Živinica. On je vozio Renault Clio, a sudario se sa kamionom Mercedes za čijim je volanom bio B.A. (54) iz Zvornika."Vozač A.T. je smrtno stradao, dok je njegova supruga zadobila teške tjelesne povrede. Hospitalizirana je u UKC Tuzla i van je životne opasnosti”, izjavio je kantonalni tužilac Dalibor Bingas. Još uvijek se utvrđuje kako je došlo do nesreće. Obavljen je alkotest vozača kamiona i utvrđeno je kako on nije bio pod dejstvom alkohola. Uviđaj su obavili službenici OKP PU Živinice.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A **** ti zivot...

NEK TI JE VJECNI RAHMET Tiro..., pa stvarno dokle viseeeeee....High je napisao/la:Još jedan hordaš nas je napustio. Rahmet ti duši Tiro. Ja ne znam do kad će se nama ovo dešavati.![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 maj 2012, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Neka mu je lahka zemlja Bosanska
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Neka mu je lahka zemlja Bosanska
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
R.I.P 
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
R.I.P.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
R.I.P.
- adriano_leite
- Kontakt:
R.I.P. bordo brate
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
E **** majku opet tuzna vijest!
R.I.P. Komsija!
R.I.P. Komsija!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.