Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Knele mu je najbolji nik, ovo insaider beze 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ovo ima skrivenu poruku 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma opklada
Požali se @Donnie Darku
Ja još smanjim avatar konto neće niko primjetit
Ja još smanjim avatar konto neće niko primjetit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Šta fali mom niku. Baš me nekako otvara u strukulegenda reala je napisao/la:Knele mu je najbolji nik, ovo insaider beze
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mozda je i Knele imao skrivenu poruku.LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo ima skrivenu poruku
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Biće da je onda i Ministar imao neku skrivenu porukuDevil je napisao/la:Mozda je i Knele imao skrivenu poruku.LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo ima skrivenu poruku
- legenda reala
- Kontakt:
Nemoj da te zatvoriinsider je napisao/la:Šta fali mom niku. Baš me nekako otvara u strukulegenda reala je napisao/la:Knele mu je najbolji nik, ovo insaider beze
Hoš meni promjeniti nik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imalo je skrivenu poruku, ali ne bih o tome.Devil je napisao/la:Mozda je i Knele imao skrivenu poruku.LBJ MVP je napisao/la:Pa ovo ima skrivenu poruku
A MinistaR nisam jer sam skinut sa dužnosti zbog napastovanja kćerke jednog od kolega iz Ministarstva sigurnosti, ali ne bih o tome na forumu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
NEMOJTE NAM KVARITI TEMU, NAMETATI KOMENTARISANJE O SNIJEGU, NEPOGODAMA, ILI NEČEM DESETOM ! ŽELIMO DA OVA TEMA O STARIM VREMENIMA NA FORUMU TRAJE JOŠ ! Svaki post nevezan za ovu temu će rezultirati banom !Vidite da nisam zaboravio moderaška posla. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E ovaj je mene banovo trajno dabogda mu se zenska djeca radjalaHigh je napisao/la:Jesi.Nego, gdje mi je onaj kolega koji mi je pomogao da osnujem ss.ba ligu ? Eagles.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24814dubrava je napisao/la: al definitivno je najluđio bio paja aka cikcanga aka ljubav..lik stvarno nije normalan..mislim da doma ima uokvirenu sliku Wengera..
Vratio se, u velikom stilu, pazi nick-a
Joj kad se sjetim analitičara i ahme
- harebianconero
- Kontakt:
Dobroo vam snježnooo jutrooo
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ko to priča o starim vremenima na forumu, a ne spominje mene 
Analiticar je bio najjaci lik ubjedljivo.Kad se sjetim one zajebancije iz tog vakta...mandraX je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24814dubrava je napisao/la: al definitivno je najluđio bio paja aka cikcanga aka ljubav..lik stvarno nije normalan..mislim da doma ima uokvirenu sliku Wengera..
Vratio se, u velikom stilu, pazi nick-a![]()
Joj kad se sjetim analitičara i ahme![]()
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Zenichanin
- Kontakt:
Raspolozenje u skladu s vremenom
samo sjets i plakat, nista drugo
samo sjets i plakat, nista drugo
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kako kome,nekom je i radit
P.S @mikyhz
ipak sam ja prije tebe
14.2
P.S @mikyhz
ipak sam ja prije tebe
14.2
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Imam ja jedan nick iz novembra 2009. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Zenichanin
- Kontakt:
Izasla je trudna iz plavog tamica i krenula nekud niz ulicu dugu...

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.