Moram priznati da ima slicnosti. Eh, kad bismo ga uspjeli zadrzati bar jos jednu sezonu.Momak moze samo da napreduje.mostar_mo je napisao/la:Nemanja Bilbija me neodoljivo podsjeća na Luku Modrića ....ko šilo je ...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
nemanja bilbija,dosad najbolji igrac premijer lige,moze te ocekivat sledece sezone,inostrani angazman! 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Mislim da je njegov menadžer Vladica Lemić, tako da ne sumnjam da i ako bude odlazio tj kad dođe dan kada bude odlazio neće otići u nekakav "ž" klub, nego u veliki evropski klub, već kruži priča da za njega nude 500 000 eura da potpiše za Dinamo, ali kažem to je samo priča sa tribine...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Da, cuo sam i ja to za Dinamo. Takodje mislim da ga, recimo, ispod 300 000 evra ne bismo smjeli prodati.
- Simpatizer
- Kontakt:
Jedan kratki klip sa utakmice, kvalitet je nikakav.

Još samo da kažem da je sama atmosfera na zapadu bila za čistu desetku, a kakve aplauze su dobili igrači kada ih je mijenjao Stojnić, to je tek priča za sebe, neznam kako je sve izgledalo na TV ako ima neko da je gledao nek javi...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ja sam pomalo gledo, ipak sam prednost dao kraljevima koji su usput da kažem razvalili espanyol, a što se tiče te utakmice, brojka dobra, navijanje solidno, e da je čitav stadion navijao bilo bi dobro, ovako samo istok, na tv nije izgledalo da je neka ludnica već kao što sam već reko solidno, ali za naše prilike fenomenalno, dosta nam je više polica, orašja i drugih zaseoka gdje dođe sto ljudi, i iskren da budem kad sam čuo ono nešta "srbija kraljevina" reko nema ništa još od ove navijačke grupe dok ne izbace nacionalizamVB 1987 je napisao/la:Još samo da kažem da je sama atmosfera na zapadu bila za čistu desetku, a kakve aplauze su dobili igrači kada ih je mijenjao Stojnić, to je tek priča za sebe, neznam kako je sve izgledalo na TV ako ima neko da je gledao nek javi...

[quote="VB 1987"][quote="ul_zri_mo"]čestitke za pobjedu!
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje
na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlija
jedino vam za pirotehniku skidam kapu,šetalica također neloša...
nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike
P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol)
... Šta lupaš čuj 300-400 momaka i sve ostalo djeca ... jbg msm lepo bi bilo reći Lešinari svaka vam čast za navijanje i koreografiju i brojnost vam je ekstra ... Msm vi kao nešto komentarišete a krenuli ste navijati kad pre 3 godine ... Vi nemate pravo da komentarišete ijednu navijačku grupu u bih ...
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje

na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlija

nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike

P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol)
... Šta lupaš čuj 300-400 momaka i sve ostalo djeca ... jbg msm lepo bi bilo reći Lešinari svaka vam čast za navijanje i koreografiju i brojnost vam je ekstra ... Msm vi kao nešto komentarišete a krenuli ste navijati kad pre 3 godine ... Vi nemate pravo da komentarišete ijednu navijačku grupu u bih ...
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Jbga to svi znaju i svi pricaju slike pokazuju da vas ima 200 starijih i sve ostalo djeca
- Simpatizer
- Kontakt:
A da vi malo od.ebete sa tim provokacijama na ovoj temi?! Imas sajt Lesinara pa se dogovori sa njima. Upoznajte se, nadjite i provjerite ko je kakav i ko ima koliko godina! Manite se vise tih djecackih za.ebancija!
što se pjenite bolan bezveze?borac pobjedio i tačka.idemo dalje
ložite se ko neki balavci.smješno
ložite se ko neki balavci.smješno
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
26/27.09lešinar je napisao/la:kojeg datuma igraju borac i željo na borčevom stadionu?
Zahvaljujem.mrzim_ulizice je napisao/la:26/27.09lešinar je napisao/la:kojeg datuma igraju borac i željo na borčevom stadionu?
Ja mislio biće više čestitki, kad vidi ti zla niko ni slova

"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
krivo im druze sto je Borac najjaci,gdje su sada svi oni silni kladionicari na ovom forumu sto su predvidjali X a u dosta slucajeva i 2 (bilo je i realnih ljudi pa su rekli da ce biti 1).iz kola u kolo nam predvidjaju da ce nam pasti forma i da cemo izgubiti,a kad pobjedimo kazu da nismo mi toliko dobri koliko je protivnik bio los.
to ti se zove ljubomora!VB 1987 je napisao/la:Ja mislio biće više čestitki, kad vidi ti zla niko ni slova![]()
![]()

ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Cestito Sam Prvi
Zeljo je Dovoljno Dobar,ove sezone PRezadovoljni Smo,A niste ni vi nama cestitali na bodu iz Travnika 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- Simpatizer
- Kontakt:
Malo nas je uhvatila euforija pa smo zaboravili.
Evo ja vam cestitam. 

Cestitke na pobijedi,nego moze li mi neko napisati tekst one pjesme nesto ide
Odavde do kraja
od pakla do raja
Lesinar je uz tebe
i ako ima neki link da se skine bilo video ili pjesma.
Odavde do kraja
od pakla do raja
Lesinar je uz tebe
i ako ima neki link da se skine bilo video ili pjesma.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.