Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Evo, našao sam ovog ludog Argentinskog komentatora nakon prvog gola...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Evo, našao sam ovog ludog Argentinskog komentatora nakon prvog gola...
[youtube][/youtube]
Joj da su u nas takvi komentator...
- golgeter242
- Kontakt:
Mnogi klubovi imaju para pa ne trose. Do duse, nemaju kao City ali opet mogu trositi za malo skuplje igrace. Ne krivim ja City sto trosi, mozda bi i ja to radio da sam sejk i da zelim da nesto osvojim, ali samo sam iznio neke cinjenice.
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Real i Barcelona troše stotine milona i nikom ništa, City počne trošiti i odmah su neozbiljan klub.High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije sve u parama, Real je najbolji primjer toga.Saurman je napisao/la:Real i Barcelona troše stotine milona i nikom ništa, City počne trošiti i odmah su neozbiljan klub.High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Naravno,ali opet ne možeš reći nekom da je neozbiljan jer ima pare.Elegant je napisao/la:Nije sve u parama, Real je najbolji primjer toga.Saurman je napisao/la:Real i Barcelona troše stotine milona i nikom ništa, City počne trošiti i odmah su neozbiljan klub.High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Obadva,obadvaMont0 je napisao/la:Ipak mislim da je ovaj prekucao jubito:tevezito je napisao/la:Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
http://www.youtube.com/watch?v=M_p5QsoB ... e=youtu.be
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevjerovatan je ovaj arapin,naježio sam!
Šta bi bilo da sličan komentator u sličnoj situaciji prenosi Veleža ili reprezentaciju,prekinulo bi me garant!
A ovaj dole luđak goooool gooool goooool nanana je nevjerovatan.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Cautinho
- Kontakt:
Zabale,zabale,zabaleeeeeeee,nananananaaaaaaatepsija je napisao/la:Obadva,obadvaMont0 je napisao/la:Ipak mislim da je ovaj prekucao jubito:tevezito je napisao/la:Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
![]()
Nevjerovatan je ovaj arapin,naježio sam!
Šta bi bilo da sličan komentator u sličnoj situaciji prenosi Veleža ili reprezentaciju,prekinulo bi me garant!
A ovaj dole luđak goooool gooool goooool nanana je nevjerovatan.
Keep walking.
Ako je postojala šansa da se kako ti kažeš 'raspadnu', onda se to trebalo dogoditi ako ne osvoje Premiership. E sad, čini mi se da će postati nezaustavljivi.High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da onako prenose reprezentaciju BiH hitna bi me odvezla poslije prvog poluvremena

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Barcelona barem ne potroši 200-300M za jednu sezonu, ne trehne to odjednom kao recimo Real ili City...Saurman je napisao/la:Real i Barcelona troše stotine milona i nikom ništa, City počne trošiti i odmah su neozbiljan klub.High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
To se rasporedi koliko toliko, na par sezona...pa onda to ne izgleda tako strašno...
Znao sam da ce ovakvih biti.Do prije mjesec se prica kako novac ne moze kupiti titulu ali eto sad kao moze.Nek mi neko od vas objasni moze li bilo koji novac svijeta kupiti 2 gola u sudijskoj nadoknadi.Dream team City nema.U Cityju postoji 1 igrac koji je najbolji na svojoj poziciji u svijetu a to je Yaya Toure.Mozda je i Kompany gledajuci ovu sezonu bio najbolji.Hart, Aguero, Silva su svjetske klase ali nisu najbolji na svojim pozicijama.Ostali su igraci dobri ali nisu bas Dream Team.A iskreno boli me briga sta mislite.RedDevilS je napisao/la:Potpis!!High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- M. Scofield
- Kontakt:
iskreno više simpatiziran klubove koje imaju manje novca i pametno ulažu nego kao City koji se razasipaju, ali ne bih imao ništa protiv kad bih u Tottenham došao netko bogat kao Abramovich ili šeik Monsourtevezito je napisao/la:Znao sam da ce ovakvih biti.Do prije mjesec se prica kako novac ne moze kupiti titulu ali eto sad kao moze.Nek mi neko od vas objasni moze li bilo koji novac svijeta kupiti 2 gola u sudijskoj nadoknadi.Dream team City nema.U Cityju postoji 1 igrac koji je najbolji na svojoj poziciji u svijetu a to je Yaya Toure.Mozda je i Kompany gledajuci ovu sezonu bio najbolji.Hart, Aguero, Silva su svjetske klase ali nisu najbolji na svojim pozicijama.Ostali su igraci dobri ali nisu bas Dream Team.A iskreno boli me briga sta mislite.RedDevilS je napisao/la:Potpis!!High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
Audere est Facere
Prodjite se vise City i njhovog novca , opaka je ta ljubomora , niko ne brani ostalim klubovima na ovoj zemlji da je zadesi ista sudbina , momci su se borili do zadnjeg i zasuluzili su titulu... Samo me zanima ovi sto pljuju po city , kada bi se desilo da neki sheik preuzme njihov omiljen klub da li bi opet isto pricali ili bi postali licemjeri ...
Pa najplaćeniji poslije Eto'o je Messi, koliko znam. Znači sad trebamo reči i on lovator ?! Ljudi igraju tamo gdje misle da im je bolje, što naravno i lova čini svoje. Svi vi bi sad sve dali da vam dođe jedan šheik u klub, ja prvi. Pogotovo u SarajevomandraX je napisao/la:
Barcelona barem ne potroši 200-300M za jednu sezonu, ne trehne to odjednom kao recimo Real ili City...
To se rasporedi koliko toliko, na par sezona...pa onda to ne izgleda tako strašno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ma jok ba, ljepse je ovako kad se nem're licenca dobit.GunnerS je napisao/la:Pa najplaćeniji poslije Eto'o je Messi, koliko znam. Znači sad trebamo reči i on lovator ?! Ljudi igraju tamo gdje misle da im je bolje, što naravno i lova čini svoje. Svi vi bi sad sve dali da vam dođe jedan šheik u klub, ja prvi. Pogotovo u SarajevomandraX je napisao/la:
Barcelona barem ne potroši 200-300M za jednu sezonu, ne trehne to odjednom kao recimo Real ili City...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
arapin je daleko bolji, ova 2 juzna amera kao da to nazor rade sa vidnom primjesom 'izvjestacenosti'...inace kod nas je najkomentator bio marjan, on meni i najgoru utakmicu ucini zanimljivom, al izgleda nekom se nije svidjao njegov stil ili sta vec pa su ga maknuli tako da su balkanski komentatori uglavnom dobri za uspavljivanje i hipnotiziranjeMont0 je napisao/la:Ipak mislim da je ovaj prekucao jubito:tevezito je napisao/la:Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
otkud ti znas da se rasipaju i da ne ulazu pametno? da li imas 100% tacan, precizan i detaljan uvid u to koliko oni novca i protuvrijednosti dobijaju, ili ce dobiti, na svaki ulozeni dolar?M. Scofield je napisao/la: iskreno više simpatiziran klubove koje imaju manje novca i pametno ulažu nego kao City koji se razasipaju, ali ne bih imao ništa protiv kad bih u Tottenham došao netko bogat kao Abramovich ili šeik Monsour
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- M. Scofield
- Kontakt:
Razbacuju se od Robinha pa sve do danas. Imaju u napadu Aguera, Teveza, Balotellija, Džeku, Adebayora, Santa Cruza je li im treba treba toliko a svaki je plaćen uhuhu i ima plaću uhuhu, da ne pričam o ostalim koji griju klupu dok bi bili nositelji igre u nekom drugom klubu. U ostalom ne bi bili u tolikom gubitku da posluju racionalno. Racionalno i šeik ne idu u istu rečenicu.Xardas je napisao/la:otkud ti znas da se rasipaju i da ne ulazu pametno? da li imas 100% tacan, precizan i detaljan uvid u to koliko oni novca i protuvrijednosti dobijaju, ili ce dobiti, na svaki ulozeni dolar?M. Scofield je napisao/la: iskreno više simpatiziran klubove koje imaju manje novca i pametno ulažu nego kao City koji se razasipaju, ali ne bih imao ništa protiv kad bih u Tottenham došao netko bogat kao Abramovich ili šeik Monsour
Audere est Facere
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
City je morao tako raditi da bi u godinama koje slijede bio mogućnosti potpisati veće zvijezde. Santa Cruz je bio odličan u Blackburnu, Jo je zabijao u Rusiji, Adebayor se pokazao u Arsenalu, Robinho je dolazio iz Reala...Dakle, u tom trenutku ih je City morao preplatiti da bi digao rating i poslije toga dovodio igrače poput Teveza, Silve, Kuna, Nasrija, Tourea.
Da l' ovo ubija fudbal? Moguće. Al' taj isti fudbal je ubijao i Real plaćajući kojekakve Gravesene, Woodgate i ostale precijenjene igrače više negoli je to potrebno.
Novac je isti, nebitno da li on dolazi iz Rusije, Dubaija ili Španije. Eh, druga stvar je što većina opravdava španski novac, jer klubovi koji plaćaju igrače ipak imaju veliku tradiciju i spadaju u top5 najpopularnijih klubova na svijetu. City, Chelsea, PSG, Anzhi i Malaga to ipak nisu (sumnjam da će i biti).
Da l' ovo ubija fudbal? Moguće. Al' taj isti fudbal je ubijao i Real plaćajući kojekakve Gravesene, Woodgate i ostale precijenjene igrače više negoli je to potrebno.
Novac je isti, nebitno da li on dolazi iz Rusije, Dubaija ili Španije. Eh, druga stvar je što većina opravdava španski novac, jer klubovi koji plaćaju igrače ipak imaju veliku tradiciju i spadaju u top5 najpopularnijih klubova na svijetu. City, Chelsea, PSG, Anzhi i Malaga to ipak nisu (sumnjam da će i biti).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”