Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
zasto ja nemam premijer ligu??? Jel treba patch koji ???
fanatic1991 je napisao/la:Cuj sa kojim ZELJO naravnoHeller je napisao/la:Federalna i PL BiHZeka je napisao/la:Ma moze majstore,samo jel ti otkljucana i prva liga FBIH ili samo Premijer Liga ?
Ja imam odlično lijevo krilo, defanzivnog veznog, napadača i bekove, i nadprosječne napadače, štopere, golmane i prosječno desnog krilo po ocjenama ali ubija lik prosjek preko 8.0
Nego fanatic z kojim klubom..... i jos jedan savjet od mene
ja sam se nakupio dzaba odlicnih mladih regena....samo pratite Brazil i Argentinu nakon nekoliko sezona izlaze vanserijski talenti... ja sam i ovog napadaca doveo dzaba sada vrijedi 11M
i da selektor sam BiH i mogu vam reci da je u mojim rukama bosna malo drugacija xD imamo recimo Langwe, Vitinho, Wallyson, Guilerhme i slicne igrace xD sada cekam Edmilson da ispuni uslove da moze igrati za BiH...
ja čekam Igancio Rigonija jos jednu sezonu i bice vjerovatno najbolji igrač u reprezentaciji, ali ja imam problem ne raste mi reputacija evo osma titula a ja tek 6 klub po reputaciji u drzavi

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- fanatic1991
- Kontakt:
dobro ja sam PRVI u drzaviHeller je napisao/la:
ja čekam Igancio Rigonija jos jednu sezonu i bice vjerovatno najbolji igrač u reprezentaciji, ali ja imam problem ne raste mi reputacija evo osma titula a ja tek 6 klub po reputaciji u drzavi

Nije mi jasno kako ti do sada nije barem u BiH reputacija visoka

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
nemam ni ja pojam trazim rjesenje, jer nece reputacija da ide gore, ne mogu bolje igrače dovoditi itd....
Nullius in verba
- fanatic1991
- Kontakt:
da skini patch na fmbosnia/.....MrAmani96 je napisao/la:zasto ja nemam premijer ligu??? Jel treba patch koji ???
Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
ma ja kada sam prvi put usao u grupnu fazu LP sam odma digao reputaciju lige na 3 zvjezdice sada nakon 7-8 sezona reputacija je na 3 i po ali tesko da ce se micati osim ako ne osvojim LP ali za sada mislim da je to malo tezeHeller je napisao/la:nemam ni ja pojam trazim rjesenje, jer nece reputacija da ide gore, ne mogu bolje igrače dovoditi itd....

Can i have yours?
Can i have yours?
2 a redovno igram LP svake godine 

Nullius in verba
a znaci ukljucio si Brazilsku sebi ligu kad si poceo sa Željom..nego mene zanima...da li brazilska liga mora biti namještena da je mozes igrati ili samo "View only" ?Heller je napisao/la:2 a redovno igram LP svake godine
igram sa Slobodom i imam Huge database i neke postavke druge, tako a ne trosim resurse na lige ali jednostavnije ce ti biti view only i prve dvije tri ligexinxee je napisao/la:a znaci ukljucio si Brazilsku sebi ligu kad si poceo sa Željom..nego mene zanima...da li brazilska liga mora biti namještena da je mozes igrati ili samo "View only" ?Heller je napisao/la:2 a redovno igram LP svake godine
Nullius in verba
ok,hvala na odg...ja cu sebi sada skinuti dodatak tj huge datebase..pa cu poceti opet...Heller je napisao/la:igram sa Slobodom i imam Huge database i neke postavke druge, tako a ne trosim resurse na lige ali jednostavnije ce ti biti view only i prve dvije tri ligexinxee je napisao/la:a znaci ukljucio si Brazilsku sebi ligu kad si poceo sa Željom..nego mene zanima...da li brazilska liga mora biti namještena da je mozes igrati ili samo "View only" ?Heller je napisao/la:2 a redovno igram LP svake godine
- fanatic1991
- Kontakt:
ne nego kada krenes da namjestas database izaberes kao dodatne nacije odakle zelis igrace ...e tu ja kada pocinjem sa slabijom ligom uvijek ukljucim Brazil JAR i jos neku africku zemljuxinxee je napisao/la:a znaci ukljucio si Brazilsku sebi ligu kad si poceo sa Željom..nego mene zanima...da li brazilska liga mora biti namještena da je mozes igrati ili samo "View only" ?Heller je napisao/la:2 a redovno igram LP svake godine

Can i have yours?
Can i have yours?
aha..sad sam shvatiofanatic1991 je napisao/la:ne nego kada krenes da namjestas database izaberes kao dodatne nacije odakle zelis igrace ...e tu ja kada pocinjem sa slabijom ligom uvijek ukljucim Brazil JAR i jos neku africku zemljuxinxee je napisao/la:a znaci ukljucio si Brazilsku sebi ligu kad si poceo sa Željom..nego mene zanima...da li brazilska liga mora biti namještena da je mozes igrati ili samo "View only" ?Heller je napisao/la:2 a redovno igram LP svake godine

Uključio bio ali nije našlo, u svakom slučaju hvala tifanatic1991 je napisao/la:pa jesi li ukljuci Juzno africku republiku?? mislim da ces bez ukljucivanja moci naci samo Siyanda Xulu a za ove ostale ces morati ukljuciti i Brazil i Juzno africku republikuhordas'87 je napisao/la:@fanatic nijednog ne mogu da nađem

- fanatic1991
- Kontakt:
e onda ne znam sta je ja sam probao i ukljucio opet i imajuhordas'87 je napisao/la:Uključio bio ali nije našlo, u svakom slučaju hvala tifanatic1991 je napisao/la:pa jesi li ukljuci Juzno africku republiku?? mislim da ces bez ukljucivanja moci naci samo Siyanda Xulu a za ove ostale ces morati ukljuciti i Brazil i Juzno africku republikuhordas'87 je napisao/la:@fanatic nijednog ne mogu da nađem

Can i have yours?
Can i have yours?
Ma nema veze uzet' ću i onako titulu sa Sarajevom. Doveo sam solidne igrače odlično su se uklopili, tu je još i Said Husejinović. Sad sam počeo i sa Dortmundom. 4 utakmice, 3 pobjede i 1 remi. 

Zamolio bih ako neko ima da mi da link od football manager 2008 sa novim update-om ...molim ako neko ima...hvala unaprijed..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
moze li link od patcha za premijer ligu BiH i da mi objasnite kako se stavlja. Hvala 

- fanatic1991
- Kontakt:
idi na fmbosnia i imas tamo sveblack64 je napisao/la:moze li link od patcha za premijer ligu BiH i da mi objasnite kako se stavlja. Hvala

Can i have yours?
Can i have yours?
Sezona odlično prošla. Osvojeno prvenstvo i kup
U finalu Kupa sam se susreo sa BSK Banja Luka. U prvoj utakmici na 'Hasetu' su me dosta namučili, a pritom meni igrači dosta umorni bili i završilo je 1:1. U uzvratu sam ih dobio na njihovom terenu 1:2.
BSK Banja Luka - Sarajevo
U PL BiH sam se prošetao. Kad sam osigurao dovoljan broj bodova igrao sam više sa igračima koji su počinjali sa klupe ili nisu nikako igrali.
Tabela PL BiH
Dao sam najviše golova 74, dok sam primio 40 (Više su primili GOŠK i Rudar Prijedor). Igrao sam najviše sa taktikom 4-1-2-3.
Player stats
Team stats
Taktika
U napadu su svaku utakmicu počinjali Muslimović i Dudić, dok sam Obuću i Vareu rotirao.
Muslimović dao 18 golova, najbolje ocijenjeni igrač i igrač godine po izboru navijača.
Izvukao sam Brann u Ligi Prvaka i uskoro se bliži utakmica. Sretno mi

U finalu Kupa sam se susreo sa BSK Banja Luka. U prvoj utakmici na 'Hasetu' su me dosta namučili, a pritom meni igrači dosta umorni bili i završilo je 1:1. U uzvratu sam ih dobio na njihovom terenu 1:2.
U PL BiH sam se prošetao. Kad sam osigurao dovoljan broj bodova igrao sam više sa igračima koji su počinjali sa klupe ili nisu nikako igrali.
Tabela PL BiH
Dao sam najviše golova 74, dok sam primio 40 (Više su primili GOŠK i Rudar Prijedor). Igrao sam najviše sa taktikom 4-1-2-3.
Player stats
Team stats
Taktika
U napadu su svaku utakmicu počinjali Muslimović i Dudić, dok sam Obuću i Vareu rotirao.
Muslimović dao 18 golova, najbolje ocijenjeni igrač i igrač godine po izboru navijača.

- fanatic1991
- Kontakt:
nije mi jasno sto ove neke "polovne" igrace ne rasprodas... i ova taktika tesko da ce ti pomoc u evropi kriticno je samo sa 1 veznim igrat...mogao si i Bajramovica dzaba dovesti a vise bi ti koristio od Muslimovica...i ja sam sa Zeljom u prvoj sezoni doveo Muslimovica i Kezmana za 8k....nakon sezonu i po prodao ih za ukupno 800k funti xDhordas'87 je napisao/la:Sezona odlično prošla. Osvojeno prvenstvo i kup![]()
Tabela PL BiH
Player stats
Team stats
Taktika
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.