NK GOŠK Gabela
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
Evo vidiš šta su ti pravi navijači,pravi simpatizeri Slobode.
Pobjede Goška i nikakvih provokacija tu,svaka čast,tako se to radi.
S druge strane imamo neke navijače koji nakon što su pobijedili Zvijezdu u Gradačcu,napišu 50 stranica na svojoj temi i još 20 na temi Zvijezde.Slično je bilo i nakon Veleža a pogotovo nakon Slobode.Samo podyebavanje,ismijavanje i omalovažavanje drugih.
Prepoznaće se,i neka im Sloboda i Fukare budu za primjer.
S druge strane imamo neke navijače koji nakon što su pobijedili Zvijezdu u Gradačcu,napišu 50 stranica na svojoj temi i još 20 na temi Zvijezde.Slično je bilo i nakon Veleža a pogotovo nakon Slobode.Samo podyebavanje,ismijavanje i omalovažavanje drugih.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Ljudi su korektno odigrali bar iz onog sto sam cuo.. jbg pobijedili smo i to je to ta pobjeda nije mogla doci u bolje vrijeme... jedina zamjerka je na spikera al haj sta se moze.. nema potrebe za nikakvim provociranjem to nas nije nikad ni zanimalotepsija je napisao/la:Evo vidiš šta su ti pravi navijači,pravi simpatizeri Slobode.

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
-
- Kontakt:
Odavno nešto primitivnije nisam čuo,a to je odraz stanja kluba i ljudi koji ga vode,krkanluk nem što i onda dobiju pencilin u vidu 4 gola i poklope se po glavi.Mislio sam da će moj Troglav igrati dogodine sa Slobodom,al kako stvar stoji igrat ćemo sa Goškom nažalost.
Niti će Gošk ispasti,niti će Troglav biti prvakplavobijeli je napisao/la:Odavno nešto primitivnije nisam čuo,a to je odraz stanja kluba i ljudi koji ga vode,krkanluk nem što i onda dobiju pencilin u vidu 4 gola i poklope se po glavi.Mislio sam da će moj Troglav igrati dogodine sa Slobodom,al kako stvar stoji igrat ćemo sa Goškom nažalost.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Meni ni danas ne ide u glavu šta je autor htio reći sa ovim?
Uostalom,ni igračima Goška nije baš bilo ugodno ni drago zbog ove najave,pogledajte im reakcije.Najbolja reakcija je kod ovog igrača(broj 10)božesačuvaj,baš i jeste bilo tako,božesačuvaj.
Ali,ključna rečenica je jako bitna i trebalo bi se kazniti ovog lika.
Sjeti se jeseni na Tušnju,i sjeti se grubosti na Tušnju.
Ovo je po meni čisti poziv na linč i grubost.Primitivno.
Uostalom,ni igračima Goška nije baš bilo ugodno ni drago zbog ove najave,pogledajte im reakcije.Najbolja reakcija je kod ovog igrača(broj 10)božesačuvaj,baš i jeste bilo tako,božesačuvaj.
Ali,ključna rečenica je jako bitna i trebalo bi se kazniti ovog lika.
Sjeti se jeseni na Tušnju,i sjeti se grubosti na Tušnju.
Ovo je po meni čisti poziv na linč i grubost.Primitivno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Kad je Gošk igrao protiv Sarajeva u Čitluku u 2. klu,govorio je slične gluposti ali ga nitko nije mogao čuti od navijanja navijača Sarajeva
.

Meni ovo liči na prijeratne nacionalističke govore i pozive na rat i ubijanje.tepsija je napisao/la: Sjeti se jeseni na Tušnju,i sjeti se grubosti na Tušnju.

U svakom slučaju nadam se da tekma nije prodata, i da je ovo bila prava snaga Slobode. Sretno Gošku u nastavku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
E moj grdane,pa ko bi mogao biti prvak naše lige da nije slučajno mrtvo Brotnjo i ko bi mogao ispasti u niži rang osim Goška ja nevidim,samo probam realno razmišljati i meni sve ovo liči na Suhopolje i bojim se da ako Gošk ispadne da će ga bog neće zaustaviti u ispadanjima do kraja.
-
- Kontakt:
Najbolje je ono o gaćama, hahahhahahaahhaa...............Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Leotar jer igra protiv Olimpica i dočekuje Željezničara.Prvaka naše lige nećemo znati do zadnjeg kolaplavobijeli je napisao/la:E moj grdane,pa ko bi mogao biti prvak naše lige da nije slučajno mrtvo Brotnjo i ko bi mogao ispasti u niži rang osim Goška ja nevidim,samo probam realno razmišljati i meni sve ovo liči na Suhopolje i bojim se da ako Gošk ispadne da će ga bog neće zaustaviti u ispadanjima do kraja.

- slogauskoplje
- Kontakt:
ajde bolan zar ne vidiš da se čoek zaje*avaVolimTz je napisao/la:Meni ovo liči na prijeratne nacionalističke govore i pozive na rat i ubijanje.tepsija je napisao/la: Sjeti se jeseni na Tušnju,i sjeti se grubosti na Tušnju.![]()
U svakom slučaju nadam se da tekma nije prodata, i da je ovo bila prava snaga Slobode. Sretno Gošku u nastavku.

Sloga Uskoplje
u Petak se već znalo da će sloboda dobiti. Dogovoreno između tri kluba da gošk izađe iz PL i inkasira 100 000km 70% od slobode i 30% od trećeg klubaslogauskoplje je napisao/la:ajde bolan zar ne vidiš da se čoek zaje*avaVolimTz je napisao/la:Meni ovo liči na prijeratne nacionalističke govore i pozive na rat i ubijanje.tepsija je napisao/la: Sjeti se jeseni na Tušnju,i sjeti se grubosti na Tušnju.![]()

Svatko tko normalno razmišlja zna da je ovo namješteno,evo izvještaja
:
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
pa jasno je da GOŠK nema dugoročni interes da igra u Premijer ligi. mene čudi da su se i ove godine upustili u tu avanturu. ako imaš pogon od 23-24 igrača sa platom, pa trenersko osoblje, pa gostovanja. Gabela je svakako na jugu zemlje i većina gostovanja su im daleko. znači sve kad se sabere potrebno im je minimalno 700-800 hiljada KM za sezonu. za tako malo mjesto ipak je to previše, kad jedan-dva čovjeka moraju sve dati.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sve je moguce, samo ne znam od cega ce sloboda platiti tih velikih 70% a sa druge strane joj prjeti iskljucenje iz lige zbog dugova....zadnja dva kola ce pokazati ko je i sta je bilo i ko je kome stimao. U slucaju da gosk ostane u PL sto je vrlo moguce, pitam se koji ce onda biti naveden razlog da je ova utakmica namjestena.eminem22 je napisao/la: u Petak se već znalo da će sloboda dobiti. Dogovoreno između tri kluba da gošk izađe iz PL i inkasira 100 000km 70% od slobode i 30% od trećeg kluba,:OVo je najveće stimanje poslije rata zasigurno. hhahahhahah emoja PL
ako ostane i sloboda i gošk ja tebi piće a ako ispadne gošk ti ćes meni 

gosk ce ostati u ligi 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Kad na vrbi rodi grožđeRosas7 je napisao/la:gosk ce ostati u ligi

tepsija je napisao/la:Evo vidiš šta su ti pravi navijači,pravi simpatizeri Slobode.
Mozda bi mi manje podyebavali kada bi prije utakmice komentari bili malo korektniji i kada bi novinari pisali malo normalnije a ne "ŽELJO odlucuje ko ce ispasti iz lige"i tome slicno.Kako sijes tako ces i poznjeti.

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Hordas1990, KarlMarx, mosarajvosa83, supervizor, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 27 gostiju.