hehehhe,ali ja kontam ako ode da nije zato sto Silvio nece dati para za igrace jedino toga me strah,a on ako hoce da ide tamo nek ide ha ya.meskalin je napisao/la:Taman kad on ode MIlan ce uzeti LP, barem je tako bilo do sada**** Ibru
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nije bio neke bog zna kakve konstitucije, nije imao brzinu, nije znao driblati niti nanizati par igrača ali je imao dvije najvažnije stvari - vanserijski njuh za gol i veliku ljubav prema ovoj igri. Grande Pippo! U znak pažnje, neću mijenjati ovaj avatar dugi period.
[youtube][/youtube]
Naravno, veliki naklon i Gattusu i društvu. Briljantni igrači, svi redom.
[youtube][/youtube]
Naravno, veliki naklon i Gattusu i društvu. Briljantni igrači, svi redom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Meni to lici ne valiku patku.Mozda,u krajnjoj liniji,pokusaj da na neki nacin prisili upravu ili ti Berlu da malo otvori novcanik,da se dovedu potencijalna zvucna pojacanja cija se imena toliko provlace kroz medije i povezuju sa Milanom.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
procitao sam ibrinu knjigu i vrjeujem da ce napustiti klub, uvijek je napustao u ovakvim situacijama kroz karijeru, uvijek na isti nacin jednostavno mu dosadi kako on kaze tako da mislim da ce otici, a kad vec ide treba uzeti dobre pare za njega dao je 28 golova, prodati ga cityu za 50 miljki i kupiti par dobrih igraca prije svega mislim na vezni red i odbranu, a za napad dovesti DZEKU mjesto ibre i svi zadovoljni 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja mislim da ce tu doci do zamjene igraca Ibrahimovic-Tevez za kojeg ste vi vec i najavili da ce se uciniti sve da se on dovede a ovo je samo jedna olaksavajuca okolnost s tim da se City interesuje za Ibrahimovica a Ibrahimovic zeli da ide.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Grazie di Cuore per tutto

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
puno se priča za ibru ima tu nešto. izjavio je x puta želi završiti karijeru ovdje i da mu je ovdje dobro ali nije on tip igrača koji se veže za klub. izjavio je jučer poslije utakmice na pitanje je li to zadnja utakmica u dresu milana, apsolutno ne i prekinuo intervju. imat će na jesen 31 godinu i sad je ponajbolji napadač na svijetu. ali ako se dobro proda ili zamjeni za 2 world class igrača što da ne? još kad se uzme u obzir da je city krcat i da su glupi ćelo ih može iskoristiti. još će arap biti zadovoljan što su uzeli ligu i neće štedjeti.
lopez i aquilani kako stvari stoje neće biti igrači milana naredne sezone.
milan bi trebao vratiti didaca villu sa posudbe iz espanyola, danas je raiola bio u milanellu.
lopez i aquilani kako stvari stoje neće biti igrači milana naredne sezone.
milan bi trebao vratiti didaca villu sa posudbe iz espanyola, danas je raiola bio u milanellu.
ACERBI AGENT: "I'd be strange if Acerbi doesn't ends up at Milan. The club will determine the meetings"
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Bezze sto je na ovakav nacin uradio, poput Hasana poslje tekme s francuzima ne ide to tako, onakvu jucerasnju tekmu mogu mu samo navijaci Malmea prirediti i niko vise 
- muha milanez
- Kontakt:
Milan potvrdio dolazak Montoliva
Veznjak Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije Riccardo Montolivo (27) sljedeće će sezone igrati u redovima Milana!!
Još jedan veznjak dolazi, nije loše za početak ovog prelaznog roka..

Veznjak Fiorentine i talijanske nogometne reprezentacije Riccardo Montolivo (27) sljedeće će sezone igrati u redovima Milana!!
Još jedan veznjak dolazi, nije loše za početak ovog prelaznog roka..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Vec skoro pola mjeseca na wiki Monotolivo stoji klub Miilan tako daaamuha milanez je napisao/la:Milan potvrdio dolazak Montoliva
Još jedan veznjak dolazi, nije loše za početak ovog prelaznog roka..![]()
![]()
Montolivo je odavno ukaparen. 
-
Red or Dead
- Kontakt:
AC Milan striker Zlatan Ibrahimovic has revealed that he is not planning on leaving the Rossoneri in the summer.
The Swedish striker said earlier in May that he was happy with life at San Siro, but insisted that he wanted the club to strengthen the squad after a season which he deemed 'a failure'.
The Swedish striker said earlier in May that he was happy with life at San Siro, but insisted that he wanted the club to strengthen the squad after a season which he deemed 'a failure'.
- muha milanez
- Kontakt:
Neka, neka dobro je to
Još par pojačanja i da nas povrede malo napokon zaobidju i moglo bi bit nešto od nas

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
"Ti se moli svome Bogu, ja cu svome"
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
"Zlatan Ibrahimović želi napustiti AC Milan i zaigrati za Manchester City u engleskoj Premier ligi, javili su italijanski mediji.
Visoki Šveđanin završio je sezonu na prvom mjestu liste strijelaca u Seriji A sa 28 ligaških golova. Mediji navode da je Ibrahimović zainteresiran za odlazak jer Milan nije osvojio nijedan trofej ove sezone, prenosi portal "Football Italia".
Mada se ranije govorilo o njegovom odlasku u Real, gdje bi ga ponovo trenirao Mourinho, Ibrahimović navodno želi da se okuša u engleskom nogometu.
"Tuttomercatoweb" tvrdi da Ibrahimovićev agent već dogovara sastanak s predstavnicima novog prvaka Engleske, prije razgovora s dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem.
Dolaskom u Manchester City, Ibrahimović bi ponovo radio s Robertom Mancinijem koji mu je bio trener u Interu."
Visoki Šveđanin završio je sezonu na prvom mjestu liste strijelaca u Seriji A sa 28 ligaških golova. Mediji navode da je Ibrahimović zainteresiran za odlazak jer Milan nije osvojio nijedan trofej ove sezone, prenosi portal "Football Italia".
Mada se ranije govorilo o njegovom odlasku u Real, gdje bi ga ponovo trenirao Mourinho, Ibrahimović navodno želi da se okuša u engleskom nogometu.
"Tuttomercatoweb" tvrdi da Ibrahimovićev agent već dogovara sastanak s predstavnicima novog prvaka Engleske, prije razgovora s dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem.
Dolaskom u Manchester City, Ibrahimović bi ponovo radio s Robertom Mancinijem koji mu je bio trener u Interu."
- IlPrincipe
- Kontakt:
Official : VAN BOMMEL TO PSV ...
Ćao Generale, hvala ti za sve. Žao mi je što se ranije nismo našli ali to je sudbina. Sve najbolje !

RAIOLA : IBRAHIMOVIĆ OSTAJE U MILANU, BALOTELLI OSTAJE U CITYJU
Ćao Generale, hvala ti za sve. Žao mi je što se ranije nismo našli ali to je sudbina. Sve najbolje !
RAIOLA : IBRAHIMOVIĆ OSTAJE U MILANU, BALOTELLI OSTAJE U CITYJU
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Red or Dead
- Kontakt:
I Abbiati napusta Milan na kraju sezone ? 
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- muha milanez
- Kontakt:
Alegri vec poceo slagat kockice za sljedecu sezonu.. svidja mi se ova njegova ideja
Rikardo Montolivo je prvo pojačanje, do kraja nedelje nekadašnji kapiten Fiorentine će potpisati ugovor kao slobodni agent.
"On može da igra ispred odbrane, od njega će polaziti sve akcije, a po potrebi se odlično uklapa u vezni red i u formaciji sa trojicom veznih igrača", kaže trener Milana.
Alegri ima rešenje i za levog beka posle odlaska Zambrote.
"Tu vidim Emanuelsona, sazreo je, a i u Ajaksu je igrao na toj poziciji", dodao je Alegri.
Takođe iza dvojice napadača, takozvani "trekvartista" bi trebalo da bude Boateng ili Robinjo.
Ko će igrati u napadu uz Ibru, Alegri nije otkrio, navijači se nadaju da će to biti Tevez.
Rikardo Montolivo je prvo pojačanje, do kraja nedelje nekadašnji kapiten Fiorentine će potpisati ugovor kao slobodni agent.
"On može da igra ispred odbrane, od njega će polaziti sve akcije, a po potrebi se odlično uklapa u vezni red i u formaciji sa trojicom veznih igrača", kaže trener Milana.
Alegri ima rešenje i za levog beka posle odlaska Zambrote.
"Tu vidim Emanuelsona, sazreo je, a i u Ajaksu je igrao na toj poziciji", dodao je Alegri.
Takođe iza dvojice napadača, takozvani "trekvartista" bi trebalo da bude Boateng ili Robinjo.
Ko će igrati u napadu uz Ibru, Alegri nije otkrio, navijači se nadaju da će to biti Tevez.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.