Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Jel bar ona Zenica zapala danas, ako Sloboda neće ispasti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
NormalnoEmir ZENICA je napisao/la:Nije valjda da fudbal treniras.Nema ti tu buducnosti,bolje da bocanje trenirasalacious je napisao/la:Isto jbg-a,vratio se s treninga sad,treniramo po snijegu jbt-e,k'o da je januar a ne maj![]()
![]()
Uglavnom,jedva cekam juni,+30A jest zima sta je ovo,al neka malo
![]()
Ma i ja buraz,al tesko da moze
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?
Ma nema,slabo se ja sportom bavim nisam taj tip
@ legendo
spremas li se za subotu ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
eh evo i mene po nalogu viših instanci.
da vidimo ko to rovari protiv vlasti na ovom forumu.
da vidimo ko to rovari protiv vlasti na ovom forumu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Nemaju na koga drugogEmir ZENICA je napisao/la:Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?![]()
Ma nema,slabo se ja sportom bavim nisam taj tipNego cujem da se djevojke u Varesu pale na fudbalere,jel to istina ?
![]()
Jedino karatase,al' tih ima veoma malo xD
- legenda reala
- Kontakt:
Za finale LP , obaveznoEmir ZENICA je napisao/la:
@ legendo
spremas li se za subotu ?
Dolazite li ti i Mehmed Pasha
Imal kod ovog malog u Varešu dobrih cura, ne priča nam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Znaci istina jealacious je napisao/la: Nemaju na koga drugog![]()
Jedino karatase,al' tih ima veoma malo xD
Da ne dolazim dzabe u Vares,nemam sanse
@ legendo
Ja dolazim,za ovog ne znam
**** ligu prvaka
Volim te Celik ! ! !
Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima,Ima,kako da nema,bujrum doc' i probrat' xDlegenda reala je napisao/la: Imal kod ovog malog u Varešu dobrih cura, ne priča nam
Ma dodji ti,naci cemo ja i Goran nesto za tebeEmir ZENICA je napisao/la:Znaci istina je![]()
Da ne dolazim dzabe u Vares,nemam sanse![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To ste proslavljali bod protiv ZeljA ?High je napisao/la:Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
@ alacious
evo bas mi @goran prica oko tog,trebao bi ja doci.Naravno ako imate para
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 14 maj 2012, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
Naci ce se i pare,samo polako

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dobro nemoj da bude nema se
Odo sad @legendi na ruke,da vidim tu silu od covjeka

Odo sad @legendi na ruke,da vidim tu silu od covjeka
Volim te Celik ! ! !
Ne zezaj se, kad vam odem pod zemlju, onda će vam faliti jedan od forumaša sa zavidnim stažom. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako ti pocne prijetit,ud'ri ga u direkt u kost! 
- legenda reala
- Kontakt:
Šta da te nalupam ??
Nemoj meni ići na ruke
Iako ima i tebe šta, ja sam mislio da si sitniji
Pa stvarno ne znam šta je sa ovom današnjom djecom, pa su ovako osjetljiva, nahlade se nakon prvog zahlađenja
jelde Emšo 
Nemoj meni ići na ruke
Pa stvarno ne znam šta je sa ovom današnjom djecom, pa su ovako osjetljiva, nahlade se nakon prvog zahlađenja
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Valjda neces,ipak u goste dolazimlegenda reala je napisao/la:Šta da te nalupam ??
Nemoj meni ići na ruke![]()
Pa stvarno ne znam šta je sa ovom današnjom djecom, pa su ovako osjetljiva, nahlade se nakon prvog zahlađenja![]()
jelde Emšo
Ma sitan sam ja
Stvarno jarane cim malo losije ovu djecu ufati gripa
@ alacious
valjda nece,ja mislim da je on dobar
@ high
ja ozbiljan,ne znam za tebe
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, sve je za očekivatiEmir ZENICA je napisao/la:
Valjda neces,ipak u goste dolazim![]()
Ma sitan sam jaSamo ti kafu pripremi i hurmasice i mirno Gorazde
![]()
![]()
Stvarno jarane cim malo losije ovu djecu ufati gripaTo je jer puno "alkohol" piju
![]()
Nisi nisi, Edo me pogrešno informiso, ja mislio ti manji od Unice
Nestalo kafe, hurmašice ne jedem ni ja
Pa ja se pitam zašto su ova današnja djeca, ovako osjetljiva
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Aj javi se tamo da ti pokazem jednu sliku,sitan sam jalegenda reala je napisao/la: Ne znam, sve je za očekivati![]()
Nisi nisi, Edo me pogrešno informiso, ja mislio ti manji od Unice![]()
Nestalo kafe, hurmašice ne jedem ni ja![]()
Pa ja se pitam zašto su ova današnja djeca, ovako osjetljiva
E od unice nisam manji al od sarajlijice jesam
Nabavi kafu,nemoj biti takav prema gostima
Navijaju za Sarajevo,pa zato
Volim te Celik ! ! !
Legenda
A ti kao dijete nisi bio bar malo osjetljiv
legenda ti je još uvijek dijetebazeni je napisao/la:Legenda
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, GG3 i 14 gostiju.