FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 14 maj 2012, 19:08

Dao sam sve od sebe...

Sada slijedi zadnji tjedan moje karijere. Još jedno, znojenje, još jedno paljenje, još jedno **** majke, još jedno bodrenje, još samo jedno opijanje i žiFciranje, još jednom prijatelju moj, još samo jednom u svojim mislim ja ću biti na Allianz Areni. Jel me čuješ moj Riberyu kada se derem na ekran u nadi da će moj glas doprijeti do tebe! Trči Schweini, deri taj teren, strgaj mu koljeno, dodaj tu **** loptu, nedaj da te prođe! Nabaci lahm, metni ga Mario! Zdribljaj ga Robben, pospremi ju u gornji lijevi kut. Nema straha, Neuer je na golu...Srce će kucati, ljudi će se derati, ja to neću ćuti, ja sam NOTER! Dišem sa cijelom ekipom, igram sa njima utakmicu iako nisam tamo, lupam po stolici, derem se iz sveg glasa (a to se ljudi moji čuje). Još sam ovaj puta...

Tu subotu moji dečki, nećete vi tu Ligu Prvaka osvojit, da bi dokazali da ste Njemačka zlatna generacija, nećete ju niti osvojiti zato što morate jer se igra na Allianz Areni: nećete tu titulu, pokloniti Hoenessu, niti svom bratu, niti sinu niti kčerci niti tati. Ovu subotu vi ćete tu Ligu Prvaka osvojiti za mene! Osvojit ćete ju jer ja sam bio Bayern, osto sam Bayern i bit ću Bayern!

Star sam brate, nemogu više...Ne mogu više buditi se u 7 ujutro, pregledati 25 internet stranica, proučiti svaki detalj vezan za BAyern, saznati sve moguće i nemoguće informacije, napisati 50-60 postova po forumima dnevno, odgajati djecu da znaju nešto o Bayernu, da znaju ko je Hoennes, što je nogomet, naučiti ih da razmišljaju sa mozgom, da nogomet nije crno bijela stvar, provesti sate, tjedne, mjeseca uz komp kako mi niti jedna jedina stvar nebi promakla, **** cure, pogledati jednu te istu utakmicu 5 puta, pogledati BUNDESLIGU AKTUELL; PUR, DOPPELPASS; SPORTSCHAU; SPIELTAG ANALYISE. konsultirati se sa švabima i ko zna koje još perverzije raditi ne bi li slučjano više neko znao i volio Bayern od mene. Imam 113 bilježnica ispisanih sa taktima,a utakmicama, eventualnim transferima, kadrovima, koliko je gledatelja bilo na stadionima BUNDESLIGE, svako kolo, svaku tekmu, dvoboje između švaba i talijana, BUNDESLIge, Lige prvaka, Kupa Uefe, SVJETSKA; EUROPSK A prvenstva i Bog te pitaj ćega sve ne. Koliko je para i tinte i vremena samo na njih otišlo, dok sam moga cjepat drva, peć roštilje, sjedit po kavama, dobivat BJ-e...Ne mogu to više brat moj, dao sam sve od sebe!!! Ovu subotu zahtjevam da mi to vrate! Vratite mi toliko veliki dio mog života koji sam na vas potrošio, vratite mi te sate kada sam mogao učiti nebi li danas imao za kruf i mleko!

Dajte mi još jenput tu satisfakciju da u nedjelju prođem svojim kvartom u Bayernovom dresu i Bayernovoj trnirci te da mi svi koji me znaju stisnu ruku i čestitaju! Da mi zacakle oči od ponosa, jer znaš Bože kako drkam na to. Oču još samo jenput da me moji "prijatelji" koji nepodnose Bayern, tu većer nemogu smisliti, daj da se još sam jenput napijem u Bayernovo ime, jer u to ime slijedeće jutro ću sa guštom ispustiti dušu! oču još jenput biti na koljenima od sreće sa suzama u očime. Dajte mi to jer to zaslužujem!

Ko će više dolaziti na forum i objašnjavati ljudima, zašto smo najbolji....ko će više trošiti vrijeme i snagu na objašnjavanje kvalitete mašeg kadra, našeg vodstva, naših igrača...ko će više ubijati sam sebe u pojam sa eventualnim pojačanjima, novim trenerima, formacijama, taktikama, glupim forumašima...ne mogu više, dal sam sve od sebe!

Oču ovu pobjedu kako bi dobio dokaz, da ciganizam, ne može pobjediti jedan veliki trud i rad. Ne želim da umjetne stvari dobiu poklonu i nagrade a to nisu zaslužili...Ovu subotu Bayern mora pobjediti za MENE i dobrobit nogometa, jer kao što već i sami znate, BAYERN JE POSLJEDNJA ŠANSA ZA SPAS NOGOMETA!

Dečki moji, frndovi moj, ekipica moja, nemojte me iznevjeriti! nemojte molim VAS jer u VAS 11 polažem svoje nade!

slika

Moj Neueru vrijeme je da svima samo potvrdiš da si najbolji golman svijeta! U subotu svima pokaži da si Bavarac u duši i zaustavi sve lopte koje budu upućene na tvoja vrata! Nedaj im da prođu, pa ako treba slomi im i pokoju kost!

slika

Možda je sudbina baš htjela da ti budeš prvi bayernov igrač sa kojim sam imao tu čast da se slikam. Ko bi tada rekao da ćeš ti biti moja prva uzdanica na lijevoj strani naše obrane. Što god se dogodi, ne daj se preveslati! Igraj muški, ne budi papak kakvim sam te ja smatrao kada sam te prvi puta vidio! U subotu mi pkaži da više nisi dete i da nisi bezveze dobio ime po najboljem nogometašu svih vremena!

slika

Sada je vrijeme da IM svima pokažeš zašto si ti ŠPEKATENG! Ima da sa zubima odneseš Drogbu sa terena. Razbio si Richardsa koda je od slame, ima da to sada napraviš i Drogbi! U subotu ti si šef obrane, odradi to kako Bog zapovijeda! 8-)

slika

TymoŠPEK, bio sam presretan kada smo te doveli u klub. Reko napokon imamo tu šesticu koj a nam fali! Nisi se nažalost proslavio. reko sam ti tada, da osvojite LP, reko si budemo. Sada imaš šansu da ostvariš svojim doprinosom ono što si mi obećao!

slika

Iako me na ovog dečeca još uvijek podsječaš, u subotu ćeš izvesti moju mamočad na teren. Moj kapetane, složi ih kako god znaš, neka odigraju najbolju utakmicu u svojoj karijeri, to zahtijevam i od tebe i bez Kante nepojavljuj mi se pred očima!

slika

Tada si se zvao Schweinsteiger!

slika

Danas se zoveš SEXSTEIGER! Pokaži ta da "imaš muda" da digneš tu kantu! 8-) I pomogni mladome toniju ako zapne, znaš kako je i tebi bilo u tim godinama u Bayernu!

slika

FRI - KIKNI IM GA VIŠE MATER MU J***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika

Am Samstag werden wir ZWEIbisschen deine Magie brauchen! Fronk, zbog tebe vjerujem da to možemo! Nesumnjam niti malo da ćeš mi dotrčati u zagrljaj kada tekma završi da skupa proslavimo! Ako ništa drugo, bar pusu pošalji da znam da to nisi osvojio za Ulija, nego radi mene!

slika

:lol: Alles Muller other was!

slika

Iako ti fali pola, ti si taj koji ima najveća muda u Bayernu! Ako mi je žao što nešto nisam napravio, onda je to kaj se nisam sa tobom sliko, jer si uletio sa **** bebom i zbloko me, ali gade ovu subotu ćeš mi to vratit! I TO DEBELO! Ima da prvi zgrabiš tu kantu i da ju najduže dužiš u rukama kako ti to i priliči!

slika

Pokaži im gade zašto si najbolji napadač na svijetu, tak da se morem **** ko mi je frend! 8-)

Donesite mi više tu kantu da se morem opusti, da se morem oženit, osnovat obitelj, postat poslovan i ozbiljan čovjek. Da mogu počet delat decu, nazvat ih redom, Manuel, Oliver, Filip, Mario, Sebastian, Oliver...Vrijeme je, umoran sam...
Dečki osvojite to radi ovog konja i nikog drugog!!!!

[youtube][/youtube]
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 14 maj 2012, 19:16

Svaka čast Antone,trnci su me hvatali dok sam čit'o post. :o
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 14 maj 2012, 19:23

Ovdje se nezna ko je ludi!!! I kada pomislim da nema veceg ludaka i fanatika od mene!
Postavi Anton klip nema dalje!!! Ova stranica je nesto posebno,jer ne mogu da vjerujem
da nas sviju veze tolika ljubav prema nasem FCB,koja se ne moze opisati rijecima!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 19:34

Antone fakinčino nema te ko kiše u pustinji.Šta stigla penzija pa sad mozeš delat po forumu.Bog te čuo kad je kanta u pitanju.Vrijeme je za trofej za koji se zivi i sa kojim se umire ne za neke nebitne kupove neke drzavne titule već za titulu najboljeg kluba na svijetu, za vrh Mount Everesta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 maj 2012, 19:41

Antone ti si jedan car, šah, emir, kralj, sultan, vezir, vojvoda, ma nema sta nisi :lol:
Svaka cast za post!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 maj 2012, 19:44

Čitam ovaj post cijelo popodne btw.Tesko je opisat gdje se sad nalazim.Negdje medju cirusima i višee.Ponosim se sto sam Bavarac i sto sam dio najljepse porodice na Dunjaluku.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 maj 2012, 19:55

Imam jako dobar osjecaj za finale,mislim da ce biti 4-0 za nas!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 20:08

Bayern doveo Lewandowskog. Nakon finala kupa to je postalo i službeno. Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

U pitanju je američka reprezentativka Gina Loren Lewandowski koja je igrala za finalistu LP i njemačkog kupa Frankfurt. Ženska ekipa Bayerna je osvojila kup.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 14 maj 2012, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 maj 2012, 20:39

Odlican post Anton.. :)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 maj 2012, 20:41

@ Anton, svaka ti cast na postu rasplakao si me!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 maj 2012, 21:08

Dobar post Antona... ali sad mi ne ide u glavu kako iza ovako "matorog momka"-da to je pravi izraz :mrgreen: , moze da se krije neko ko ima mali milion postova u najmanju ruku smijesnih ....
Bilo kako bilo....svaka cast za zaludjenost ! :mrgreen:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 14 maj 2012, 21:39

Jaro FRANK RIBERY jel to ozbiljno mislis za levwandovskog ili se zafrkavas zivio

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 maj 2012, 21:46

GAL je napisao/la:Jaro FRANK RIBERY jel to ozbiljno mislis za levwandovskog ili se zafrkavas zivio
Zenska ekipa BAyerna koja je usput osvojila kup dovela je iz ljutog rivala Frankfurta američku igračicu Ginu Loren Lewandowski.Malo da prcam raju.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 maj 2012, 21:50

Ako si ti Antone star, sta ces onda rec' za npr. secu (iskoristavam priliku da ga zayebavam dok je u ofsajdu :mrgreen: ).

Postom sam fasciniram, vjerujem kao i ostali.
I nek mi opet neko od navijaca ovih domacih klubova dodje i kaze da se ne moze navijati za strani tim, da to nije to.
Bayern je nesto posebno :!:
Nadjite mi navijaca nekog od nasih klubova koji je vise odan svom timu od ovog covjeka. Mada, bio sam ubijedjen da nema veceg ludjaka sto se tice Bayerna od mene.
Yeba te, pa kad Bayern primi gol ja dobijem desetine poziva, k'o da ja igram i direktni sam krivac za njega. :lol:

Atmosfera se zagrijava, VELIKO finale je sve blize.
Ne znam da li mi se samo cini, ali mislim da nije ovako bilo pred finale s Interom.

slika Finaaaleeee ooooooooooooo, finaaaleeeeee ooooooooooooooo!!! slika
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 maj 2012, 21:54

@antone - svaka čast na postu. Pravi si navijač i fanatik. slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 maj 2012, 22:14

HzBvB je napisao/la:Dobar post Antona... ali sad mi ne ide u glavu kako iza ovako "matorog momka"-da to je pravi izraz :mrgreen: , moze da se krije neko ko ima mali milion postova u najmanju ruku smijesnih ....
Bilo kako bilo....svaka cast za zaludjenost ! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Boga mi si se ti buraz izgleda nagledao pobjeda Bayerna nad Dortmundom u proslosti :lol:
Ne se nervirati bolan na nase postove, opusti se malo :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 maj 2012, 22:34

Antone kraljino!!!!!!!! Skidam kapu majstore! Kakav post!!! Jednostavno su me prolazili trnci dok sam čitao! Uljepšao si mi dan!!!

Nakon tvojeg posta nemam potrebu bilo šta pisati do subote o tekmi protiv Chelsea. Sve si rekao.

Kako bi rekao naš prijatelj koji je trenutno u BANovićima:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 maj 2012, 22:39

Antone nije prvi put da kazem ovo za tvoje postove ali stvarno kapa dole !!!
Post koji bi "rasplakao" i najmanjeg simpatizera ovog kluba a kamoli nekoga ko strastveno navija za Bayern.Hvala ti od srca za ovih pola sata svega(srece,tuge,ponosa,...) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 14 maj 2012, 22:54

Antone kralju sve čestitke na postu i u subotu da se pije i slavi do zore

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 14 maj 2012, 23:04

Nakon ovog remek-djela Antona ne bih mi bilo zao ni da izgubimo u finalu ;)
Al sacekajmo subotu :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []