Nema na čemu. Drago mi je da sam nekome pomogaozlatniljiljan je napisao/la:
hvala
Nadam se da će biti još ovakvih njihovih propusta
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Nema na čemu. Drago mi je da sam nekome pomogaozlatniljiljan je napisao/la:
hvala
Faraon iz Visokog je napisao/la:Cercle Brugge-Mons - 1 - 2.0
Sheffild.Utd-Stevanage - 1 - 1.8
Nordsjaelland-Odense - 1 - 1.45
Kvota : 5.22 Uplata 10 KM
Albinoleffe -Verona - 2 - 1.3
Karlsruher -Regensburg - 1 - 1.65
Ceahlaul-Astra Ploiesti - 1x - 1.35
Gefle-Sudsvall - 1x - 1.4
Trollhättan-Utsiktens - 1- 1.7
Kvota : 6.9 Uplata 7 KM
Verdasko-Doglopolov - 1 - 1.65
Fogini-Baghdatis - 1 - 1.65
Cilic-Almagro - 1 - 2.45
Kvota : 6.67 Uplata 3KM
Kako? Nije se pomjerio, jedva prebacivao lopticu i samo su ga servisi spasili da ne bude 0:6. Vala, ni početak drugog seta nije obećavao. Pa čovjek je tek proigr'o na 5:4 za Kohlschreibera.njegosd je napisao/la:Ja ne znam kako je Isner izgubio prvi set, pa covek igra fenomenalno kako sam je poceo pratiti.....![]()
Iako mi cupa zivce jos je on ostao na tiketu......
Kohli je puk'o kod servisa za meč. Ovo kasnije je normalan slijed događaja... tipično za Kohlschreibera.njegosd je napisao/la:Ja ne znam kako je Isner izgubio prvi set, pa covek igra fenomenalno kako sam je poceo pratiti.....![]()
Ja sam i poceo gledati od 4-5 reko da vidim moze li se vratiti budala u zivot xDD i vrati se evo ima 2-1 u trecem setu i serviraMonolog je napisao/la:Kako? Nije se pomjerio, jedva prebacivao lopticu i samo su ga servisi spasili da ne bude 0:6. Vala, ni početak drugog seta nije obećavao. Pa čovjek je tek proigr'o na 5:4 za Kohlschreibera.njegosd je napisao/la:Ja ne znam kako je Isner izgubio prvi set, pa covek igra fenomenalno kako sam je poceo pratiti.....![]()
Iako mi cupa zivce jos je on ostao na tiketu......![]()
No, nije me briga. Samo nek je prošao over i to je to.
Op,vidim opasno si počeo igrati.njegosd je napisao/la:Ja ne znam kako je Isner izgubio prvi set, pa covek igra fenomenalno kako sam je poceo pratiti.....![]()
Finocrvenocrni je napisao/la:Sheff.Utd 1
Alpla - Aon 48.5+
Nalbandian 1
Kvota 5.77
Koliko mukenjegosd je napisao/la:Sheffield Utd. - Stevenage (0:0) 14.5. 20:45 1X 1,22![]()
Isner - Kohlschreiber 14.5. 21:05 1 1,65![]()
Kvota 2 na veliki ulog Valjda ce proci inace ja na*eba xDD
kontam odigrat' ove dublove :Monolog je napisao/la:Tsonga u hendikepu, Gasquet u 2 seta protiv Melzera. To bih ja odigrao. Ne znam šta sa Nalbandianom i Murrayem.Da l' odigrati da neće biti hendikep (jer Andy nije igrao Madrid zbog povrede), ili over gameova ili jednostavno preskočiti, to ne'am blage.
![]()
Sutra u 11:00 igraju Ferrer i Verdasco.Tu bi moglo biti svega. Ja ću odigrati over.
ma dobro to , postujemMonolog je napisao/la:Eh, to već ne mogu prognozirati. Mogu, al' siguran sam da će onda biti sve kontra.![]()
Dublove ne pratim, niti ih igram. Ono, tu i tamo ubacim neki par ako nešto zahtijeva 3 ili 5 parova, al' inače bježim od dubla.
Igokea-Siroki wwin to mi smrdi na kecamashe je napisao/la:ma dobro to , postujemMonolog je napisao/la:Eh, to već ne mogu prognozirati. Mogu, al' siguran sam da će onda biti sve kontra.![]()
Dublove ne pratim, niti ih igram. Ono, tu i tamo ubacim neki par ako nešto zahtijeva 3 ili 5 parova, al' inače bježim od dubla.i danas sam uhvatio Gonzalez/Kas . slicna situacija , igrali protiv Lorenzi/Cippola , 1.45 kv
nesto od ostalih sportova ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.