Malo je to, ove sezone nas je toliko iščupo i toleko je prokletih novaca zaradio upravi da treba da ima makar 275.000 funti sedmično. Ovo je isuviše malo stvarno.vedofeelgood je napisao/la:Čitajte moje yebene postove![]()
![]()
U srijedu ce Persie da se sastane sa upravom i da razogovaraju o ugovoru four-year deal, £135,000 per week
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Robinu ce biti ponudjen novi, 4 godisnji ugovor sa 130k sedmicno + bonus od 5milki koje ce dobiti tokom boravka u Arsenalu. Tako da ti to dodje oko 154k sedmicno.
to se odavno znalo, jest da covjek zna igrat, ali za ovo vrijeme dok se pricalo o njemu na svakom koraku dokazao je kakav je k'o covjekEdin.- je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/hazard- ... zone/80474
Nista od Haze, idemo dalje.
neka hvala, ima jos igraca mladih talentovanih, nije jedini
Onda ako je imalo pametan odbit će i prije nego uđe u kancelariju na razgovore.Profesor je napisao/la:Robinu ce biti ponudjen novi, 4 godisnji ugovor sa 130k sedmicno + bonus od 5milki koje ce dobiti tokom boravka u Arsenalu. Tako da ti to dodje oko 154k sedmicno.
- vedofeelgood
- Kontakt:
U svom ovom iscekivanju u vezi Robina....
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
a više i sa njim . De ohante malo sa njim
.
Da je ovo u drugom klubu uradio , mislim u nekom bogatijem dobio sedmično oko 200 k 10000000000000%.
bat dis iz Arsenal
.
jednostavno Arsenal nije takav klub koji daje enormne plate i po meni je to pametno. E kad se prokontaš 200 000 FUNTI SEDMIČNO. jarane 99% nas neće toliko para za života vidjet
Da je ovo u drugom klubu uradio , mislim u nekom bogatijem dobio sedmično oko 200 k 10000000000000%.
bat dis iz Arsenal
jednostavno Arsenal nije takav klub koji daje enormne plate i po meni je to pametno. E kad se prokontaš 200 000 FUNTI SEDMIČNO. jarane 99% nas neće toliko para za života vidjet
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.D10S je napisao/la:Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio![]()
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Ovaj Pajo fakat lud.BigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.D10S je napisao/la:Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio![]()
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
Al' sto jest jest, istinu zbori.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- golgeter242
- Kontakt:
Naredne sezone Arsenal moze racunati na nesto vise, ne mozda nego sigurno
Nedavno sam procitao da ce Wenger imati vise para na raspolaganju tokom ovog prelaznog roka. Uglavnom ovaj transfer rok vam nemoze nikako biti gori od proslog kada ste u zadnjih par sati doveli nesto malo igraca, cisto reda radi
Nadam se da ce vas sreca pogledati u sljedecoj sezoni i da mozda parirate za titulu. Bolje gledati vas u trci s Unitedom, nego neki novokomponovani City, Chelsea, Liverpool, itd...
Nedavno sam procitao da ce Wenger imati vise para na raspolaganju tokom ovog prelaznog roka. Uglavnom ovaj transfer rok vam nemoze nikako biti gori od proslog kada ste u zadnjih par sati doveli nesto malo igraca, cisto reda radi
Nadam se da ce vas sreca pogledati u sljedecoj sezoni i da mozda parirate za titulu. Bolje gledati vas u trci s Unitedom, nego neki novokomponovani City, Chelsea, Liverpool, itd...
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Nije više okrenut protiv Arsenala toliko, sad je baš drvljem i kamenjem na Real preš'oBigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
I takav će biti iduće 2-3 godine jer Barca neće prdnut pokraj Reala sad nekoliko godina.Toxicity je napisao/la:Nije više okrenut protiv Arsenala toliko, sad je baš drvljem i kamenjem na Real preš'oBigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.
Evo sta nam kaze Nasri:
Nakon osvajanja premierligaškog naslova u prvoj sezoni po transferu iz Arsenala, nogometaš Manchester Cityja Samir Nasri nije se mogao suzdržati od kritikovanja navijača bivšeg kluba.
Zamjerili su navijači Topnika Nasriju pohlepu i njegov prelazak u redove Građana (uz 24 miliona funti odštete, op.a.) okarakterizirali kao pohlepu za novcem. Nasri im nije propustio odgovoriti nakon što je City prošle nedjelje u drami protiv QPR-a osigurao prvi naslov nakon 44 godine.
"Ljudi u Arsenalu pokušali su prikazati da sam došao ovdje u potrazi za novcem. Nadam se da me sada gledaju kako primam svoju medalju za pobjednika Premiershipa. Vjerujem da oni nisu osvojili naslov već puno sezona", rekao je Nasri za francusku tv-stanicu TF1.
"Da je sve što me zanimalo bio novac, mogao sam ostati u Arsenalu, primati plaću svake sedmice i ušetati se u ekipu. To je bio najlakši način. Ima puno ljudi trenutno u Arsenalu koji to rade. Ali ja sam donio težak izbor došavši se boriti za svoje mjesto u velikom klubu u kojem se nikad ne mire s drugim mjestom i moj se izbor pokazao ispravnim. Nadam se da će sada Arsenalovi navijači nastaviti sa svojim životom i zaboraviti me. Trebaju slaviti svoje treće mjesto, a ja ću se koncentrirati na osvajanje naslova."
neke novosto ko fol: http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120515038" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakon osvajanja premierligaškog naslova u prvoj sezoni po transferu iz Arsenala, nogometaš Manchester Cityja Samir Nasri nije se mogao suzdržati od kritikovanja navijača bivšeg kluba.
Zamjerili su navijači Topnika Nasriju pohlepu i njegov prelazak u redove Građana (uz 24 miliona funti odštete, op.a.) okarakterizirali kao pohlepu za novcem. Nasri im nije propustio odgovoriti nakon što je City prošle nedjelje u drami protiv QPR-a osigurao prvi naslov nakon 44 godine.
"Ljudi u Arsenalu pokušali su prikazati da sam došao ovdje u potrazi za novcem. Nadam se da me sada gledaju kako primam svoju medalju za pobjednika Premiershipa. Vjerujem da oni nisu osvojili naslov već puno sezona", rekao je Nasri za francusku tv-stanicu TF1.
"Da je sve što me zanimalo bio novac, mogao sam ostati u Arsenalu, primati plaću svake sedmice i ušetati se u ekipu. To je bio najlakši način. Ima puno ljudi trenutno u Arsenalu koji to rade. Ali ja sam donio težak izbor došavši se boriti za svoje mjesto u velikom klubu u kojem se nikad ne mire s drugim mjestom i moj se izbor pokazao ispravnim. Nadam se da će sada Arsenalovi navijači nastaviti sa svojim životom i zaboraviti me. Trebaju slaviti svoje treće mjesto, a ja ću se koncentrirati na osvajanje naslova."
neke novosto ko fol: http://www.klix.ba/sport/nogomet/arsena ... /120515038" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono što mu ne mogu osporiti u tekstu je ovo:
Igrač utakmice protiv WBA je bio Benayoun.

Nakon sutra ćemo saznati ostaje li Robin ili ne.siromah je napisao/la:Ima puno ljudi trenutno u Arsenalu koji to rade.
Igrač utakmice protiv WBA je bio Benayoun.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
E ljudi , nemojte odma' da me napadate , al' cisto onako pitam .
Koga bi vi voljeli kao zamjenu RvP-u ako slucajno ode ? ( imate pravo 3 napadaca da navedete )
Moj izbor bi bio Falkao , Giroud ili Dzeko .
Koga bi vi voljeli kao zamjenu RvP-u ako slucajno ode ? ( imate pravo 3 napadaca da navedete )
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
I ja zamišljam dan kad će me Wenger pitat da mu kažem imena 3 napadača, koje će on pokušat dovesti.gunnerfan je napisao/la:E ljudi , nemojte odma' da me napadate , al' cisto onako pitam .
Moj izbor bi bio Giroud, Remy i Lopez iz Lyona.
hahahahahaArnelinho je napisao/la:gunnerfan je napisao/la:E ljudi , nemojte odma' da me napadate , al' cisto onako pitam .
Moj izbor bi bio Falkao , Giroud ili Dzeko .Moj izbor bi bio Giroud, Remy i Lopez iz Lyona.I ja zamišljam dan kad će me Wenger pitat da mu kažem imena 3 napadača, koje će on pokušat dovesti.
?siromah je napisao/la:hahahahaha
Btw.
Arsenal’s invincible team from the 03/04 season has been named the best team in the Premier League’s history!
Bilo šta drugo da su uradili bili bi kreteneosi pa tako da je to najbolje riješenje 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
[youtube][/youtube]
I onda kažu on je samo jedan od igrača. Grohotom se smijem tim izjavama. Kralj nad kraljevima, ove godine on je bio Arsenal i obrnuto.
I onda kažu on je samo jedan od igrača. Grohotom se smijem tim izjavama. Kralj nad kraljevima, ove godine on je bio Arsenal i obrnuto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.