HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.D10S je napisao/la:Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio![]()
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
Ovaj Pajo fakat lud.BigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.D10S je napisao/la:Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio![]()
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
Nije više okrenut protiv Arsenala toliko, sad je baš drvljem i kamenjem na Real preš'oBigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.
I takav će biti iduće 2-3 godine jer Barca neće prdnut pokraj Reala sad nekoliko godina.Toxicity je napisao/la:Nije više okrenut protiv Arsenala toliko, sad je baš drvljem i kamenjem na Real preš'oBigBigBang je napisao/la:Bio sam apsolutno uvjeren da cemo biti medju 4 najbolja i nakon onog starta ali ja sam veliki humanista ne volim ljudima pare iz djepa izbijati osim ako kladionice nisu u pitanju meni je drazi od para onaj osjecaj da sam ja upravu. Ali opet zao mi je sad sto se nisam opkladio donirao bi romariu za terapiju i time ispao jos veci humanista.
Nakon sutra ćemo saznati ostaje li Robin ili ne.siromah je napisao/la:Ima puno ljudi trenutno u Arsenalu koji to rade.

I ja zamišljam dan kad će me Wenger pitat da mu kažem imena 3 napadača, koje će on pokušat dovesti.gunnerfan je napisao/la:E ljudi , nemojte odma' da me napadate , al' cisto onako pitam .
Koga bi vi voljeli kao zamjenu RvP-u ako slucajno ode ? ( imate pravo 3 napadaca da navedete )
Moj izbor bi bio Falkao , Giroud ili Dzeko .
hahahahahaArnelinho je napisao/la:gunnerfan je napisao/la:E ljudi , nemojte odma' da me napadate , al' cisto onako pitam .
Koga bi vi voljeli kao zamjenu RvP-u ako slucajno ode ? ( imate pravo 3 napadaca da navedete )
Moj izbor bi bio Falkao , Giroud ili Dzeko .Moj izbor bi bio Giroud, Remy i Lopez iz Lyona.I ja zamišljam dan kad će me Wenger pitat da mu kažem imena 3 napadača, koje će on pokušat dovesti.
?siromah je napisao/la:hahahahaha
Arsenal’s invincible team from the 03/04 season has been named the best team in the Premier League’s history!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.