Hajde sto smo izgubili Kagawu i to 99% . Sad jos i Lewandowski sere. Mamu mu je.bem ja sto se osilio . Sine jednu si sezonu dobru odigro u kojoj si imao padova mnogo i po 5 utakmica zaredom nisi pogadjao i silis se . Dobar jesi govora nema bit ces jos mnogo bolji i to stoji ali sine moj silis se mamu ti je.bem . Nikad al bas nikad ga ni jedan navijac BvB nece voljet al bas nikad. Lucas je uvijek bio covjek, al ovo je seljacina nafurana . Ono bi da igra u Unitedu igrat ces al na Qrcu mom mater ti je.bem .
Kakve izjave samo daje seljacina jedna seljacka. Imam mnogo ponuda ponosan sam na to za mene je ovo jako dobar period . Njegov menadzer je rekao potvrdjujemo interes Manchestera ali nismo pregovarali, postujemo odluku BvB da ne zele prodat Lewandowskog . Lewandowski kaze trenutno sam jako miran imam 2 godine ugovora u ovom trenutku ne razmisljam ni ocemu . Zanima me samo EP i tek poslije Ep cu donjet odluku o svojoj buducnosti i tacka .
Kaze da je cuo za interes Bayerna , i da je tesko bilo sta trenutno rec ima Ep i ne zna sta se sve moze desit u naredna 2 mjeseca . Sa Dortmundom sam ove sezone sve osvojio i pitam se sta jos mogu postic u Dortmundu ? Tesko je potvrdit uspjeh, mnogo teze nego dostic uspjeh .
Moje misljenje ovakvog igraca ne bi zadrzo nikad neka ide u 3 pm lijepe svoje gurbet najveci. Trebali smo Lucasa zadrzat ovo **** prodat, Lucas je barem volio BvB svim srcem i to je dokazivao stalno . Al et zabi mu sad vidjet cemo sta ce bit. Ja kako sam neke stvari racunao imam kesa metar . I **** od Lewanqurca treba prodat. I dovest Dzeku Edina majstora . Jedino bi s tim mogli nadomjestit prodaju Barriosa I lewaqrca . I naravno pizzara kao back upa . A sad neku drugu adekvatnu zamjenu za Lewanqurca ne vidim jedino Dzeko majstor. I to bi bio cak korak naprijed a nikako korak nazad s tim bi dobili i profitirali mnogo

.
Ne svidja mi se ovo nikako cekam da neko lupi sakom od sto od rukovodstva i rjesi ove stvari sve i da kazu pojedincima da je Kub ispred njihovih usranih imena . Dakle prvo BvB pa tek onda oni . Mater mu je.bem ceka Ep hoce da zablista tu i da ode u kakav veci klub, sta misli da ce ga neko trpit kao sto ga je trpio Klopp hoce hoce kako da ne moj usljo usljivi Dzeko je otisao 3 put bolji od tebe i kompletniji iskusniji pa eno hobla klupu citavu sezonu konju glupu bog ti dao pamet je.bem ti sve posljsko ! Idi u 3 pm **** mrzim te iznad duse seljacino glupa odje.bi i idi sam da te ne gledam vise i ne citam tvoje glupe izjave.
Da se razumijemo dobar si igrac postao i mozes napredovat jos i bio bi gubitak za ekipu na sportskom planu, ali das se zamjenit svakako seljacino jedna .