FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yuto
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Yuto » 14 maj 2012, 15:47

ABd da se to sve ostvari. Al vidjet ces sutra kad nas carevi iznenade sa produzenjem kacigasu. :lol: :lol: :lol:

Evo Destro izjavio da bi bilo odlicno kad bi se vratio u Inter. On i Isla su igraci koji bi trebali doc u Inter, pogotovo Isla al nakon prosle godine i Alexisa nista vise ne vjerujem...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 maj 2012, 18:24

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 maj 2012, 18:54

http://www.interlive.it/calciomercato-d ... -sia-vera/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Mora sam i ja jednom :P
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 maj 2012, 19:59

Destro, Lvezzi, Coutinho, Sneijder i gazenje, jos dodas Milita i Longa sa klupe 8-)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 maj 2012, 01:27

Momci, kakve su šanse da se Destro vrati u Inter ?
Lazio bi ga volio vidjeti u svom dresu, a mislim da ako ne ode u Inter, da je realno da dođe nama, jer je već ranije bio blizu prelaska u Lazio.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 15 maj 2012, 13:35

JTS je napisao/la:Momci, kakve su šanse da se Destro vrati u Inter ?
Lazio bi ga volio vidjeti u svom dresu, a mislim da ako ne ode u Inter, da je realno da dođe nama, jer je već ranije bio blizu prelaska u Lazio.
kako se zasad govori dobre su šanse da se vrati kod nas... on i Milito udarne igle iduću sezonu.... 8-)
a vama evo Pazzinija... nemorate ništa para davat samo ga vodite :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 15 maj 2012, 13:58

znaci inter ove sezone ni ligu uefa neigra ili ?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 14:04

pastore je napisao/la:znaci inter ove sezone ni ligu uefa neigra ili ?
Igra :)

Posto su u finalu kupa Napoli i Juventus a oboje su osigurali Europu iduce sezone onda iduci na ljestvici dobija mjesto u EL a to je Inter.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 15 maj 2012, 15:57

hocu dzeku i kolarova u interu :twisted:

ESCLUSIVA - Silvestre, l'Inter c'è. Cattani: "Ho pranzato con Ausilio"
15.05.2012 15:43 di Domenico Fabbricini articolo letto 968 volte

E' Matias Silvestre il nome nuovo della difesa nerazzurra. Il settore ha sicuramente bisogno di essere rinnovato e ringiovanito, 52 gol subiti sono effettivamente troppi, ed ecco che spuntano varie piste. Andreolli è forse quella più calda, ma anche Silvestre è uno che piace. Centrale, portato in Italia dal Catania con passaporto italo-argentino, è poi passato al Palermo lo scorso anno per 7 milioni circa mettendosi in mostra in rosanero (con 5 gol all'attivo), potrebbe diventare il sostituto ideale di Lucio in caso di partenza del brasiliano. Da qui l'interesse dell'Inter, confermato da indagini effettuate da FcInterNews.it. Abbiamo allora provato a sentire il parere del ds rosanero Luca Cattani, che ai nostri microfoni ha spiegato: "E' una voce come altre, vediamo tra qualche settimana cosa succederà. Contatti con l'Inter? Qualche giorno fa ho pranzato con il diesse Piero Ausilio: gli ho fatto i complimenti, sono un suo fan, ma di più non posso dire. Chiedete all'Inter...".

Parole lasciate a metà che fanno intendere un discorso aperto. Va aggiunto che Silvestre piace anche ad altri club, Milan e Roma in primis, ma da argentino il richiamo di Appiano Gentile potrebbe avere la meglio. L'Inter ci pensa, ma prima deve risolvere alcune questioni interme, ovvero eventuali cessioni nel pacchetto arretrato e il rinnovo di Chivu. Ma intanto i primi sondaggi sono lanciati.
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 15 maj 2012, 16:34

nekad smo davno vec imali molbu ali nije zgore ponoviti, kad se postavlja neki tekst na talijanskom dajte ljudi i malo prevoda za nas sto slabo parlamo italiano, cisto ono ukratko o cemu se radi.

hvala!

ps: amelonix lajkam ti potpis :mrgreen:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 15 maj 2012, 16:56

slika

Klupa: Castelazzi; Rannochia, Nagatomo, Sakho/Samuel; Poli, Obi, Bessa, Duncan, Crisetig; Alvarez, Coutinho, Longo; Destro, Livaja

na ništa manje ne pristajem :lol: 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 maj 2012, 21:14

neki dan je Lavezzi bio u Milanu tražio kuću a sada je blizu PSG-a... :mrgreen:

Sportmediaset izvještava da PSG želi što prije da angažuje Lavezzia...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 maj 2012, 23:36

IlPrincipino je napisao/la:neki dan je Lavezzi bio u Milanu tražio kuću a sada je blizu PSG-a... :mrgreen:

Sportmediaset izvještava da PSG želi što prije da angažuje Lavezzia...

Mislim da je finansijski blizi PSGu, ali da ima licne ambicije da ostane u Italiji. Ako vec ide, nek ide u Inter. Bolje je tako po Serie A.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 23:48

MaGiCa je napisao/la:

Ako vec ide, nek ide u Inter. Bolje je tako po Serie A.
Magicni uvijek si mi bio drag :mrgreen:

Nego spominje se nekakav bek/krilo iz Toulousea za 8 milja, opisuju ga kao Maicona za lijevi bok ali ja sam nekako skeptican glede tih bekova iz francuske lige, da valja vec bi ga pokupio PSG. Pise da ga pratimo vec 2 sezone.

[youtube][/youtube]

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 maj 2012, 00:23

Mozes ti biti skeptican, ali i Maicon je dosao iz francuske lige :mrgreen:

@MaGiCa, reci tom Lavezziju da se ne zayebava, kakav PSG :cry:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 maj 2012, 00:37

Da, totalno sam zaboravio da je on dosao iz Monaca :D al dobro Maicon je jedan jedini :D tesko cemo opet ubost kao sta smo sa njim :D nadam se da se varam ali cim sam procita danas ovu vijest meni je na pamet pa Taiwo :P

Sad smo navodno opet u pole positionu za Lucasa, al ebote vise i glasine daj nesto konkretno. Da mi je nekako prespavat ovaj mercato.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 maj 2012, 17:07

pa tek sad vidih cijenu ovog beka iz Toulousea.... 9 miliona €... pa Kolarova možemo mislim dovest za 13-14mil. mi ovog gonjamo nitko ga drugi netraži..... Branca kloce!!!

Forlan izjavio da nema namjeru napuštati Inter!!! po meni bi bilo uredu da ostane.... ipak je u ovu sezonu ušao nespreman i povrede su ga usporile.... igračina je to i dogodine bi bilo fino imat ga na klupi kao odličnu alternativu...

za Lavezzija je PSG dao bolju ponudu od nas, no mislim da će Pocho ipak završit kod nas... on je i izjavljivao da bi volio doći u Inter zbog kolonije Argentinaca te da želi ostati u Italiji...

mnogo se piše i o Lucasu u što osobno sumnjam da ga možemo priuštit... njega traže puno veći klubovi od PSG-a pa sumnjam da će se odlučiti za Inter pored npr. Reala.... no ostaje nada da će Moratti ipak pokušati obnoviti ovu ekipu jer nam je to potrebno!

hrabri me i onaj intervju sa El Presidenteom od neki dan kad je izjavio da će u klubu ostati samo igrači koji zaslužuju da nose crno-plavi dres... potvrda toga je i neproduženje ugovora Chivu-u... ovaj rok bi mogao biti najprometniji u zadnjih 5-6 godina kod nas... ;)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 16 maj 2012, 19:36

eto zavrsi se ova turbulentna sezona,poslije toliko godina bez trofeja,i plasman u EL za koju se nadam da bi mogla biti dobar poligon za mladje igrace...
pojedincima se treba zahvalit za sve sto su uradili,neki su pokazali da mogu biti samo alternativa a nikako starteri,a mogli smo i da vidimo gdje nam najvise skripi
evo mojih nekih nadanja za slijedecu sezonu,gdje cemo se aBd opet borit za titulu
zahvalit se : Chivu,Stankovic,Palombo,Zarate,Pazzini
posudba:Faraoni,Castaignos + jos par mladica iz Primavere
back up :Lucio,Cambi,Forlan
sto se tice pojacanja po jedan dobar igrac je potreban u svakoj liniji,a nadam se da ce MM odrijesit kesu a najavljuje zaokret u Interu
dakle pozicija sa kojom se krpimo godinama je lijevi bek,Kolarov je izgubio standardno mjesto u MC i treba tu zapet i dovest ga(oko 13mil)
jos jedan vezni u tandemu sa Guarinom,ovdje ne treba bacat puno para i volio bih vidjet Sahina ili nekog od ovih mladica iz francuske lige(oko 8 mil)
sto se tice ofanzive,Cou bi nam trebo bit najvece pojacanje 8-) Lucasa bi volio vidjet ako se postigne priblizna prodajna cijena za Wesa i kupovna za Lucasa,ako za mladog Brazilca bude "divljala" cijena neka nama Wesa i sad je nas najbolji igrac(znaci pozitivna nula :) )
El Pocho se nadam da je gotova stvar jer nam itekako treba takav igrac pa tu ukljucit u transfer Pandeva(+nekih 20-ak mil.)
Destra treba vratit i dat momku sansu jer je pokazao da vrijedi a ne vjerujem da ce to puno kostat narocito zbog ovih raznoraznih polovica ugovora
znaci to je nekih 5 pojacanja a jos bi volio vidjet dobrog stopera jer ne znam koliko se mozemo pouzdat u ove godine slabog Andreu i Samuela koji je u godinama a znamo i njegove probleme sa ozlijedama,ali nemam pojma na trzistu sta bi nam moglo odgovarat za mjesto stopera :? ,Sakho mi nekako ne ulijeva povjerenje i nije bez razloga dolaskom Ancelottia izgubio mjesto u prvoj postavi...
eto oduzih ja ovo i pusti sebi malo maste na volju,al siguran sam da cemo gledat jaci i ozbiljniji Inter slijedece sezone :!:
FORZA INTER :!:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 16 maj 2012, 19:45

Guarin je Interov igrac !!! Otkupljen je danas za 11 miliona (Porto je spustio cijenu u odnosu na dogovorenih 13,5 milona) . Odlicna vijesti i svaka cast za Brancu koji je ovo zavrsio na vrijeme.

Sad Destro,Lavezzi,veznjak,jedan ili dva odbrambena igraca i bice odlicno.

Odlicno je poceo ovaj mercato. Nadam se da ce se nastavit ovako.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 maj 2012, 20:09

Yuto je napisao/la:Guarin je Interov igrac !!! Otkupljen je danas za 11 miliona. Odlicna vijesti i svaka cast za Brancu koji je ovo zavrsio na vrijeme.

Sad Destro,Lavezzi,veznjak,jedan ili dva odbrambena igraca i bice odlicno.

Odlicno je poceo ovaj mercato. Nadam se da ce se nastavit ovako.
Jbt. koji sitnis za takvog igraca.

Pise danas da postoji usmeni dogovor između MMa i vlasnika Genoe i da je Destro 99% Interov igrac, sam Destro je izjavio da zeli natrag u Inter.

Isto tako sam procita danas da ce se Inter umjesat u posao oko Verattia, Veratti je prije 2-3 godine bio na probi u Interu i nije zadovoljio, mislim da cemo tesko nesto tu izvuc, on je skoro gotov posao Juventusa.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.