FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka ti je vjeciti rahmet Adnane !
nyxem je napisao/la:Neka ti je vjeciti rahmet Adnane !
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Armageddon2012
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Allah rahmetolsun
%!
" у ".
" у ".
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
Па $, $ ? " " ??
Rest in peace(RIP) , $ $ на % " - " у "...
Зар је " & & " %?
" је $ је $ срца " $ ' је " жао $ &...
Зар је " & & " %?
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-" " 2000.
& &-" " 2000.
kako je tuzno procitati ovo...
i nek mi neko kaze da kod nas ceste valjaju...
R.I.P. momce sarajevski!!!
i nek mi neko kaze da kod nas ceste valjaju...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ako se odnosi na mene ovo pisite kako hocete.tm84 je napisao/la:kako je tuzno procitati ovo...
i nek mi neko kaze da kod nas ceste valjaju...![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Meni je neko post izbrisao i ako mogu znati koji je razlog ?
Neka ti je vjeciti rahmet Adnane.
Neka ti je vjeciti rahmet Adnane.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Neka ti je vjeciti rahmet Adnane 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Molim te imaj dostojanstva i ne lupaj nek se izražava kako ko voli, bitna je namjera RiP jesi li mogao prevesti i Rahmet i Pokoj ili kako ti volja molim te nemoj više te komentare molim te ko brata ovo je sportski forum i hvala vam svima od srca koji ste izrazili saučešče i rahmet našem Adnanu!RedDevilS je napisao/la:Nisam to na vas mislio na vas nego na manijake mi govorimo Rahmet ti dusi, a oni stavljaju RIP.!old je napisao/la:Па $, $ ? " " ??
Зар је " & & " %?
Hvala vama sto ste iskazali daleko od toga normalno da nam je zao i to sve HZ!![]()
![]()
Pitam se dokle vise nebitno za koga ko navija!!
Sarajevo ljubavi moja!
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
R.I.P. 
-
samosarajvo
- Kontakt:
RIP Adnane
da nam je Zadrzat Sesara i Saida jos sezonu.Dodaj makar jednog beka, krilnog i spica.Sta ti vise treba.Said sa 20 kila viska najbolju odbranu lige promjesa.Toliku prevagu donosi da je to za ne povjerovati.
ZADRZITE SAIDA!
da nam je Zadrzat Sesara i Saida jos sezonu.Dodaj makar jednog beka, krilnog i spica.Sta ti vise treba.Said sa 20 kila viska najbolju odbranu lige promjesa.Toliku prevagu donosi da je to za ne povjerovati.
ZADRZITE SAIDA!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

...tuga
R.I.P. Adnane.
Normallasekac je napisao/la:Molim te imaj dostojanstva i ne lupaj nek se izražava kako ko voli, bitna je namjera RiP jesi li mogao prevesti i Rahmet i Pokoj ili kako ti volja molim te nemoj više te komentare molim te ko brata ovo je sportski forum i hvala vam svima od srca koji ste izrazili saučešče i rahmet našem Adnanu!RedDevilS je napisao/la:Nisam to na vas mislio na vas nego na manijake mi govorimo Rahmet ti dusi, a oni stavljaju RIP.!old je napisao/la:Па $, $ ? " " ??
Зар је " & & " %?
Hvala vama sto ste iskazali daleko od toga normalno da nam je zao i to sve HZ!![]()
![]()
Pitam se dokle vise nebitno za koga ko navija!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Chony533, misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 31 gost.