Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 18:52

dubrava je napisao/la:M. Scolfield, a možda je Livnjaku stalo i brine se do stanja u hrvatskom nogometu. Sa zdravim i funkcionalnim Šibenikom, varteksom, Osijekom ima i zdrave i konkurentne lige, a time i puno boljeg Dinama na europskom planu, a ne da se mora brukati i rušiti rekorde u Ligi prvaka..
Stalo mi je, najviše do Dinama, ali mi je stalo i do Gaja iz Mača i do Hajduka i do Rudara iz Labina, i do jakog klupskog nogometa, za koji bi trebao biti zaslužan ovaj HNS. I zaslužan je, ali za ovo što sada gledamo, da je liga u raspadu, da je lakrdija kakve nema ni u nogometnom savezu Nove Kaledonije ili Zanizbara. Nek je repka među osam i nema nikih problema, koga boli krasni kuratz za tim što Šibenik propada, što Osijek propada, što južna Hrvatska nema ni drugoligaša, što takva reprezentacija nema kampa i mora u Sloveniju na pripreme, što je kup lakrdija, što jedan čovjek može imati dva kluba u prvoj ligi itd.

Stalo mi je do svega, ali pojedinci to ne vide i napadaju me kao da sam gubav, bokte, ne samo ovako nego i u stvarnom životu.

Dobar je Mamić, imate sedam titula, napravio je stadion, prodao 100 milijuna igrača... prika, da nama dođe u Hajduk... uf, di bi mi bili. Marš u kuratz, i ti i sedam titula proslavljenih pred 372 navijačla. slika
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 18:57

Veci autoritet od njega je jedan Pamic a da ne govorim koliko vise iskustva u vođenju ekipa ima, iako su i jedan i drugi zapravo losi.

Osim toga i taj autoritet mozemo uzet pod upitnik, jedan dan ga vidis kako pljuje po Mamicu i krivi ga za sve lose u nogometu drugi dan se isti rukuju i dogovaraju nekakve urote. Beskicmenjak obicni.

Da ne govorim jos i o njegovim mafijaskim danima, kladionicama i kako je prevario Boksica,Asanovic i Bilica.

Vec se pocelo pricat o njemu kao o sigurnom izborniku, Cico kao i Ivankovic odbija sve spekulacije o preuzimanju mjesta izbornika zato sta znaju da je sve namjesteno, a i izasla je vijest u kojoj pise da bi on treba imat najvecu placu od svi dosadasnjih izbornika, 250 000 eura. Ja opet pitam, koje su njegove kvalifikacije za ovako nesto, nas nogomet je amaterski i jedina svijetla tocka je repka, koje pravo oni imaju da se kockaju sa tako necim svetim.
badblueboylivno je napisao/la: Dobar je Mamić, imate sedam titula, napravio je stadion, prodao 100 milijuna igrača... prika, da nama dođe u Hajduk... uf, di bi mi bili. Marš u kuratz, i ti i sedam titula proslavljenih pred 372 navijačla.
Ovo sam mora citirat.

Veliki plus od mene.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 maj 2012, 23:56

Najjace je sto ste se vi uskukali, a kod nas situacija u fudbalu 5x gora i to vec godinama unazad.. :D Mamic, Markovic i co. su male bebe za ovu bagru iz srpskog fudbala!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 00:08

Ma daj, nemoj nasmijavati, prijatelju... :D

Dajem ruku u vatru da kod vas ne izmišljaju pozicije da prestane kršenje zakona, da gazda kluba i saveza ne priznaje u live emisiji da je jučer kršio zakon i da sada više ne krši jer mu je sin prestao obavljati taj posao - a da nitko na to ne reagira, da se ne ustoličuje predsjednik saveza dva mjeseca prije izbora... ovo što se dešava u Hrvatskoj nema nigdje, ali baš nigdje u svijetu, niti je ikad bilo niti će ikad biti... ajde, možda postoji u Sjevernoj Koreji, ali teško.
Hayley <3

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 maj 2012, 00:22

hahahaha

Kakva live emisija?! Kod nas je to misaona imenica :lol: Ajde sad ti meni reci dal' igdje u svijtu ima reprezentacija koja vec vise od pola godine nema selektora?! gdje predsednik saveza posle poraza od Mexika i Hondurasa izjavi tipa: nismo dobro prosli rezlutatski na turneji u J.A., ali zato jesmo finansijski... :lol: gdje je 99 % nacije za jednog covjeka(citaj Antic), a taj isti predsednik ga otjera. gdje ne mozes na stadion unijeti parolu protiv doticnog predsednika...gdje maltene svaki klub u ligi ima po 5-6 Mamica i koji svaki grabi sebi po dio od transfera i prihoda...gdje klub u roku od godinu - dvije dana 'pod misterioznim okolonostima' od plusa od desetina miliona evra udje u minus??!

itd. itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 00:29

:lol: :lol: :lol:

A šta reći, koju posluku porati? :cry: :cry:
Hayley <3

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 maj 2012, 00:35

Evo nas ex selektor zna koju posluku porati :D

[youtube][/youtube]

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 09:17

Šta bi Markoviću?
Da ga ne boli nešto ili će 'mrit' :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 maj 2012, 09:46

jao faca sve kruha i igara,svađa,vrijeđanje i onda zajednički ruci i dogovori ..
Novost ;) :P

IZAZOV ŽIVOTA Igor Štimac vodi Hrvatsku u kvalifikacijama za SP u Brazilu!

Što možemo očekivati od Igora Štimca jednom kada svoj nogometni multipraktik - Hajdukov mastermind, “skrbnik” a zapravo agent igrača, predsjednik Udruge prvoligaša, predsjednički kandidat za HNS, v.d. trener... ali to nije sve - napokon prebaci na funkciju “izbornik reprezentacije”?

Čovjek s petljom
Trenera s petljom? Definitivno. Psihologa koji u dušu poznaje mentalitet naših nogometaša? Vrlo izvjesno. Stratega s jasnom nogometnom vizijom? Nisam siguran. Čovjeka koji jamči rezultat? Hmmm, imate li lakše pitanje...

Otkako je objesio kopačke o klin i produžio svoj nogometni život djelovanjem u forumima, Igor Štimac predstavio se kao tip renesansno raskošnog opsega interesa. S navršene 34 godine bio je prezelen za dužnosnika, a svejedno je stilom buldožera prokrčio put Hajduku do dva uzastopna naslova prvaka. Kada mu je Torcida okrenula palac dolje, sreću je pronašao u Udruzi prvoligaša. Zamjeraju mu da je na toj dužnosti utabao put razvodnjavanju kvalitete uvođenjem “lige 16”, da je oznaka 16 uz HNL utamice s vremenom postala restriktivni naputak roditeljima u kutu TV ekrana, a zaboravljaju da je 1. HNL u doba Štimčeve vladavine bila u nezapamćenom medijskom naletu. Danas? Niti jedna televizija ne želi prenositi finale nacionalnog kupa.

Tijekom predsjedničke kampanje 2010. godine Štimac je bio neka vrsta Tomislava Karamarka u aktualnom HDZ-ovu izbornom rašomonu. Serijom u tišini isplaniranih terenskih operacija preoteo je većinu lokalnih organizacija iz Markovićevih ruku, ali je na vrhuncu izbornog krešenda ipak morao priznati suparničkom taboru da vara malo bolje.

Vrijeme intermezza između dva forumska zadatka Štimac bi kratio malim trenerskim avanturama, redovito u spasilačkoj misiji. Prvi put je zgrabio kormilo u finišu sezone 2004./05. prestrašen da će Blaž Slišković kompromitirati Hajdukovu šampionsku kampanju. Godinu dana kasnije spasio je Cibaliju od ispadanja iz lige, a 2009. godine sličan je pothvat ostvario na klupi Zagreba. Tih vrlo solidnih šest mjeseci u Kranjčevićevoj ulici jedino je ozbiljno trenersko iskustvo u biografiji Igora Štimca.

Ugledni prethodnici
Ako ne računamo epizodne uloge Dražana Jerkovića, Vlatka Markovića i Stanka Poklepovića, nacionalnu momčad su u proteklih dvadeset godina vodila petorica izbornika: Ćiro Blažević, Mirko Jozić, Otto Barić, Zlatko Kranjčar i Slaven Bilić. 44-godišnji Metkovac bit će šesti izbornik dugoprugaš i bez konkurencije najveća trenerska nepoznanica u ovom društvu.

Rastanak od senatora
Ćiro, Jozić, Barić i Kranjčar su u trenutku inauguracije predstavljali internacionalne marke, Bilić je ustoličen nakon (ne)uspješnog školovanja na klupi mlade reprezentacije, dok je Štimac u izborničku orbitu lansiran kao čovjek s beskrajnom energijom i stanovitim problemom u profesionalnoj orijentaciji.

U kojem će pravcu krenuti Štimčeva reforma jednom kada pohvata konce nove priče? Kadrovska osvježenja neće biti dramatična. Treba očekivati rastanak od nekolicine umornih senatora i ulazak ponekog novog lica. Hoće li među njima biti mjesta za Sammira, pitanje je koje škaklja novinare i navijače. Kostur reprzentacije ipak neće pretrpjeti velike preinake. Premda momčad u posljednjem ciklusu nije blistala, Bilić je ipak dobro izbalansirao kadar.

Cesta puna ‘ježeva’
Gledajući sastav kvalifikacijske skupine za SP 2014., ne morate biti ekspert da biste shvatili kako Štimac u ring utrčava u vrlo delikatnom trenutku. U grupi nema niti jednog izrazitog autsajdera. Svi suparnici gladni su velikog rezultata jer su ostali bez ulaznica za Euro 2012., praktično svi osim Makedonije raspolažu respektabilnim rosterima. Sljedeća kampanja servira i utakmice s posebnim nabojem (Srbija) i novinu u vidu paket-aranžman utakmica. U prijevodu, cesta do Brazila puna je “ježeva” i najveći izazov u profesionalnoj karijeri Igora Štimca. Ima li njegov multipraktik dovoljno funkcija?ƒ

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 11:14

marconato je napisao/la:Evo nas ex selektor zna koju posluku porati :D

[youtube][/youtube]
Ja sam za ovo mislio da fakat Pižon govori, jer prije toga nisam čuo za tog starog s poslukom. slika slika
Hayley <3

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 16 maj 2012, 15:28

ajooj štimac izbornik u sljedećim kvalifikacijama...još imamo prilično nezgodnu grupu....nadajmo se da srbi neće uskrsnut kao što to obično rade u kval za SP i da će belgijanci i škoti ostati luzerčine iako imaju dobre ekipe...
i da će naši mladi igrači(pogotovo u obrani) još podginut razinu svoje igre

ali pustimo sad to ljudi....
euro je pred vratima euforija raste...iako sve miriše na debakl,treba se nadat da će ih ova sranja u hrv nogometu dodatno "galvanizirati"....svima u inat..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 16:58

Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.

Na stranu Hrvatske ide povijest dvoboja s Italijom - 3-2-0 omjer, a Talijani su, iako kvalitetna reprezentacija, miljama iza top tri-četiri europske repke.

Ako se pobijedi Irsku u prvoj utakmici, koja je po meni najteža utakmica od sve tri, ne vidim razloga za ispadanje, pogotovo ako se desi priželjkivani remi u drugoj utakmici prvog kola.
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 maj 2012, 17:05

badblueboylivno je napisao/la:Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.

Na stranu Hrvatske ide povijest dvoboja s Italijom - 3-2-0 omjer, a Talijani su, iako kvalitetna reprezentacija, miljama iza top tri-četiri europske repke.

Ako se pobijedi Irsku u prvoj utakmici, koja je po meni najteža utakmica od sve tri, ne vidim razloga za ispadanje, pogotovo ako se desi priželjkivani remi u drugoj utakmici prvog kola.
prolazimo skupinu ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 16 maj 2012, 17:43

badblueboylivno je napisao/la:Ma kakav debakl. Euro je sasvim različit od kvalifikacija, motiv je ogroman. Vidi Srbiju u kvalama za SP 2006, prime jedan gol, hvaljeni od cijelog svijeta, na SP-u prime 10, Grci na EP 2004 jedva došli pa porušili Portugal, Španjolsku, Francusku, Češku, i opet Portugal i uzeli titulu, Brazil 2002 jedva otišao na SP pa tamo naprave 7-0-0.

Dobro,slažem se da je turnir nešto posve novo...pripreme su drugačije,motiv je veći...iako mi se uopće ne sviđa što se zna da bilić odlazi nakon eura.
Naravno da Hrvatska može odigrat puno bolje nego što je igrala zadnjih par godina...ali budimo realni,morat će se dosta toga poklopit i okrenut u našu korist...obrambeni igrači će morat igrat puuuno bolje...modrić.mandjukic....ma praktički svi će morat dobro zapet...i morat će nas pomazit sreća.
Ja se nadam da će se sve to okrenut u našu korist, iako nisam najveći optimist.

Vjerujem da će ih bilić znati pripremit za takav turnir kao i 2008(fizički,psihički,taktički)....to je strašno važno, iako većina ljudi uopće ne razmišlja o tome.
Kako je rekao gospodin Ivica Osim nakon one sramote protiv australije..."tko ne može na trči, ne može ni da igra"...

Inače Grčka se na EP 2004 plasirala kao prva u svojoj kval. grupi ispred španjolaca....mogu i spomenut da većina njihovih igrača te sezone nije previše igrala u svojim klubovima,ali su bili odlično fizički pripremljeni za to prvenstvo.....kao što mnogi naši igrači nisu 1998, igrlai previše u klubovima,ali ipak su mogli trčat cijeli turnir.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 17 maj 2012, 11:35

Dvadeset i tri dana prije početka Europskog prvenstva u nogometu hrvatska reprezentacija počinje s pripremama.

Bilić objavio 27 kandidata za Euro i potvrdio da odlazi: 'Vi ste već našli novog izbornika'
U 13 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton okupilo se 14 igrača koji su ozlijeđeni, ranije im je završila sezone ili su poput igrača Dinama imali nešto lakši ritam. Na prozivci su se pojavili Kelava, Blažević, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Šimunić, Kranjčar, Badelj, Mandžukić i Eduardo. Iličević i Kalinić su još na putu, no stići će večeras u Čatež, dok je Ćorluka dobio slobodno prijepodne i također će se pojaviti u Čatežu.

- Današnjim okupljanjem počeli smo i službeno pripreme za europsko prvenstvo premda smo naše pripreme započeli još nakon utakmice s Turskom te nakon ždrijeba kada smo krenuli analizirati igru naših suparnika i slagati širi popis kandidata. Reprezentacija će se okupiti dva puta, danas i u nedjelju, a jedino će nam se Olić, Pranjić i Pletikosa zbog obveza u svojim klubovima kasnije pridružiti", kazao je izbornik Slaven Bilić.

Reprezentativci odmah odlaze u Čatež gdje će boraviti do petka. Subota je slobodan dan, a u nedjelju se nastavlja s pripremam, ali u Rovinju gdje bi se trebao pridružiti i ostatak ekipe. Čekat će se tek Olić i Pranjić koje u subotu u Munchenu očekuje finale Lige prvaka protiv Chelsea, te Pletikosa koji 22. svibnja s Rostovom igra uzvratnu utakmicu za ostanak u ligi.

viking5
Kontakt:

Post Postao/la viking5 » 18 maj 2012, 07:40

onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 maj 2012, 13:55

viking5 je napisao/la:onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???
nitko majstore nitko,i one proslave poslije pobjeda u gradu,kao sto ce biti i ove godine,moj mostar ce goritii,svi u kockastoo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 maj 2012, 14:00

"Kockasti" mostar...bit ce ludnica ako se pobjedi Irska pa ona tekma protiv Talijana...ludilo brala! 8-)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 18 maj 2012, 14:07

Rosas7 je napisao/la:
viking5 je napisao/la:onaj gust kad gledaš reprezentaciju na euru, svi oko tebe u euforiji, gori sve... TKO TO MOŽE PLATITI ???
nitko majstore nitko,i one proslave poslije pobjeda u gradu,kao sto ce biti i ove godine,moj mostar ce goritii,svi u kockastoo
vi iz hercegovine se ložite više od nas iz hrvatske :D
u svakom slučaju nadam se da ćemo imat razloga za slavlje....bar da prođemo u četvrtfinale...ako tamo moramo ispast neka bude što "normalnije"....a ne kao ono protiv turske

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 18 maj 2012, 14:20

dean_ je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
vi iz hercegovine se ložite više od nas iz hrvatske :D
u svakom slučaju nadam se da ćemo imat razloga za slavlje....bar da prođemo u četvrtfinale...ako tamo moramo ispast neka bude što "normalnije"....a ne kao ono protiv turske
kod nas je ludnica,repka je svetinja i svi smo na ulicama gori :D

i ja se nadam da hocemo,uz ovakve igrace mislim da se ne mozemo obrukati na euru,ocekujum jelavica da poludi i odvede nas u cetvrtfinale :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []