MaGiCa je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kako ce to biti onaj natpis kako kazes
zayebancija a na njemu stoji R.I.P Fergie (zar to nije morbidno, glupo i nadasve primitvno djelo nekog pojedinca koji je taj natpis napravio i uvalio ga u ruke Teveza, koji vjerujem, jer ne zna
beknut rijeci Engleskog, i nema vjerovatno ni pojma o cemu se radi na tome natpisu

)
To po meni a i po vecini nogometnog svijeta, a uostalom i po ljudima iz Citya,
nije zayebancija, jer su ocigledno uputili sluzbeno izvinjenje i Unitedu i Fergieu
I zar je bilo potrebe, vec sam o tome govorio u prethodnim postovima, da se na proslavi titule na koju se ceka 44 god uopce spominje gradski rival i Fergie, na proslavi na kojoj bi samo trebalo da se proslavlja uspjeh Citya i njegovih igraca i nista drugo sto bi umanjilo ili bacilo mrlju na tu proslavu

Onda tebi prijatelju mora da su "Kursadzije" vrhunac humora, kad ne kapiras foru.
Jel deda prdeo o tome da ga City nece za zivota pobediti u trci za titulu? Jeste.
Jel ga City dobio usput ga razvalivsi u dva medjusobna meca? Jeste.
Da li to znaci da sada neko treba da se ustrucava u zayebanciji, jer nije prikladno buduci da cile ima 70 i kusur godina? Naravno da ne treba.
Neko je napravio foru, pomalo morbidnu, ali ipak samo foru. Kao sto je fora bila i sa onih vasih 19 titula i vracanjem Liverpoolu.
Naravno da dedi zele dug zivot svi koji vole fudbal, te da samo bolesan covek moze pozeleti stvarnu smrt nekome, ali ovo je benigna fora na koju nasedaju samo napaljenici.
Gledaj, ne dovodim u pitanje zasluzenost Cityeve titule i ocito je da su ljudi ove sezone bili bolji, sto te pobjede i potvrdjuju, a na kraju krajeva i sama titula, to nigdje nisam doveo u pitanje i tako ce i ostati
Ocito je da ta fora bila neumjesna i u lose vrijeme, jer proslava titule, koja je org. od strane samog kluba ne bi trebala biti mjesto za takve morbidne sale, provokacije ili zayebancije, kako god zelis, barem po meni
Da je kojim slucajem ovaj transparent bio pokazan na nekoj tekmi Citya u iducoj sezoni il' nekoj od sljedecih prijateljskih tekmi, i to od strane navijaca istog kluba, a ne od Teveza

, ne bih imao nista protiv.
Ali s obzirom da je jedan od
simbola ovoga Citya, a uz to i igrac koji je igrao za i bio Fergiev
zlatni joker to uradio, odnosno samo bio pijun (koji je drzao ovaj natpis), da prethodno United tokom svojih brojnih proslava nije niti jednom uradio neku slicnu stvar il' neko od Unitedovih igraca.
Ono sto se radilo sa
scouserima i time sto si spomenuo nije bio dio proslave titule niti je na istoj neko od igraca Uniteda to pokusao da uradi, ali takodjer
R.I.P Fergie i
mi smo dosli nakon sto ste nam rekli da se vratimo kad osvojimo 18 ne moze biti jednako ni u kojem slucaju (da se uz podsmijehivanje i muziku drzi natpis R.I.P je ponavljam, barem meni, potpuno morbidno i neumjesno

)
A vec sam rekao da su i ljudi iz Citya uputili izvinjenje jer su shvatili da su
neki navijaci i igrac pogrijesili i da ovaj cin narusava ugled samog kluba a i baca mrlju ns proslavu koju je taj isti klub organizirao
Ne zelim da vise idemo u off i kvarimo Tevezitu ove
sretne dane, jer je ocito je da se necemo sloziti, dakle
slazemo se da se ne slazemo 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..