i sad kao bio stalno povrijeđen
hahaha ne mogu da vjerujem ovo
http://www.arsenal.com/first-team/leagu ... =2011-2012
od 2006/7 idemo cik cak , jednom 4. jednom 3. mjesto
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
To je upravo poenta onoga o cemu je jedan od navijaca Arsenala pisao (ne mogu se sjetiti ko), ako stalno budemo govorili da imamo dovoljno kvalitetne igrace i da nam ne treba kupovina pojacanja uvjek cemo biti pri vrhu, nikada u vrhu. Trebaju nam barem jos 3 pojacanja, od toga jedan u odbrani.nedim1993 je napisao/la:Arsenal Top Goalscorer (4): 2006–07, 2008–09, 2010–11, 2011-12
i sad kao bio stalno povrijeđen
hahaha ne mogu da vjerujem ovo![]()
http://www.arsenal.com/first-team/leagu ... =2011-2012
od 2006/7 idemo cik cak , jednom 4. jednom 3. mjesto. Smiješi nam se 4. sljedeće sezone
Volio bih prije bilo kojeg pojačanja da igrači, koji spadaju u ovu grupu, odu.GunnerS je napisao/la:Ne znam sto se oko toga backate. RVP treba još pure da jede da bude legenda, on će biti isti kao i cesc i Samir ako ode. Nama sigurno treba dosta kvalitetnih igrača i treba se riješiti ovih kloceva sto prije.
Ma OK, samo kljucna je rijec AKOGunnerS je napisao/la:Ne. On će bit uvijek jedan od velikana i njemu hvala za sve. Al ako će otići radi love onda nek mu je sretno i daleko od Arsenala.
Upravo to, jbt porede njegovu ovu sezonu sa Nasrijevom prošlogodišnjem gdje je papak odigrao tri mjeseca kako spada, a Robin cijelu godinu zabija li zabija i vadi nas. A još mi je smješnije kad neki žele reći da nije Robin dao ove golove dao bio neko drugivedofeelgood je napisao/la:Ma nebitno, ocigledno niko ne cijeni sta je Persie uradio uprkos povredama, za ArsenalSamo bih volio da produzi pa da vidim onda sta cete reci za njega
![]()
Dobro još nisi dodao da je bio ratni zločinac i da je kao pripadnik Plavih Šljemova ubijao nedužne civile po Bosni.Arnelinho je napisao/la:Dok je bio kriminalac i ološ nisu tako pričali. Danas je vrhunski fudbaler i prije svega preodgojeni čovjek zahvaljujući tom Arsenalu i tom Wengeru, u najmanju ruku djelomično. I ako neko nekog može nečim zadužiti je onda to time što ga je uputio na pravi put.
Arsenal mu nije okren'o ledja uprkos njegovom dosijeu u policiji, uprkos njegovom životu kao mladića
Hoćeš reći da nije bio u zatvoru?Bosco je napisao/la:Dobro još nisi dodao da je bio ratni zločinac i da je kao pripadnik Plavih Šljemova ubijao nedužne civile po Bosni.
Ne bi Chamakh, od njega i ne očekujemo, al' bi recimo Podolski. Da je Wenger procijenio kako mu Robin nije dovoljan, doveo bi Lukasa ili nekog drugog.Bosco je napisao/la: , i ja sam siguran d bi Chamakh i Park zablistali i dali po 30 golova.
Šta je ovo Bosco?Bosco je napisao/la:Nastupi Golovi Asistencije
04/05 41 10 1
05/06 38 11 1
06/07 31 13 8
07/08 23 9 5
Ovde je vjerovatno bolovao.Bosco je napisao/la:09/10 20 10 8
@mattspiro Matt Spiro
According to France24 Yann M'Vila has given his goodbyes to his teammates #Arsenal #Rennes
Germangunners @Germangunners
As we have been informed AFC has put in a bid for Kagawa. **** also tells us it may be to late as player seems to be focused on United
Germangunners @Germangunners
2/2 No info if Kagawa traveled to Manchester yesterday. Don't let your hopes get high. He'll probably head to united
Bio u zatvoru dok ona nije priznala da je sve izmislila i da nema govora o silovanju.Arnelinho je napisao/la: Hoćeš reći da nije bio u zatvoru?![]()
Ja sam čitao da slučaj nije mogao biti dokazan i da su ga zbog toga pustili, nešto u tom fazonu. Lež'o je oko pola mjeseca- mjesec, zar ne?Bosco je napisao/la:Bio u zatvoru dok ona nije priznala da je sve izmislila i da nema govora o silovanju.Arnelinho je napisao/la: Hoćeš reći da nije bio u zatvoru?![]()
Je li ga to čini kriminalcem?
Dosta te je više,nije legenda i kraj ..ako ćete govorit za njega,ja budem za Julia Baptistu koji je bio na posudbi i razvalio etoBosco je napisao/la:Bio u zatvoru dok ona nije priznala da je sve izmislila i da nema govora o silovanju.Arnelinho je napisao/la: Hoćeš reći da nije bio u zatvoru?![]()
Je li ga to čini kriminalcem?
Evo ti nešto za razmišljanjeRosicky je napisao/la:
Dosta te je više,nije legenda i kraj ..ako ćete govorit za njega,ja budem za Julia Baptistu koji je bio na posudbi i razvalio eto
14 noći prelež'o dok se nije sve razriješilo. Naravno da mu nije okretao ledja, Wenger nikad nikom nije okreno ledja pa zašto bi i njemu?Arnelinho je napisao/la: Ja sam čitao da slučaj nije mogao biti dokazan i da su ga zbog toga pustili, nešto u tom fazonu. Lež'o je oko pola mjeseca- mjesec, zar ne?
Ne, ako je neko nevin, ne čini ga to kriminalcem (mada i da je kriv, ne čini ga, nego je siloValjatelj), al' uprkos tome, Wenger mu tada nije okret'o ledja, bio kriv ili ne, zar ne stoji?
Zato Wengera svako i izyebe sem legendi.Bosco je napisao/la: 14 noći prelež'o dok se nije sve razriješilo. Naravno da mu nije okretao ledja, Wenger nikad nikom nije okreno ledja pa zašto bi i njemu?
Znači dijele ga 3 godine od legende.Bosco je napisao/la:Evo ti nešto za razmišljanje
Bergkamp - 120 golova/116 asistencija, 11 godina
RvP - 132 gola/60 asistencija, 8 godina