Ja sam stavio fer cijene u odnosu na pretpostavljene cijene iz okruženja, iako ja neznam kako se te cijene formiraju to je u domenu nekih stručnijih ljudi, ali ipak smatram da nisu toliko nerealne iako su optimistične. Ali bar otprilike pretpostavljam da se uz neki tim liga petice može dobiti i više u kvalifikacijama za CHL ili UEFA League a za domaću ligu po meni su smiješne cijene od 1.000, 2.000, 5.000 pa čak i 10.000 KM. Jer televizije tu pripremaju i reklame i sponzore itd.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Odnosilo se na te tvoje cijene. Da ti kažem odma, tolike pare za TV prenos Želji ne bi platio ni Sky Sports, a kamo li neka domaća TV. Da se razumijemo, ja sam za opciju tender, a tek tad bi se vidjelo koliko su zapravo televizije spremne platiti za TV prenose, to vjeruj mi nije uopšte u rangu ovih cifara koje ti spominješ. Naravno da nemam nikakvih problema sa tim ko će prenositi utakmice.BlueBoy1921 je napisao/la: Ne znam od kuda ti to, čuj ako BHT ili OBN ili RTRS ili FTV ili AL Jazzera ili Kunto Pantic ima pravo emitiranja na citavoj teritoriji BH ne vidim razlog da u čitavoj zemlji ne-gledamo Želju. Ili da više televizija otkupi prenose pa šta imao bi opet na čitavoj teritoriji Željine tekme
Ipak možda je to najbolje riješti sa udruženjem prvoligaša kada i ako se osnuje i ako se liga skrati