---glen johnson--vermalen--maxwel----
---misimovic-toure-pjanic-kaka-valencia
------------aguero---dzeko-------------
evo moj sastav

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
cek jel dobijas sve bodove koje su tvoji igraci osvojili, ili dobijes 3 boda. kao pobjeda ?the scouser je napisao/la:U Clasic ligi,ti dobijas poene na osnovu ocjena tvojih igraca,ko dobije najvise poena ima najvecu poziciju na tabeli.U H2H ligi imas jednog protivnika i ako tvoji igraci dobiju vise poenati dobijas bodove.Wolverine je napisao/la:jel moze neko objasnit razliku classic lige, i head to head lige.
To ti nista ne znaci,ne peglaj se sa tim,uopste nije bitno koji ti odbambeni na kojem mjestu stojiSajoni je napisao/la:moze li mi neko objasniti kad recimo ubacim ujfalusia na stopera a evru na lijevog...i kliknem da se spasi on automatski stavi evru na stopera a ujfalusia na beka...nikako da mi ostane evra na beku a ovaj na stoperu!
Eh to se i ja pitamWolverine je napisao/la:cek jel dobijas sve bodove koje su tvoji igraci osvojili, ili dobijes 3 boda. kao pobjeda ?the scouser je napisao/la:U Clasic ligi,ti dobijas poene na osnovu ocjena tvojih igraca,ko dobije najvise poena ima najvecu poziciju na tabeli.U H2H ligi imas jednog protivnika i ako tvoji igraci dobiju vise poenati dobijas bodove.Wolverine je napisao/la:jel moze neko objasnit razliku classic lige, i head to head lige.
mjesto Jesusa Navasa sam stavio Falcaa i mjesto Siname Pjanica,,3-4-3 formacija..Zannetia sam na klupu,a Mire je mjesto njega u prvih 11Phill Jackson je napisao/la:Evo i ja sam sklepo neku ekipu..tim se btw. zove Napadaci-Nigerije![]()
![]()
![]()
Nemam stopera u ekipi,,golman Julio Cesar..odbrana Zanneti,Lahm,Dani Alves i Taiwo...sredina Gerrard(kapiten naravno)..onda Xavi,Gourcuff,Jesus Navas i napad Torres-Jovetic
Klupa:Bogush,Dainelli,Gebhart i Sinama
Ovo je više domaćedzenidm je napisao/la:
ovo je rec domace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.