Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Evo Uli Henesu svaka cast. Covijek je opet stao uz HSV i trazi da FIFA i UEFA mjenjaju sistem takmicenja i da igraci moraju pitati klub smiju li ici na okupljanje kad je nevazna utakmica. Dalje je kazao da ce se na sljedecem kongresu zalagati da budu dodatne kvalifikacije, tj. da igraju pred kvalifikacije Azerbeijan, Lihtenstein i ostale male selekcije i ko prodje da igra u ovoj grupi sa velikim repkama, jer kaze da klubovi snose posljedice ovog sistema takmicenja. Kaze da je na mjestu HSV-a udarao bih glavom od zid.
http://www.mopo.de/2009/20090913/sport/ ... lores.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Hoffa opet krenula sa trio fantastikusom i salihagom iza njih.Odbrana beton,jaca nego i u Schalkea.
Drago mi je zbog onih strucnjaka i vidovnjaka na forumu
Drago mi je zbog onih strucnjaka i vidovnjaka na forumu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hsv-e i leverkuzen na vrhu. apotekari su se prosle godine dosta dugo drzali u vrhu ali platili su danak neiskustvu i pali. ove godine bi kao godinu stariji mogli da iznenade favorite lige i ucine isto sto su vukovi napravili prtosle godine
-
LeBronJamesKing
amerosm je napisao/la:Evo Uli Henesu svaka cast. Covijek je opet stao uz HSV i trazi da FIFA i UEFA mjenjaju sistem takmicenja i da igraci moraju pitati klub smiju li ici na okupljanje kad je nevazna utakmica. Dalje je kazao da ce se na sljedecem kongresu zalagati da budu dodatne kvalifikacije, tj. da igraju pred kvalifikacije Azerbeijan, Lihtenstein i ostale male selekcije i ko prodje da igra u ovoj grupi sa velikim repkama, jer kaze da klubovi snose posljedice ovog sistema takmicenja. Kaze da je na mjestu HSV-a udarao bih glavom od zid.
nije normalan, trebali su mu poslati kakvih droga iz leverkuzena, glup frajer cuj on da mjenja pravila i male repke da igraju predkvalifikacije pa dosta mu je sto svaki put svabe i slicni njima imaju povlasti nosioca i tih sranja.... kreten pa ljudi vole igrati za repku a klub im je posao ...
glup frajer nema sta.....
U ime Gospodara...
Petrić svladao Lehmanna udarcem brzim 123 km/h
Sjajan je pogodak postigao hrvatski nogometni reprezentativac i napadač Hamburga Mladen Petrić u 5. kolu Bundeslige, u kojem je njegova momčad svladala Stuttgart 3-1...
Njemački Bild izračunao je da je Petrićeva bomba odsjela u rašljama Jensa Lehmanna nakon udarca koji je rasparao zrak pri brzini od 123 km/h.
Petrić je povukao akciju kod prvog pogotka, negdje oko sredine terena. Odigrao je dupli pas s Elijom, a potom s nekih dvadesetak metara od Stuttgartovih vratiju, raspalio lijevom nogom loptu koja je u lijepom luku odsjela pod gredom Lehmannovog gola.
- Kod genijalne tehnike pri Petrićevom udarcu Lehmann nije imao nikakve šanse - objasnio je bivši veznjak dortmundske Borussije i “elfa” Lars Ricken u mikrofon Skya tijekom poluvremena utakmice.
“Nakon 3-1 pobjede protiv Stuttgarta, Hamburžani stoti puta u povijesti Bundeslige predvode ljestvicu. I slave najbolji ulazak u sezonu u svojoj povijesti - četiri pobjede, remi i gol razlika 15-6”, tvrdi Bild, te dodaje da je udarac pri Elijinom golu bio još brži od Petrićevog. Nizozemski krilni igrač svladao je Lehmanna udarcem brzim 133 km/h.
Sjajan je pogodak postigao hrvatski nogometni reprezentativac i napadač Hamburga Mladen Petrić u 5. kolu Bundeslige, u kojem je njegova momčad svladala Stuttgart 3-1...
Njemački Bild izračunao je da je Petrićeva bomba odsjela u rašljama Jensa Lehmanna nakon udarca koji je rasparao zrak pri brzini od 123 km/h.
Petrić je povukao akciju kod prvog pogotka, negdje oko sredine terena. Odigrao je dupli pas s Elijom, a potom s nekih dvadesetak metara od Stuttgartovih vratiju, raspalio lijevom nogom loptu koja je u lijepom luku odsjela pod gredom Lehmannovog gola.
- Kod genijalne tehnike pri Petrićevom udarcu Lehmann nije imao nikakve šanse - objasnio je bivši veznjak dortmundske Borussije i “elfa” Lars Ricken u mikrofon Skya tijekom poluvremena utakmice.
“Nakon 3-1 pobjede protiv Stuttgarta, Hamburžani stoti puta u povijesti Bundeslige predvode ljestvicu. I slave najbolji ulazak u sezonu u svojoj povijesti - četiri pobjede, remi i gol razlika 15-6”, tvrdi Bild, te dodaje da je udarac pri Elijinom golu bio još brži od Petrićevog. Nizozemski krilni igrač svladao je Lehmanna udarcem brzim 133 km/h.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Stvarno bih volio znati koliko imas godina. Neznam za koga navijas, ja mislim za Real Madrid nsam siguran, pa zelim da se Kaka i Ronaldo zarade ozljedu od 8 mjeseci u nevaznim utakmicama za reprezentaciju, odnsno prijateljskoj utakmici pa bih te onda pitao kako bi razmisljao. Znaci HSV je kao sto Uli Henes kaze doozvolio svojim igracima da idu na utakmice repke koje su bile nevazne, Guerrerov Peru ima 10 bodova i nije imao ni teoretske sanse da ode na SP ili dodatne kvalifikacije, i dovbije ozdljedu gdje njegov klub na njega nece moci racunati 8 mjeseci i iz Peru-a stigne samo izvjestaj s rijecima mi se izvinjavamo, a vi ga placajte i izliecite ga pa da se on opet moze ozljediti kada treba igrati za repku, to Uli Henes hoce da sprijeci i da klub odlucije kod FIFA-e hoce li pustiti igraca kad je neka nevzana utakmica, isto je covijek rekao za van Buytena, sto mora ici u Armeniju, kad se zna da se Belgija ne moze kvalifikovati i sto tu klub ne moze odluciti. Mislim da kad malo bolje pogledas da je covijek u pravu, ili da klubovi smiju odlucivati je li vazna utakmica ili nije, i da oni kazu igracu moze li ici ili ne, ili da FIFA promjeni sistem takmicenja, jer ce doci neki kuhar iz Andorre i ozlijedi Ronalda ili slicne igrace, pa ga nema 8 mjeseci na terenu i klub poslje snosi posljedice, a oni samo kazu izvini, ili postoji jos jedna mogucnost koji je ULI i razmatrao a to je da repke moraju platiti ostetu klubu i lijecenje igraca, zavisno od tezine povrede kao sto je slucaj s kosarkasim reprezentacijama gdje repke moraju platiti NBA klubovima ukoliko dodje do neke ozbiljnije povrede igraca. Nadam se da sam ti pojasnio sta Uli Henes hoce i nadam se da si me shvatio.LeBronJamesKing je napisao/la:amerosm je napisao/la:Evo Uli Henesu svaka cast. Covijek je opet stao uz HSV i trazi da FIFA i UEFA mjenjaju sistem takmicenja i da igraci moraju pitati klub smiju li ici na okupljanje kad je nevazna utakmica. Dalje je kazao da ce se na sljedecem kongresu zalagati da budu dodatne kvalifikacije, tj. da igraju pred kvalifikacije Azerbeijan, Lihtenstein i ostale male selekcije i ko prodje da igra u ovoj grupi sa velikim repkama, jer kaze da klubovi snose posljedice ovog sistema takmicenja. Kaze da je na mjestu HSV-a udarao bih glavom od zid.
nije normalan, trebali su mu poslati kakvih droga iz leverkuzena, glup frajer cuj on da mjenja pravila i male repke da igraju predkvalifikacije pa dosta mu je sto svaki put svabe i slicni njima imaju povlasti nosioca i tih sranja.... kreten pa ljudi vole igrati za repku a klub im je posao ...
glup frajer nema sta.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
werder još uvijek igra 0:0 protiv hanovera 84 minuta....dva puta su igrači hanovera izbacili loptu sa gol linije
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
i mi u Mostaru konačno dobili eurosport 2 na kablovskoj da možemo gledati naše 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mi smo imali Eurosport 2 i ranije, ali smo tek od ovog vikenda u mogucnosti pratiti Bundesligu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
joj na kablovskoj nema Eurosporta,samo Sportklub
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
to je onda vjerovatno u paketu stiglo za sve kablovske operatere u BiH , tj ...vjerovatno su to zajedno sredjivali , ta prava i to ...super , imamo već u petak naveče prenos naših .... SCHALKE- WOLFSBURG , biće zanimljivo gledat obračun Magatha sa bivšim fudbalerima ...Butmiran je napisao/la:Mi smo imali Eurosport 2 i ranije, ali smo tek od ovog vikenda u mogucnosti pratiti Bundesligu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
katastrofa zvonimira solde u bundesligi. samo jedan bod, mogli bi sutra citati o prvome otkazu u švabskoj ligi
Pa i vrjeme je kao i za Veha.A i onaj iz Hethe polako se moze pakirati.bh hrvat je napisao/la:katastrofa zvonimira solde u bundesligi. samo jedan bod, mogli bi sutra citati o prvome otkazu u švabskoj ligi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi FC Podolskom nije vazno koliko oni imaju bodova i kako igraju, nego je njima vazno da se vratio Podloski, kad su ga doveli odmah su poceli pricati da ce biti prvaci, da mogu izboriti LP ili EL. Michael Maier ponovo dokazuje da ce jedan klub odevsti i propast, samo je razlika sto Dortmund ima tradicije pa su ga bankari spasili, sto s FC Podolskim nece biti slucaj. Kupuje skupe igrace cije je vrijeme proslo i misli da ce imati uspjeha, Maniche da je neki kvalitet igrao bih u nekom jacem klubu i pored godina (citat celnika Atl. Madrida kad je napustio klub bio je sljedeci: "Sad smo iztrjebili korijen svih nasih problema u ekipi), jedan Petit je tu samo da uzme pare, nema covijek pojma o fudbalu itd itd. Jednostvano Maier skupo placa otpad drugih ekipa i bojim se da ce odvesti Kolen u propast.bh hrvat je napisao/la:katastrofa zvonimira solde u bundesligi. samo jedan bod, mogli bi sutra citati o prvome otkazu u švabskoj ligi
@ harishp
Bogati neka onog jos iz Herthe bar mozemo svi planirati tri boda unaprijed kad se bude igralo protiv njih, kad te sreca napusti nema vise izbij, nabij i zabij. Prosle godine su dobili oko 13 utakmica na srecu gdje su protivnici dominirali a oni pobjedjivali, sada oni nemaju ekipu i mogli bi oni nazad u "cvajtu" jer su za mene zajedno s Hannoverom i Freiburgom tri ekipe koje ce se boriti za opstanak. Tu se jos moze dodati i Bochum.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mogao bi Schalke biti "nova Hertha" 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- NoName
- Kontakt:
Amerosm, mislim da si u pravu oko igranja važnih igrača u nevažnim utakmicama. Samo jedna korekcija: Niti jedan ozbiljan klub ne plaća troškove liječenja za svoje fudbalere, čak štaviše, nije niko toliko naivan da to rizikuje. Svaki igrač je pokriven osiguranjem koje plaća te troškove, kao i nadoknadu klubu zbog neigranja igrača. Klub ne gubi ništa finansijski, osim rezultata, naravno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa zar več nije....nikakva igra sve na silu...nemože im dragi Allah pomoč a kamoli Magat..bistrikboy je napisao/la:Mogao bi Schalke biti "nova Hertha"
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tim kola Bundeslige: Opet bez nasih.
______________________Schafer(Nurnberg)_______________________
___Lahm(Bayern)_______Comper(Hoffenheim)_______Geromel(Koln)___
_________________________Rolfes(Bayer)_________________________
___Eduardo(Hoffenheim)___________________________Elia(Hamburg)___
________________________Muller(Bayern)____________________________
___Obasi(Hoffenheim)___________________________Petric(Hamburg)___
________________________Bance(Mainz)____________________________
______________________Schafer(Nurnberg)_______________________
___Lahm(Bayern)_______Comper(Hoffenheim)_______Geromel(Koln)___
_________________________Rolfes(Bayer)_________________________
___Eduardo(Hoffenheim)___________________________Elia(Hamburg)___
________________________Muller(Bayern)____________________________
___Obasi(Hoffenheim)___________________________Petric(Hamburg)___
________________________Bance(Mainz)____________________________
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
doći će i naših pet minuta
@amerosm ono sto se nije desilo prosle godine sa punim srcem zelio bi da se desi ove godine.
A to je da Salihovicu proradi,,ljevica-haubica,, bas protiv Herthe i da ih sam unakazi i dokrajci.
Nebi bilo vece satisfakcije za tog mi jako dragog momka..Koje on ,,golgote,,prezivio zbog tog kluba.
Ko imalo prati duze BL i desavanja zna o cemu pricam.
A to je da Salihovicu proradi,,ljevica-haubica,, bas protiv Herthe i da ih sam unakazi i dokrajci.
Nebi bilo vece satisfakcije za tog mi jako dragog momka..Koje on ,,golgote,,prezivio zbog tog kluba.
Ko imalo prati duze BL i desavanja zna o cemu pricam.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.