Znao sam da ćeš se ti javitiDonnie Darko je napisao/la:Imaju Lina, koji ce im qurac Steve Nash? Yeah.
Normalna stvar je da je Steve kvalitetniji, ali meni lično je draži Lin, a to što STAT izjavljuje može najviše naštetiti Linovom samopouzdanju.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Znao sam da ćeš se ti javitiDonnie Darko je napisao/la:Imaju Lina, koji ce im qurac Steve Nash? Yeah.
Nekad milsim da se salite u vezi lina,ali ocigledno grijesimCarlo je napisao/la:Znao sam da ćeš se ti javitiDonnie Darko je napisao/la:Imaju Lina, koji ce im qurac Steve Nash? Yeah.![]()
Normalna stvar je da je Steve kvalitetniji, ali meni lično je draži Lin, a to što STAT izjavljuje može najviše naštetiti Linovom samopouzdanju.
Nije on poslije imao 7,8 turnovera nego baš onda kada ga je išlo tj. kada su Melo i STAT bili odsutni i kada su Knicksi bili u seriji od 8 pobjeda zaredom. Kada je Woody došao ne sjećam se utakmice u kojoj je imao više od 5 turnovera.lumani je napisao/la:Nekad milsim da se salite u vezi lina,ali ocigledno grijesimCarlo je napisao/la:Znao sam da ćeš se ti javitiDonnie Darko je napisao/la:Imaju Lina, koji ce im qurac Steve Nash? Yeah.![]()
Normalna stvar je da je Steve kvalitetniji, ali meni lično je draži Lin, a to što STAT izjavljuje može najviše naštetiti Linovom samopouzdanju.![]()
Lin ne moze ni u jednoj ekipi u nba biti prvi play,a da ne pricam o nicksima gdje su najveca ocekivanja.
Shavti ,ono sto je odigrao je bio lauf i to je to...posle je pokazao pravo lice! gdje je gubio 7,8 lopti po tekmi!
Alan Hahn @alanhahn
...If Lin commands bulk or all of MLE, #Knicks are limited. If he takes less to stay, Knicks have much more flexibility to improve team.
Carlo je napisao/la:O dosta zanimljivim stvarima se priča ovih dana. Woody će 80% postati head coach, a James Dolan mu je rekao da mora promjeniti agentu jer ga je upravo njegov agent zaebo prije 5 godina kada je naivac dao ogromne novce Larryju Brownu i na kraju se dobio otkaz, te mu je Dolan isplatio par desetina miliona dolara.
Također se spominje backup play, a u konkurenciji su: Jason Terry, Kirk Hinrich, te Ray Felton ujedno i moja želja
Vi ste ekipa sa najvise playmakera u ekipi, a od njih 5 se ne moze sastaviti jedan cestit playCarlo je napisao/la:O dosta zanimljivim stvarima se priča ovih dana. Woody će 80% postati head coach, a James Dolan mu je rekao da mora promjeniti agentu jer ga je upravo njegov agent zaebo prije 5 godina kada je naivac dao ogromne novce Larryju Brownu i na kraju se dobio otkaz, te mu je Dolan isplatio par desetina miliona dolara.
Također se spominje backup play, a u konkurenciji su: Jason Terry, Kirk Hinrich, te Ray Felton ujedno i moja želja

E brate, ne znam koga bi tiSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:O dosta zanimljivim stvarima se priča ovih dana. Woody će 80% postati head coach, a James Dolan mu je rekao da mora promjeniti agentu jer ga je upravo njegov agent zaebo prije 5 godina kada je naivac dao ogromne novce Larryju Brownu i na kraju se dobio otkaz, te mu je Dolan isplatio par desetina miliona dolara.
Ja sam odpočetka bio za to da Woodsa ostane coach Knicksa, čovjek je napravio dosta u veoma kratko vrijeme uz mnoge probleme.
Što se tiče 2 playa, od ova tri što si nabrojao ja bi.....imali kakav četvrti

Ja sam zadovoljan.The New York Knicks are in the final stages of contract negotiations with Mike Woodson and are expected to make him their coach in the coming days, a **** with knowledge of the negotiations told ESPNNewYork.com.
i vjerovatno 99% navijača Knicksa tako misli...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Woodson je započeo nešto novo i treba ga pustiti da to odradi do kraja. I ja sam zadovoljan tim vijestima.
The Mavs will attempt to trade Odom before June 29. Any team that has Odom on its roster by that date will be responsible for paying him the $2.4 million in guaranteed money he's owed next year.
If Dallas can't get rid of Odom in a trade, it will likely waive him and be responsible for paying Odom his guaranteed money. That's something Dallas would obviously rather avoid.
A **** with knowledge of Odom's thinking says yes. The **** says the Knicks would be "on the top of his list" if Odom became a free agent.
"Lamar is big on being comfortable," the **** said. "And New York is somewhere he can be comfortable."
It makes sense that Odom would be open to a return to New York.
Naravno, ako sve bude po planuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nadam se da će biti nešto od te cijele priče, sviđa mi se što je i on (ako je vjerovati tome što piše) zainteresovan da dođe u Garden, znači da bi mogao pasti dogovor. Mislim da ćemo slijedeće sezone prisustvovati definitivnom povratku Knicksa u sami vrh.
Ja imam životno pravilo kojeg se držim u svim sportovima - ne pratim NCAACarlo je napisao/la:Naravno, ako sve bude po planuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nadam se da će biti nešto od te cijele priče, sviđa mi se što je i on (ako je vjerovati tome što piše) zainteresovan da dođe u Garden, znači da bi mogao pasti dogovor. Mislim da ćemo slijedeće sezone prisustvovati definitivnom povratku Knicksa u sami vrh.
spominje se da bi Scoop Jardine mogao biti draftovan od strane Knicksa kao backup PG
http://knicksnow.com/videos/1451/2012-d ... op-jardine" onclick="window.open(this.href);return false;
i ja pojma nemam ko je, ali ima cool ime i solidan intervjuNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ja imam životno pravilo kojeg se držim u svim sportovima - ne pratim NCAAZnači nemam blage veze kakvi ljudi dolaze sa drafta, upoznam ih tek u Major ligi...
Doš'o do Miamija bez vozačkeCarlo je napisao/la:JR je sinoć uhapšen u Miamiju jer je vozio bez vozačke dozvole, ali je ubrzo pušten na slobodu...