AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 15 maj 2012, 14:55

muha milanez je napisao/la:Alegri vec poceo slagat kockice za sljedecu sezonu.. svidja mi se ova njegova ideja :) :)

Rikardo Montolivo je prvo pojačanje, do kraja nedelje nekadašnji kapiten Fiorentine će potpisati ugovor kao slobodni agent.

"On može da igra ispred odbrane, od njega će polaziti sve akcije, a po potrebi se odlično uklapa u vezni red i u formaciji sa trojicom veznih igrača", kaže trener Milana.

Alegri ima rešenje i za levog beka posle odlaska Zambrote.

"Tu vidim Emanuelsona, sazreo je, a i u Ajaksu je igrao na toj poziciji", dodao je Alegri.

Takođe iza dvojice napadača, takozvani "trekvartista" bi trebalo da bude Boateng ili Robinjo.

Ko će igrati u napadu uz Ibru, Alegri nije otkrio, navijači se nadaju da će to biti Tevez.

Ne moze ovo boldirano proci ni u snu, pa koji mu je k Princ ima uzasan pas i nije za te pozicije.... je protiv EMpolija i slicnih , ali protiv top klubova nije, pa skoro uvijek je kad su tako pocinjali Seedrof prelazio na tu poziciju i asistirao ili Ibra....

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 15 maj 2012, 16:57

Raiola izjavio kako ce Zlatan sigurno nosit dres Milana i sljedece sezone.. 8-)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 maj 2012, 17:11

Ako Urbija vidi umjesto Zambrotte onda ce mu on biti drugi izbor a valjda ce dovesti nekoga u prvu postavu. A ako ce nam Robinho igrat iza 2 spica onda stvarno ne znam. Najbolje bi bilo da ne dovodi nikog u napad, nek igraju Pato i Ibra a izmjene Cassano i El Shaarawy.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 15 maj 2012, 19:44

Robinho :O

Radje bi tu vidio Gansa (trampa Robinho - Ganso) , a u napadu Cassana i Ibrahimovica (I Pata , kad (ako) bude zdrav) :D
Sloboda Tuzla !!!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 15 maj 2012, 20:12

Uvijek se prica vrti oko napadaca, pa dokle u pm ? Mi nemamo problema s napadacima.. nama treba jedan dobar lijevi bek, stoper, i barem 2 klasna veznjaka.. ;)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 maj 2012, 21:01

Vidices doce samo Tevez na 1241915 rata i rece sad imamo jos jednog sampiona osvojicemo sve.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 maj 2012, 21:18

slika

:mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 maj 2012, 21:21

Ma moraju dovest jos bar 2 veznjaka, iz dosadasnjeg iskustva bice to igraci bez ugovora,kao Montolivo :lol:
Previse je igraca iz sredine otislo,mora se nadoknadit nekako.. jos ako planira emanuelsona stavit na lijevi bek, valjda nas povrede nece puno zafrkavat sljedece sezone,al opet sumnjam da ce nas zaobic povrede.. nazalost svake sezone ista prica Boateng, Flamini, Cassano i uvjek povrijedjeni Pato :? .. sve vazni igraci..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 maj 2012, 21:27

pratim situaciju i sa Milanom i kako se kreće i ne djeluje mi to baš obećavajuće...i sam znam šta im je potrebno tako da ovo do sada me nije nešto impresioniralo...

vidim da će Allegri ostati dosljedan formaciji 4-3-1-2..

Vjerujem da će Galliani dovesti par prosječnih igrača za vezu u odbranu a u napadu će dovesti jednog igrača klasnog i to je to(mislim da će to biti Tevez ili Balo)...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 maj 2012, 21:36

A dali smo najvise golova u ligi a on hoce da dovodi nekog napadaca da daje pitaj boga kolko para. Pa iskesiraj dovedi Astorija i neka dva klasna beka u odbranu, dovedi nekog virtuoza u sredinu i to je to.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 15 maj 2012, 23:10

Ovo sa napadačem je preseravanje .. jedan veznjak, kreativac, bio bi fino rješenje. Ostalo bi bilo prosipanje para uzalud. Imam osjećaj da nećemo moći sa ovim igračkim kadrom i tim nekim novim napadačima parirati Juventusu, Interu ( koji će se sigurno kvalitetno pojačati i sl. ) .. E moj Silvio :twisted:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 15 maj 2012, 23:45

dajte ba ljudi kakve su vam to price, znaci do 31.08.2012 ima da odem skroz na zivcima kad bi se sad poceo nervirati sta su dva celavca smislila za ovaj prelazni rok ;)

kao prvo, ispratli smo legende milana, i samo se postavi logicno pitanje, da li bi Galliani pustio sviju odjednom da nema vec planove i dogovorene poslove, znaci prelazni ce biti sigurno buran i znajuci Gallianija drzat ce u neizvjesnosti sviju do kraja prelaznog roka

kako god ljudi samo opusteno, promjene se desavaju koje prije par godina nisu bile ni na pomolu, mislio sam da ce legende igrati dok ne umru na terenu, ali eto nesto novo dolazi :D uredu je pisati svoja neka vidjenja za pojedine igrace i eventualne transfere, ali govoriti kako nema nista od ovog prelaznog, da se pogresno radi ili nesto slicno nije uredu ;)

silvio i galliani imaju sve u svojim rukama sada, nadam se samo jednom dobrom trgovanju ovog ljeta, da se preferiraju kvalitetni i mladi igraci za pozicije koje skripe, prije svega Golman, bekovi, klasicni vezni jedan, poluspic i napadac jedan (iz razloga kako nam ne bi sav napad zavisio od Ibre)

Forza Milan!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 15 maj 2012, 23:51

upravu je @ shevchenko4ever
Polako ljudi,polako dok se ovo sa ovim sto su otisili sredi sve do kraja,bila je guzva ispreda Gallianijeve kancelarije ko kod Torabija :lol: :lol:
Samo polako....bice nesto od nas na kraju 31.08. :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 maj 2012, 10:49

Ibra vređao Alegrija?

Italijanski mediji pišu da je raskol nastao još u porazu od Arsenala i da od tada Ibrahimović i Alegri praktično ne govore. Ako Berluskoni ne dovede adekvatna pojačanja Šveđanin će tražiti da bude prodat...

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 79285.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajd nek nije dosadno :lol: :lol: :lol:
svaki dan po nesto o Ibri..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 maj 2012, 13:28

Montolivo je u Milanellu trenutno na liječnikom! Sinoć je stigao a očekuje se da sve bude gotovo sutra.
Benvenuto Ricardo! Odlično pojačanje a trebao bi nositi 18 broj ako se Aqua vrati i Englesku.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 maj 2012, 16:13

NIKO KAO PIPPO INZAGHI !

Bio sam mali kad si dolazio iz Stare Dame
u spomen na te dane suza mi kane

Uvijek si imao glavnu rolu
kad akcija krene prema golu

Nijedna obrana nije imala mira
kad Pippo uđe u šesnesterac San Sira

U zaleđu si rođen
sretnom zvijezdom ti si vođen

Imo si padove ****
sucima si često zadavo probleme

Na terenu si mnoge ekipe rušio
poslije toga manekenke bušio

90+ je bio tvoje vrijeme
da se lopta u mrežu skrene

Odoše i Gattuso, Seedorf, Nesta,
al za tebe Pippo posebna gesta

Nogomet bez tebe neće biti isti
vole te tvoji MILANISTI!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 maj 2012, 17:03

Savršen Video ! Ovakav se više ne rađa ! 8-)

[youtube][/youtube]

_________

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 17:11

Neko je na Arsenalov forum postavio neki video o igračima koji odlaze, savršeno ukomponovana muzika i onaj vaš ludi komentator. Emocije su mi nevjerovatno proradile i čak su mi oči zasuzile jer obožavam Pippa a i Gattuso mi je drag. Malo mi je krivo što je ovako završilo, trebalo im je dopustit da završe karijeru tu, ali šta je tu je. :cry:

Volio bih više nego išta Pippa gledat makar jednu godinu u Arsenalu. :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 maj 2012, 18:18

Bosco je napisao/la:Neko je na Arsenalov forum postavio neki video o igračima koji odlaze, savršeno ukomponovana muzika i onaj vaš ludi komentator. Emocije su mi nevjerovatno proradile i čak su mi oči zasuzile jer obožavam Pippa a i Gattuso mi je drag. Malo mi je krivo što je ovako završilo, trebalo im je dopustit da završe karijeru tu, ali šta je tu je. :cry:

Volio bih više nego išta Pippa gledat makar jednu godinu u Arsenalu. :)
Pa prakticki su i zavrsili, sad je drugo vrijeme nego prije pa svi odu u Ameriku izvuc para od onih blesana. Al Rino je drugi tip, prava legenda. Par put sam citao kako je govorio da mu je ektra bilo u Rangersima. Tamo je igrao ono bas pravog dmf-a i nije se ukljucivao u napad, dok su ga kad je dosao u Milan stavili malo naprijed i dali mu i neke ofanzivne zadatke. Sama izjava da bi igrao za dz govori o njegovoj velicini, ali i on zna da ne moze igrati na onom nivou kao od prije, a tome je najvise doprinijela povreda oka i dug izostanak :(

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 maj 2012, 19:33

OFFICIAL: Captain Massimo Ambrosini has extended his contract with Milan until the 30th of June 2013. #acmilan.com
forza capitano!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.