Haj na MSN, da mi pokažeš koju dobru Tuzlankuharry_90 je napisao/la:
sto me ovaj mason izbjegava u zadnje vrijeme
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo mogu ja osnovat filijaju masona u Brezi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hodza, posto mislim da si stariji od mene, necu ti nista vulgarno govoritovaj Ćema uvijek predmet zajebancije![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije punoPapastathopoulos je napisao/la:hodza, posto mislim da si stariji od mene, necu ti nista vulgarno govoritovaj Ćema uvijek predmet zajebancije![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
necu, ne brini...necu se petljati sa hodzama, kazu da su hodze najveci lopovi, a u goovna se ne dira 
Još da ne znam Ćemu pomislio bih da je ljut 
- harebianconero
- Kontakt:
@legenda
sjećam se, to ono kada su njegov avatar objavili, pola marke ? 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Papastophulosu klocu ne vrijeđaj, nismo ti mi krivi što te cura ostavila

Al sramota tako nešto reći za hodžu, Allah će te kazniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kakvi buraz...sto bi bio ljut...LBJ MVP je napisao/la:Još da ne znam Ćemu pomislio bih da je ljut
pa nisam ga vrijedjao, koliko ja znam on nije hodza....ko kaze da me je ostavila ?legenda reala je napisao/la:Papastophulosu klocu ne vrijeđaj, nismo ti mi krivi što te cura ostavila![]()
Joj suplje price majko
vi ovog iz jablanice zivi na chatu jbt

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako brate kad sam na forumu od 2008 god, a nemam sveukupno 3000 postova ? (na 3 acc)
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 16 maj 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
ne mora Allah, dovoljan sam mu ja...legenda reala je napisao/la:Papastophulosu klocu ne vrijeđaj, nismo ti mi krivi što te cura ostavila![]()
za ovu curu...došla kod mene i kaže : "Hodža, spavala sam sa hodžom iz Jablaničkog džemata, jel to grijeh ?"
Reko' :"Normalno da je grijeh, ti pripadaš mom džematu !! "
FORZA MARŠAL !!!
E moji levati
- legenda reala
- Kontakt:
Jesam rekoPapastathopoulos je napisao/la:kako brate kad sam na forumu od 2008 god, a nemam sveukupno 3000 postova ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta s' ti rek'o, hljeba ti razevog ?legenda reala je napisao/la:Jesam rekoPapastathopoulos je napisao/la:kako brate kad sam na forumu od 2008 god, a nemam sveukupno 3000 postova ?![]()
@hodza no comment !
Ja koliko znam zabranjeno je imat vise acc,tako da evo posla za adminaPapastathopoulos je napisao/la:kako brate kad sam na forumu od 2008 god, a nemam sveukupno 3000 postova ? (na 3 acc)
@legenda reala
Svaka cast ..odmah se pravda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ćema jel te fakat cura ostavila 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ĆeMa banovan, limuntos nije moj, samo je ovaj moj...nezz sta tu admin sad moze uradit...harry_90 je napisao/la:Ja koliko znam zabranjeno je imat vise acc,tako da evo posla za adminaPapastathopoulos je napisao/la:kako brate kad sam na forumu od 2008 god, a nemam sveukupno 3000 postova ? (na 3 acc)nmj mi se tu sad izvlaciti,citavo vrijeme na chatu pricas sa legendom,hodzom itd..
@legenda reala
Svaka cast ..odmah se pravda.
i ne pravdam se, ne kontam sta je htio rec s onim....
nije, ja sam njuLBJ MVP je napisao/la:Ćema jel te fakat cura ostavila
- legenda reala
- Kontakt:
PA nego šta je, dala mu mala nogu
A harry šta ti ja kažem, uvijek na PDF Diskusije dolje ispod piše nick Papastophulos
A harry šta ti ja kažem, uvijek na PDF Diskusije dolje ispod piše nick Papastophulos
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.