Henry je otišao da osvoji nešto dok još može.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znači robin je sad i šupak. Oj Allaše koliki hejt.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I donio 29 miliona funti zato sto je godinu prije potpisao ugovor, isto kad je trebao otici. Uz to njih dvojica se ne mogu porediti po ucinku za Arsenal, Robin je nesto kao Nasri, cak i Cesc ima vise boljih sezona a po njemu se pljuje. Vidjeti cemo sutra sta ce biti, hoce li ispasti supak ili legenda kluba.
Celik!3,2,2.
Tebi je šupak bez obzira potpisao on novi ugovor ili ne. To si jasno rekao u svom prošlom postu.
Nisam ni gled'o komentare. Nikad ih ne gledam.chily-rz je napisao/la:@ Arnelinho,dovoljno je pročitati drugi komentar na videu,au ako ga Wenger mazne Safu pred očima ko City tituluIpak poslije ovo Wenger se čuje i Ferguson
A Henry je najbolji strijelac Arsenala svih vremena. DOVOLJNO!
Robina cijenim, al' može koliko sutra da postane igrač kao i svaki drugi ako bi otišao. Ja se nadam da će "srce govoriti glasnije od razuma", kako on voli da kaže, jer bi me uvjerio da govori istinu. Onda bih ja bio prinudjen, iako je tip napadača, koje ne volim, da ga poštujem i zavežem za sva vremena.
K'o što Paja reče neka samo ne dulji, da se može kupiti dostojna zamjena.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni je supak sto citavo vrijeme govori kako voli Arsenal, ljubi grb, i sad odjednom neko dvoumljenje oko ugovora, lafo fali mu konkurentnost. To je licemjerje druze Bosco. Ja ti kazem da ce on ostati, a ti vidi.Bosco je napisao/la:Tebi je šupak bez obzira potpisao on novi ugovor ili ne. To si jasno rekao u svom prošlom postu.
Celik!3,2,2.
Pa normala da će se dvoumit i da želi konkurentnost jer kad završi karijeru i osvrni se iza sebe želi pogledat neki trofej, a ne jednu medalju FA Kupa koju ima kad je igro sa pravim igračima, a ne sa ovim današnjim hameljom.AllGunsBlazing je napisao/la:Meni je supak sto citavo vrijeme govori kako voli Arsenal, ljubi grb, i sad odjednom neko dvoumljenje oko ugovora, lafo fali mu konkurentnost. To je licemjerje druze Bosco. Ja ti kazem da ce on ostati, a ti vidi.Bosco je napisao/la:Tebi je šupak bez obzira potpisao on novi ugovor ili ne. To si jasno rekao u svom prošlom postu.
Nije to licemjerje, to je prava stvar. Prije svega on je navijač kluba i želi da bude lider jakog Arsenala, a ne lider i kapiten nekakvih parmaka i dječaka koji repaju i djecu prave i zayebavaju se po Twitteru.
I nije dvoumljene ovo nikakvo, frajer je odmah rekao da će se o ugovoru pričati kad sezona završi, eto sezona je završila i sutra počinju razgovori.
ma dajte ba. Pa i Henry kad je odlazio molio ga je i Bog i narod da ostane. ja plako jbte kad je otišo iz kluba.
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj znaci da si ti na njegovom mjestu ti bi birao titulu iznad kluba? To jedan pravi navijac kluba nikad ne bi uradio, posebno da je toliko duzan klubu.
Celik!3,2,2.
On je svoj dug vratio ove godine kad je Arsenal izvadio iz prosječnosti i mrtvila i osiguro mu LP. Ništa on nije dužan Arsenalu više, slobodno to zaboravite te dugove i te nekakve pizdarije.AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj znaci da si ti na njegovom mjestu ti bi birao titulu iznad kluba? To jedan pravi navijac kluba nikad ne bi uradio, posebno da je toliko duzan klubu.
Normala da bih izabrao titulu, jer ovo više nije titula nego ga se pravi budalom. Eto robine ti igraj i vadi nas, a mi nećemo dovoditi pojačanja, ali hej završiti u Top 4 ravno je osvajanju titule.
Greška. Gibbs je taj.Bosco je napisao/la:i osiguro mu LP
Edit: Da vam ekskluzivno predstavim novo pojačanje u napadu. Zvanično najboljeg igrača belgijske lige.
[youtube][/youtube]
Ništa još nije potvrdjeno, al' sve su prilike da je arsenalov novi igrač.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 15 maj 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Persie ako ode bit ce obicni smrad.Nesta se pljuvalo po Fabregasu i Nasriju a on moze uraditi identicnu situaciju.Tacnije jos goru stvar.Fabregasov dom je Barcelona , gdje mu je rodbina , prijatelji i drugaciji mentalitet na koji je on naucio a ujedni i Barcelona koja se ne odbija.Nasri je tu dosao iz Francuske , zelio vise u karijeri i to je uradio.Perise je arsenalov fan , njihovo djete i ako ode to ce biti takav šamar Arsenalu da se od toga nece oporaviti jos par godina.
U kakvom je rasulu bio Juve pa su Gigi i Alex ostali.Barcelona jedva igrala LP pa su tu bili Puyol , Xavi i ostala klapa.
Real nije mogao proci 8-minufinala pa je Raul bio tu i bio bi i danas da nije dosao Murinjo.
Totti je u Romi,Bozanstvo jer igra srcem a ne dzepom.Valeron je sa Deporom bio i kad su bili na samom zenitu svoje moci kada su silovali citavu Evropu , a i onda kada su ispali u drugu ligu
Sve u svemu ima mnogo takvih primjera , Persie MORA ostati u Arsenalu !
U kakvom je rasulu bio Juve pa su Gigi i Alex ostali.Barcelona jedva igrala LP pa su tu bili Puyol , Xavi i ostala klapa.
Real nije mogao proci 8-minufinala pa je Raul bio tu i bio bi i danas da nije dosao Murinjo.
Totti je u Romi,Bozanstvo jer igra srcem a ne dzepom.Valeron je sa Deporom bio i kad su bili na samom zenitu svoje moci kada su silovali citavu Evropu , a i onda kada su ispali u drugu ligu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vratio dug?? Za 7 godina primanja plate nizasto, budimo realni 10 golova po sezoni je nista, 7 godina punih povreda, punih ocekivanja a on nas u prvoj utakmici za Holandiju fino iznenadi. I onda za godinu dana da se otplati sve? Po toj nekoj logici i Nasri je izvadio ovaj klub iz prosjecnosti i kad nije islo, jel i on vratio sve Arsenalu? A ona cinjenica da ga je Wenger pronasao u drugom timu Feynorda i dao mu sansu pored Henrya,Bergkampa,Reyesa??? Ukoliko je Robin vratio dug, vratio ga je i Cesc i Nasri, i sve trojica su legende Arsenala.Bosco je napisao/la: On je svoj dug vratio ove godine kad je Arsenal izvadio iz prosječnosti i mrtvila i osiguro mu LP. Ništa on nije dužan Arsenalu više, slobodno to zaboravite te dugove i te nekakve pizdarije.
Normala da bih izabrao titulu, jer ovo više nije titula nego ga se pravi budalom. Eto robine ti igraj i vadi nas, a mi nećemo dovoditi pojačanja, ali hej završiti u Top 4 ravno je osvajanju titule.
Celik!3,2,2.
Ne vrijedi, jednostavno ne vrijedi se s tobom raspravljat.
Drugi tim Feyenoorda? Uozbilji se.
Drugi tim Feyenoorda? Uozbilji se.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Postedi nas patetike kolektivno cemo dobiti proljev. Arsenal je vise dao Fabregasu nego Van Persiju izdaja tog cigana nema premca, ali dobro bas mi je drago sad kad je otisao u Barcelonu taman kad se nazire surova dominacija Murinjovog Reala u Spaniji, losu vibru taj nosi sa sobom susne godine su i pred njegovim novim klubom. Naravno stigao je osvojiti par superbitnih superkupova to mu moze spasiti transferJohny je napisao/la:Persie ako ode bit ce obicni smrad.Nesta se pljuvalo po Fabregasu i Nasriju a on moze uraditi identicnu situaciju.Tacnije jos goru stvar.Fabregasov dom je Barcelona , gdje mu je rodbina , prijatelji i drugaciji mentalitet na koji je on naucio a ujedni i Barcelona koja se ne odbija.Nasri je tu dosao iz Francuske , zelio vise u karijeri i to je uradio.Perise je arsenalov fan , njihovo djete i ako ode to ce biti takav šamar Arsenalu da se od toga nece oporaviti jos par godina.
Bosco, nema tu sta da pocinju sutra pregovori sutra nam mora reci hoce li ostati ili nece dosta je pregovora ne zelimo da 4 gola prvenstva prodju a da mi nemamo tim za tu sezonu. Ponuda ce mu biti servirana ili hoces ili neces, ako nam kaze poslije Eura najebali smo zestoko.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Procitaj fino.Bosco je napisao/la: Drugi tim Feyenoorda? Uozbilji se.
Feyenoord unsuccessfully attempted to extend Van Persie's contract during the off-season, and his deteriorating relationship with van Marwijk led to his spending most of the 2003–04 season on the bench. He again played 28 matches, but finished with two fewer goals than the previous season. Feyenoord shopped him at the end of the campaign but found few takers due to Van Persie's past disciplinary issues. During the January transfer window, the Eredivisie club opened negotiations with Arsenal, who were seeking a long-term replacement for aging veteran Dennis Bergkamp, but both parties could not agree to terms.
Drugi tim, ili klupa isti djavo, nije igrao. A vidi zasto nisu mogli naci kupca. I onda kazes kako je Arsenal njemu duzan.However, clashes with manager Bert van Marwijk saw Van Persie demoted to the reserve squad, and an irate van Marwijk told reporters, "His behaviour made it impossible for him to remain in the squad any longer so he will join the reserve side for the time being."
Celik!3,2,2.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... per-834421" onclick="window.open(this.href);return false;
pa jel' ima neko gore dresove od nas ! ?
Ovaj Suarez mi se nesto i ne svidza , sta ja znam . Nekako mi sretno daje golove :/
Al' et' ako je najbolji u ligi onda dobrodosao
Wenger najavio pravljenje novi nepobjedivi , sto znaci da ocekujemo jos koji transfer .
Po meni 100 % dolazi M'vila i ostaje RvP-i , to su vec dva , sa Podolskim 3 "transfera" .
Takodze sam misljenja da RvP-i trenutno nije legenda , ako produzi ugovor i odradi ga do kraja postaje legenda ( moje misljenje ) .
Jos malo o transferima , Wenger ocigledno misli da nam ne trebaju bekovi , bar se ne dovodimo u vezu ni s jednim od njih . Dobro jest da bi s Vertonghenom zatvorio i lijevog beka , al' ne zelim da bude kao i s Vermalenom , jer moze stoper defanzivno da zatvori bekovsku poziciju al' ofanzivno vec .. zato bolje dovesti pravog beka .
Znaci M'vila , Vertonghen ( ili neki drugi stoper ) , neki bek , Kagawa , Suarez i zamjena Vojčehu i po meni novi nepobjedivi !!
Ovaj Suarez mi se nesto i ne svidza , sta ja znam . Nekako mi sretno daje golove :/
Al' et' ako je najbolji u ligi onda dobrodosao
Wenger najavio pravljenje novi nepobjedivi , sto znaci da ocekujemo jos koji transfer .
Po meni 100 % dolazi M'vila i ostaje RvP-i , to su vec dva , sa Podolskim 3 "transfera" .
Takodze sam misljenja da RvP-i trenutno nije legenda , ako produzi ugovor i odradi ga do kraja postaje legenda ( moje misljenje ) .
Jos malo o transferima , Wenger ocigledno misli da nam ne trebaju bekovi , bar se ne dovodimo u vezu ni s jednim od njih . Dobro jest da bi s Vertonghenom zatvorio i lijevog beka , al' ne zelim da bude kao i s Vermalenom , jer moze stoper defanzivno da zatvori bekovsku poziciju al' ofanzivno vec .. zato bolje dovesti pravog beka .
Znaci M'vila , Vertonghen ( ili neki drugi stoper ) , neki bek , Kagawa , Suarez i zamjena Vojčehu i po meni novi nepobjedivi !!
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Kakvi nepobjedivi druze
pa ovu sezonu smo primili kisu golova... treba njima jos pure da bi bili novi nepobjedivi.
U ovoj hucki svi zaboravili da i Lolcott poput RvP-a ima jos jednogodisnji ugovor. Kako bi samo sretan bio kad bi ga uspjeli nekome uvaliti.
edit*
licemjer

U ovoj hucki svi zaboravili da i Lolcott poput RvP-a ima jos jednogodisnji ugovor. Kako bi samo sretan bio kad bi ga uspjeli nekome uvaliti.
edit*
licemjer

- vedofeelgood
- Kontakt:
Jack WIlshere upravo potvrdio da je njegov članak u odličnom stanju, i da ce biti spreman da krene sa ekipom na pripreme 9 Jula
Welcome Back Jack !
Ostale novosti. Opet su nas povezali sa Vertonghenom
Navodno cemo im dati 13 miliona funti iako je Tottenham u prednosti sa transferom
Ja se idalje nadam njegovom dolasku, da barem onu opkladu ne popusim
Robin ce danas da odluci sta ce biti, da li ostaje ili odlazi. Wenger ga zvao u svoju kucu navodno da dodje i da porazgovaraju. Cini mi se da je i Vieira isto tako bio pozvan od strane Arsena i da je produzio ugovor
Joj joj joj joj sto bi volio da ode sad Persie i da onda sljedece godine budemo prosjek ko Liverpool ove. Da vidimo ko ce vam onda davati golove i izvlaciti kad je najpotrebnije
AGB smatrao sam te za dobrog lika, al poslije ovog sa Van Persijem...razočarenje
Inače smo primili 49 golova ove sezone
Odbrana kanta
Ostale novosti. Opet su nas povezali sa Vertonghenom
Robin ce danas da odluci sta ce biti, da li ostaje ili odlazi. Wenger ga zvao u svoju kucu navodno da dodje i da porazgovaraju. Cini mi se da je i Vieira isto tako bio pozvan od strane Arsena i da je produzio ugovor
Joj joj joj joj sto bi volio da ode sad Persie i da onda sljedece godine budemo prosjek ko Liverpool ove. Da vidimo ko ce vam onda davati golove i izvlaciti kad je najpotrebnije
AGB smatrao sam te za dobrog lika, al poslije ovog sa Van Persijem...razočarenje
Inače smo primili 49 golova ove sezone
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.