fabio je napisao/la:xavi26 je napisao/la:papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje
http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...
jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..
ako je izasao ,svako more da budne zamjenjen igrao je obru pola sezonu,valladolid ga platio skupo za njih oko 4mill eura,barem zna bolje pricati bosanski od Ibrahimovica koji vecinom sponju kao bosancem koji nezna nista o bosni i kad je bio zadnji put prije rata kad je bio djete,i neka nauci bosanki,Medjunanin Haris svojoj djeci nec dati skroz strana imena nego bosansko,u to sam uvjeren,u ibre je vicente, i jos sa y neko.....**** ibrrahimovica[/quote]
hahahaha,ma najjaci ste mi vi koji pricate o tome kakva ce neko dati imena svojoj djeci,kao to je mjera "bosanstva".hahahahah,pa eto ti Salihamidzica rodjeni Hercegovac,sta to uradi mili boze?
joj kakvih sve ljudi ima na ovom forumu,kao da je bitno kako se djeca zovu,ili ko je kome zena,ono come on,u kojem vijeku vi zivite?I ti znas sta ce Medunjanin raditi,ma ono,Dzemila nisam te prepozn'o.
Lako je biti patriota danas,kada reprezentaciji dobro ide.Vrsni poznavaoci nogometa sjetit ce se sta je ovaj momak izjavljivao u tzv.usponu svoje karijere,kada se nadao dolasku u holandski A tim.Recenice tipa:Zao mi je Sliskovicu,ali moj izbor je Holandija.No ok,nisam ja zlopamtilo.Neka momka nek se dokazuje sada,pa ak je dobar dobro dosao.Sve po zasluzi.
A sto je jos interesantnije,svakog talenta iz BiH ili s Bh.korijenima usporedjuje se s Zlatanom,i uvijek se prica o Zlatanovom "nepatriotizmu".Ono,usporedba ti je svaka cast.Cuj Zlatan ne zna bosanski,nadio djeci strana imena,a ovaj zna bosanski i hahahahahah nece djeci naditi ta imena,joj sto me nasmija mali...
Jos da je Zlatan 100%Bosanac kao sto nije,jos da je rodjen u BiH kao sto nije,jos da je bio ovdje vise od jedanput pa ajde nekako bi se dalo usporedjivati,ali ovako...bgt okani se glupe price.