Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

adnan_nanda
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la adnan_nanda » 13 sep 2009, 21:15

Raul_64 je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:Valladolid [2 - 4] Valencia

10' [0 - 1] D.J. Silva
31' [1 - 1] N. Aleman
34' [1 - 2] D. Villa
45' [1 - 3] J.M. Mata :cry:
55' [1 - 4] D. Villa
65' [2 - 4] M.A. Manucho

dva kola dvije pobjede,odlicno,igraju prelijepo samo da tako nastave. :D
Čestitam...mada Valencia u zadnje vrijeme uvijek dobro starta...pa pada..nadam se da neče pasti i da završe drugi u La Ligi ;)
Ovaj Manucho je došao iz Man Utd ako se nevaram...
haha placi place sto ste ga pustili :mrgreen: bas tako u zadnjih nekoliko sezona valencija dobro starta pa pada pa se cupaju na kraju,al nadam se da ce ova biti nasa sezona jer odavno nismo imali ovako dobar sastav i igrace.
a za Manucha neznam,neki crnac dobar skroz,stalno je u prilici nekoj i u centru paznje,i onaj nas je igrao solidno i volim kad je lopta kod njeg pa neki engleski komentator kaze Bosnian. :D
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 13 sep 2009, 21:19

ima valencija igrace da se bori za titulu vidjecemo :? ne znam jeli igrao manuel fernandez,znam da je imao neku povredu ??
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 21:21

Navijam za vas u Spaniji a i opcenito poslje Liverpoola su mi West Ham,Fiorentina,Valencia i Feyenoord najdrazi timovi..i btw. hvala vam na Rafi :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 sep 2009, 21:28

Manuel Fernandez je jos uvijek povrijdjen nekakva fibula ga hebe : :cry: inace meni jedan on drazih igraca Valencije,
@Phill Jackson hvala sto nas simpatises :D i dobili ste Rafu al necete nam Silvu i ostale dirat,zadovoljite se njime :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 21:32

adnan_nanda je napisao/la:Manuel Fernandez je jos uvijek povrijdjen nekakva fibula ga hebe : :cry: inace meni jedan on drazih igraca Valencije,
@Phill Jackson hvala sto nas simpatises :D i dobili ste Rafu al necete nam Silvu i ostale dirat,zadovoljite se njime :mrgreen:
Aurelia smo zaboravili,,a Pellegrino je sad desna ruka Rafi na klupi :mrgreen:

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 sep 2009, 21:37

Phill Jackson je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:Manuel Fernandez je jos uvijek povrijdjen nekakva fibula ga hebe : :cry: inace meni jedan on drazih igraca Valencije,
ma ja,cim glavni ode povede sa sobom kompaniju citavu al et nemojte vise trazit jer sad smo mirni na svim pozicijama :D :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 21:41

adnan_nanda je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
ma ja,cim glavni ode povede sa sobom kompaniju citavu al et nemojte vise trazit jer sad smo mirni na svim pozicijama :D :)
Ej ko vam lijevog beka sad igra..jel Del Horno :? ..i sta je s Miguelom,,odavno ga nisam gledo..on mi je posebno drag zato sto mu je Liverpool najdrazi klub :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 21:45

Vi se uživili :P
Bit če dobra godina za Valenciu...konkurent Atletico-razočarao...a još kad dođe nama i barci-redovna mušterija...
a za lijevi bok neznam ko igra al gledao sam pripremnu utakmicu Madura je igrao protiv Man Utd i stvarno svaki centaršut lopta pada na 5 metara...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 sep 2009, 21:51

lijevog beka veceras je igrao Bruno,a Miguel je igrao veceras na desnoj strani i bio odlican kolko sam ja upratio :) najvise me raduje sto Banega igra iz utakmice u utakmicu sve bolje. :)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 sep 2009, 21:53

rekao sam da će te ih rasturiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 21:54

adnan_nanda je napisao/la:lijevog beka veceras je igrao Bruno,a Miguel je igrao veceras na desnoj strani i bio odlican kolko sam ja upratio :) najvise me raduje sto Banega igra iz utakmice u utakmicu sve bolje. :)
Samo da smiri dozivljaj i da ga redovno iz kluba pitaju "imal sta na glavu" ..da opet ne bi bilo sex skandala :lol: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 sep 2009, 22:19

David Silva: "Novac mi nije dovoljan motiv za odlazak iz Valencie"

Mladi krilni napadač Valencie David Silva priznao je kako je ovog ljeta imao ponudu 'jednog velikog engleskog kluba', a iako se očekivalo da on u nedavno završenom prijelaznom roku zajedno sa imenjakom Villom i napusti Mestallu, na kraju su obojica ostali u bijelom dresu.

Prema pisanju engleskih medija, Manchester United će ponovno u siječnju pokušati dovesti španjolskog reprezentativca u svoje redove, a iako Silva ne odbacuje mogućnost da u budućnosti napusti Valenciu, za sada mu se očito nigdje ne žuri.

"Istina je da sam imao ponudu jednog velikog engleskog kluba. Da se radilo samo o novcu, onda bih prihvatio ponudu. Stvari se u budućnosti mogu promijeniti, ali sada sam sretan u Valenciji i nisam imao dovoljno motiva za odlazak." rekao je Silva.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 13 sep 2009, 22:31

samo da ne bude povreda sjecam se jedne sezone cini mi se 11 igraca bilo povrjedjeno :lol: a valencija bila vodeca i strefi ih taj peh :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 13 sep 2009, 22:55

Pozdrav momci novi sam ovdje....navijac sam Valencie...fino smo ove dobili,D.J.Silva i Villa opet odlicni mislim da je to najjaci tandem u spaniji mozda i sire.....nadam se da ove sezone mozemo daleko
..Siamo l'armata Rossonera..

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 14 sep 2009, 02:22

ne stizem vise tako cesto biti na forumu..
uglavnom, drago mi je zbog danasnje pobjede, i zadovoljan sam napadackom igrom Valencije...zabrinjavaju me malo ova dva primljena gola...drugi malo manje, jer je on dosao pred sami kraj meca, usljed opustanja nasih igraca zbog visokog vodstva od 4-1 u tom trenutku... kod prvog gola je golman Moya pokazao dozu nesigurnosti, sto su domaci iskoristili... villa, silva, mata i pablo su zaista kvartet koji ce tesko koja odbrana ove sezone zaustavit...samo daj Boze da ne bude nekih veliki povreda... obecavajuci pocetak sezone za šišmiše, ali ovako je bilo i prethodnih sezona.. kad bi sezona trajala 7 ili 8 kola, valencia bi svake sezone bila prvak... :D :D :D
AMUNT VALENCIA!!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 14 sep 2009, 12:32

leonardo je napisao/la:Pozdrav momci novi sam ovdje....navijac sam Valencie...fino smo ove dobili,D.J.Silva i Villa opet odlicni mislim da je to najjaci tandem u spaniji mozda i sire.....nadam se da ove sezone mozemo daleko
pa dobro dosao,nema nas ovde puno al nas ipak ima i sirimo se :mrgreen:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 14 sep 2009, 12:35

Hajde svi koji niste se jos prikljucili prikljucite se fanstay ligi prvaka i sportsport.ba ligi , ima nas 50 sa foruma bice mrtva trka ove sezone ko c ebiti najbolji sa foruma a bogami ova liga je mjerilo najboljeg u bosni i hercegovini

evo pod ovim linkom imate sve objasnjeno viewtopic.php?f=10&t=1501
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 sep 2009, 17:26

Raul_64 je napisao/la:

10' [0 - 1] D.J. Silva
31' [1 - 1] N. Aleman
34' [1 - 2] D. Villa
55' [1 - 4] D. Villa
65' [2 - 4] M.A. Manucho

Čestitam...mada Valencia u zadnje vrijeme uvijek dobro starta...pa pada..nadam se da neče pasti i da završe drugi u La Ligi ;)
pa real ce ti onda biti tek 3 ako valencija bude druga,a za prvo mjesto se vec zna ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 sep 2009, 17:40

-Barcelona- je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:

10' [0 - 1] D.J. Silva
31' [1 - 1] N. Aleman
34' [1 - 2] D. Villa
55' [1 - 4] D. Villa
65' [2 - 4] M.A. Manucho

pa real ce ti onda biti tek 3 ako valencija bude druga,a za prvo mjesto se vec zna ;)
Ma nece Real abd biti treci vec prvi,Valencia odlicno odigrala ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 14 sep 2009, 19:35

halo ba... prepucavanja REALA i BARCELONE na drugim temama...ovdje je tema VALENCIA...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 1 gost.