Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
8
35%
It's coming home
10
43%

Ukupno glasova: 23

NObonus
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la NObonus » 16 maj 2012, 14:29

majestic24 je napisao/la:dOWNING i milner ispred carricka???
Dobro vec je pozvo Parkera,Gerrarda,Barrya,Lamparda,tako da samo dovjica od ovih mogu skupa igrati u sredini,i previse je jos i Carrick tu..Mada licno Carrick je moj izbor ispred i Gerrarda i Lamparda...
Zadnja izmjena: NObonus, dana/u 16 maj 2012, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2012, 14:29

Haha Downing na spisku i Henderson rezerva ispred Carricka. :lol: Meni licno je drago jer bolje je da odmara, ali ovo je jadno. Nadam se da ce ispast u grupi da se Young, Welbeck i ostali ne umaraju radi gluposti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

High

Post Postao/la High » 16 maj 2012, 14:31

Također. Ionako mislim da će Gerrard još ovo EP odraditi, možda je malo slabije igrao u Liverpoolu zbog povreda, ali sigurno da ima mjesta za njega u početnih 11. Ono što je i meni čudno je Chamberlain na spisku . :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 16 maj 2012, 14:32

High je napisao/la:Također. Ionako mislim da će Gerrard još ovo EP odraditi, možda je malo slabije igrao u Liverpoolu zbog povreda, ali sigurno da ima mjesta za njega u početnih 11. Ono što je i meni čudno je Chamberlain na spisku . :oops:
Mali je odlican,i pravo ce osvjezenje biti u ofanzivi.. 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 maj 2012, 14:32

High je napisao/la:KONAČNO !

Goalkeepers

Robert Green (West Ham United)
Joe Hart (Manchester City)
John Ruddy (Norwich City)

Defenders

Leighton Baines (Everton)
Gary Cahill (Chelsea)
Ashley Cole (Chelsea)
Glen Johnson (Liverpool)
Phil Jones (Manchester United)
Joleon Lescott (Manchester City)
John Terry (Chelsea)

Midfielders

Gareth Barry (Manchester City)
Stewart Downing (Liverpool)
Steven Gerrard (Liverpool)
Frank Lampard (Chelsea)
James Milner (Manchester City)
Scott Parker (Tottenham Hotspur)
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal)
Theo Walcott (Arsenal)
Ashley Young (Manchester United)

Forwards

Andy Carroll (Liverpool)
Wayne Rooney (Manchester United)
Daniel Welbeck (Manchester United)
Jermain Defoe (Tottenham Hotspur)
Ovo meni lici na propast.Znao sam da je ovaj Hodgson kanta od trenera ali sada sam se bas uvjerio u to.Prvo nema Richardsa ajd to nekako i progutat mogu tu je Glen.Ali po cemu je ovaj Jones zasluzio poziv to samo ptice znaju.Milner iako je igrac Cityja nije trebao dobiti poziv jer ne znam kada je zadnji put igrao.Oxlade-Chamberlain potencijal je strasan ali nije jos za reprezentacije.Lennona nema ali je zato tu Ashley diver Young mozda ide na to da koji penal iznudi.Stewart Downing dajte mi ciglu da se udarim u glavu Adam Johnson je procitan sa svojim driblingom ali za Stewarta je doktor nauka.Jedino sto mi je ok na ovom spisku je napad to je to Englezi nemaju bolje.Navijat cu za njih ali ne vjerujem u neki uspjeh.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 maj 2012, 14:33

@Arnelinho

dominirati ce ko i walcot kad je sa 17 godina otisao na ep 2006 godine pa nije ni usao u igru.

Da se razumijemo,kamo srece da on bude igrao ,al cisto sumnjam. Vise ce on napraviti u veznom redu nego glupi milner,parker i ostali
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2012, 14:37

tevezito je napisao/la:

Goalkeepers

Defenders

Gary Cahill (Chelsea)
Ashley Cole (Chelsea)
Glen Johnson (Liverpool)
John Terry (Chelsea)

Midfielders

Frank Lampard (Chelsea)
Theo Walcott (Arsenal)

Forwards

Andy Carroll (Liverpool)
Ovo meni lici na propast.Znao sam da je ovaj Hodgson kanta od trenera ali sada sam se bas uvjerio u to.Prvo nema Richardsa ajd to nekako i progutat mogu tu je Glen.Ali po cemu je ovaj Jones zasluzio poziv to samo ptice znaju.Milner iako je igrac Cityja nije trebao dobiti poziv jer ne znam kada je zadnji put igrao.Oxlade-Chamberlain potencijal je strasan ali nije jos za reprezentacije.Lennona nema ali je zato tu Ashley diver Young mozda ide na to da koji penal iznudi.Stewart Downing dajte mi ciglu da se udarim u glavu Adam Johnson je procitan sa svojim driblingom ali za Stewarta je doktor nauka.Jedino sto mi je ok na ovom spisku je napad to je to Englezi nemaju bolje.Navijat cu za njih ali ne vjerujem u neki uspjeh.
Ne znam sta seres u vezi Younga. Lik je bio odlican u zadnje vrijeme. Price o divingu su jadne, jer vecina na ovoj listi su radili isto. Da ne pricam o Tevezu, Agueru, Dzeki, Silvi i Nasriu iz tvog kriminalnog kluba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 maj 2012, 14:37

High je napisao/la:Također. Ionako mislim da će Gerrard još ovo EP odraditi, možda je malo slabije igrao u Liverpoolu zbog povreda, ali sigurno da ima mjesta za njega u početnih 11. Ono što je i meni čudno je Chamberlain na spisku . :oops:
Što matere ti? Pa lik je u boljoj formi od 90% igrača koji su na spisku i 100% može da više da od svakog krila koji je trenutno na spisku. Mali ima tehniku, brzinu, šut, malte ne kompletan igrač. Tako da ako simpatiziraš engleze, trebalo bi da ti bude drago što će Oxlade ići.

High

Post Postao/la High » 16 maj 2012, 14:40

'ajd ne peglajte tim fazonima da su na spisku za EURO 2012 trebali biti igrači iz vašeg kluba za koji navijate. Bacite neku normalnu diskusiju, a ne te rasprave na isti kalup. Treba igrati onaj iz City-a, Arsenala, Chelsea, jer Bože moj, navijam za tu ekipu.. :shock: Ohladite i dajte da uživamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2012, 14:41

Dobro je, nema Ferdinanda. 8-)
Još da na spisku nema jednog od dvojca Gerrard - Lampard i spisak bi bio perfektan. Defoe je na spisku samo zato što imaju poboljšanu verziju Croucha (Carroll), te što je Bent povrijeđen, a Agbonlahor u banani. Mada, vjerujem da će Jermain dobiti šansu na kašičicu, bez obzira na Rooneyevu suspenziju.
Možda bih se samo odlučio još za Lenonna, jer forma Downinga i nije nešto na šta bi se trebali pouzdati. No, dobro. Svakako se od Engleza ne očekuje ništa, tako da mogu biti opasni jer su unaprijed otpisani.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 maj 2012, 14:44

Cartman je napisao/la:
tevezito je napisao/la:

Goalkeepers

Defenders

Gary Cahill (Chelsea)
Ashley Cole (Chelsea)
Glen Johnson (Liverpool)
John Terry (Chelsea)

Midfielders

Frank Lampard (Chelsea)
Theo Walcott (Arsenal)

Forwards

Andy Carroll (Liverpool)
Ne znam sta seres u vezi Younga. Lik je bio odlican u zadnje vrijeme. Price o divingu su jadne, jer vecina na ovoj listi su radili isto. Da ne pricam o Tevezu, Agueru, Dzeki, Silvi i Nasriu iz tvog kriminalnog kluba.
Pa sta je lik uradio u zadnje vrijeme pozitivno u pocetku sezone bio dobar kada ste Arsenal rastavili na proste faktore a u zadnje vrijeme ja nista dobro nisam vidio od njega ali eto sad ce Euro pa cemo vidit kako ce se provesti.Malo bolji bek i taj Young ne postoji na terenu.Da Englezi igraju u grupi sa Albanijom, Latvijom i Estonijom bio bi od koristi.Od ovih igraca jedini koji je pokusao iznuditi penal na glup nacin je Carrol ali za gospodina He dives when he wants je mala beba.Od ovih 5 igraca Cityja koje si nabrojao samo je Dzeko protiv Sunderlanda dobio sumnjiv penal.A to o kriminalnom klubu necu komentarisat jer vidim jos su svjeze neke rane.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 maj 2012, 14:47

joj tevezito,na osnovu cega su onda barry i milner dobili poziv. Da ga yebes young ce sigurno napraviti vise nego njih dvojica skipa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 16 maj 2012, 15:23

majestic24 je napisao/la:joj tevezito,na osnovu cega su onda barry i milner dobili poziv. Da ga yebes young ce sigurno napraviti vise nego njih dvojica skipa
Za Milnera sam napisao da nije zasluzio poziv.A Barry je zasluzio jer igra u odlicnoj formi u posljednje vrijeme i standardni je prvotimac prvaka Engleske.Ne gledam po pripadnosti klubovima nego pokusavam objektivno reci ko je zasluzio a ko ne.Welbeck i Rooney igraju u Unitedu i nisam nista protiv njih dvojice napisao jer su objektivno zasluzili biti na spisku..Ali koliko god mi pisali Hodgson je izabrao i gotova prica.

High

Post Postao/la High » 16 maj 2012, 15:26

Na stranu sve ovo, imam ja dobar osjećaj što se tiče Engleza na ovom Euru. :P

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 16 maj 2012, 15:30

Sturridgea nija pozvao. :o

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 16 maj 2012, 15:32

^Nemoj tako, ipak su zasluženo dobili poziv Carroll & Defoe. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 16 maj 2012, 15:40

Englezi bi mogli dosta toga uraditi samo ako budu prvi prvi u grupi, u suprotnom ako budu drugi, idu na Španiju u četvrtini finala, što bi im realno bio kraj.

Hart,G.Johnson,Cahill(Lescott),Terry,A.Cole,G.Barry,Gerrard,Lampard,A.Young,Rooney,Welbeck(Carroll)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

High

Post Postao/la High » 16 maj 2012, 15:46

Ruku na srce, oni imaju i previše kandidata za odlazak u Poljsku i Ukrajinu. I da je kojim slučajem bio pozvan Richards, a Johnson bio izostavljen, ili da je Gerrard otpisan, a neko drugi bio pozvan, opet bi se stvorila neka polemika i prepucavanje. I zbog sličnih situacija će uvijek jedna strana biti zadovoljna, druga nezadovoljna. Možemo mi pričati šta hoćemo, mi smo sitna buranija, i možemo se zadovoljiti ovim raspravama na forumu. Roy sigurno nosi ogroman teret na leđima, neće mu biti toliko lagano odraditi ove utakmice na čelu Engleske reprezentacije. Ne volim se inače petljati u te stvari što se formacije i igračkog kadra tiče, onako površinski samo prokomentarišem, imaju ljudi zaduženi za to, u ovom slučaju dotični selektor. Englezima želim puno sreće, kao i u svakom sportu gdje se oni takmiče, navijam za njih. Come on England !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 16 maj 2012, 16:02

Što se golmana tiče, okay. Bitno da je Hart tu, ostala dvojica su svakako nebitna. Što se zadnje linije tiče, nedostaju Walker i(li) Richards. Jednostavno, jedan od njih dvojice je morao biti tu, ili čak obojica.

Kad je vezni red u pitanju, ja ne mogu da vjerujem da je Downing tu. Ne vidim niti jedan, jedini razlog zašto bi on bio na spisku. :| Adam Johnson i Sturridge (iako nije klasično krilo) su daleko, daleko bolji i logičniji izbor, ali eto. Dalje, mislim da ni Milneru nije mjesto na spisku, ali opet može proći naspram Downinga. Btw, kad su veznjaci u pitanju, nije mi jasno kako Carricka nema čak ni u alternativi. :? Čovjek odigrao vjerovatno najbolju sezonu u karijeri. Što se Uniteda tiče, možda je i bolje tako.

Napad. Defoe je tu valjda samo zbog neke tradicije i iskustva, a što se Carrolla tiče, ne znam šta bih rekao. On je vjerovatno pozvan jer nema nekih boljih rješenja u špicu trenutno. Sturridge je i ispred njega, ako ćemo realno.

Postava bi mogla izgledati ovako : Hart - Terry, Lescott (Jones), G. Johnson, Baines - Gerrard i Lampard (po zadnji put, nadam se), Young, Walcott - Rooney (Carroll), Welbeck

Kad je Engleska u pitanju, ja jedva čekam da ovo prvenstvo završi i da se po završetku istog obavezno rastjeraju svi starci. Lampard, Gerrard, Terry, Cole, Defoe, Ferdinand (on je već i završio) i da se gradi jedna nova ekipa. Da se ekipa gradi na Hartu, Rooneyu, Bainesu, Jonesu, Wilshereu, Welbecku, Walkeru, Chamberlainu itd. Btw, Englezi možda u ovo EP ulaze manje opterećeni nego u prijašnja i to može da bude prednost, mada opet čisto sumnjam u neki dobar rezultat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 maj 2012, 16:12

hahahahahaha Richardsa nema al je zato mrtvi Johnson tu kakav klaun, Englezi ce biti jos jednom predmet ismijavanja.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.