čuj kakve, pa velikani velikanima čestitaju, kakve veze Džeko ima, ne može tu Željo posredovati punoCincinnatus je napisao/la:BLU SKY je napisao/la:FK Željezničar osvojio je naslov prvaka, a klubu je na tituli čestitao jedan od najvećih evropskih i svjetskih klubova, FC Bayern München.
Ovo je prva čestitka koja je na Željinu adresu došla iz Münchena, a potpisao ju je predsjednik Izvršnog odbora Karl-Heinz Rummenigge.
? Cudno. Kakve veze ima Zeljo sa Bayernom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
old school
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Sudi Vukasovic.diplomatija je napisao/la:Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi
Ukoliko Zeljo veceras osvoji titulu u kupu BiH postat ce apsolutni rekorder po broju osvojenih trofeja i tako drzati sve rekorde u BiH po broju trofeja (prvenstvo, kup i Super kup). Takodjer Amar Osim ce veceras imati priliku da se izjednoaci sa Sarajevom po broju torfeja osvojenih u kupu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Cincinnatus
- Kontakt:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Nek nam je sretno i Zeljo do groba!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@Cincinnatus
Bayern nam je čestitao i 90. rođendan, tako da imamo neke veze sa njima, što dokazuje i ova čestitka.
A za koga ti navijaš pa ti je sve smiješno ?
Bayern nam je čestitao i 90. rođendan, tako da imamo neke veze sa njima, što dokazuje i ova čestitka.
DRUG NEBI TI PUNCA
- diplomatija
- Kontakt:
hvala amerson i lijepi strah, nije los sudija, ali zna ponekad glupe penala svirati za domacina kao sto ej nedavno borcu i mnogo puta sarajevu na kosevuamerosm je napisao/la:Sudi Vukasovic.diplomatija je napisao/la:Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi![]()
Ja ne znam jesmo li izgubili utakmicu kada je on sudio. Bit ce veceras tesko, ali sam siguran ukoliko postignemo gol sve je gotovo, iako SEF misli drugacije.
Ukoliko Zeljo veceras osvoji titulu u kupu BiH postat ce apsolutni rekorder po broju osvojenih trofeja i tako drzati sve rekorde u BiH po broju trofeja (prvenstvo, kup i Super kup). Takodjer Amar Osim ce veceras imati priliku da se izjednoaci sa Sarajevom po broju torfeja osvojenih u kupu.![]()
Sto se tice prvenstva tu ih je davno ostavio iza sebe i trenutni omjer je 4:1.
Davno smo se mi izjednacili sa sarajevom sto se tice kupa,odakle ti statistiku vadis ?amerosm je napisao/la:Sudi Vukasovic.diplomatija je napisao/la:Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi![]()
Ja ne znam jesmo li izgubili utakmicu kada je on sudio. Bit ce veceras tesko, ali sam siguran ukoliko postignemo gol sve je gotovo, iako SEF misli drugacije.
Ukoliko Zeljo veceras osvoji titulu u kupu BiH postat ce apsolutni rekorder po broju osvojenih trofeja i tako drzati sve rekorde u BiH po broju trofeja (prvenstvo, kup i Super kup). Takodjer Amar Osim ce veceras imati priliku da se izjednoaci sa Sarajevom po broju torfeja osvojenih u kupu.![]()
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- diplomatija
- Kontakt:
vidjcete u kakvom ce se ambijentu igrati kad mi povedemo aBd, iskreno strah me prekida ponovo, jer su dole bas nabrijani svipile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Pa zar je lose biti nabrijan??Ja ne znam o cemu pricas.Pa kod nas su utakmicu prekidali samo gostujuci navijači,ti se mozda ne sjecas kad ste vi ulijetali.Pecara ce goriti,al ne vidim sta je tu lose!!diplomatija je napisao/la:vidjcete u kakvom ce se ambijentu igrati kad mi povedemo aBd, iskreno strah me prekida ponovo, jer su dole bas nabrijani svipile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
-
amidza_idriz
- Kontakt:
Neka se nabrijavaju koliko hoće, ono što je glavno to je da ulazimo maksimalno rezultatski rasterećeni u utakmicu. Brzo vodstvo pa neka onaj ljakan-crnokošuljaš ponovo traži "pravdu" na terenu.

Tačno ali ovo je baška, interna statistika, Šef vs maHleni.ScooTeR je napisao/la:Davno smo se mi izjednacili sa sarajevom sto se tice kupa,odakle ti statistiku vadis ?
- diplomatija
- Kontakt:
nije lose biti nabrijan, ali ce vas sudija iziritirati jer vam nece suditi ono sto vi msilite da je faul, onda ce igraci vasi pritiskati na sudiju, a ovi sto budu pijani, drogirani ce poceti praviti nerede, pogoditi onog sudiju tamo sto je ispod vas i eto sranja, meni se cini da ce ovako eceras bitiŠB.TRN je napisao/la:Pa zar je lose biti nabrijan??Ja ne znam o cemu pricas.Pa kod nas su utakmicu prekidali samo gostujuci navijači,ti se mozda ne sjecas kad ste vi ulijetali.Pecara ce goriti,al ne vidim sta je tu lose!!diplomatija je napisao/la:vidjcete u kakvom ce se ambijentu igrati kad mi povedemo aBd, iskreno strah me prekida ponovo, jer su dole bas nabrijani svipile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Nek nam je sretno i Zeljo do groba!![]()
pa vjerovatno je ono da kad si "nabrijan" onda nisi realan, to smo vidjeli u BL, Tuzli, Mostaru... dakle obicna sudijska odluka moze zapaliti tribine, pogotovo ako se uzme u obzir da ce veceras na stadion doci puno onih koji nikada nisu dosli ili su dosli par puta... a takvi su najgori, bilo da su na Grbavici, Tusnju ili Pecari. Slazes se?ŠB.TRN je napisao/la:Pa zar je lose biti nabrijan??Ja ne znam o cemu pricas.Pa kod nas su utakmicu prekidali samo gostujuci navijači,ti se mozda ne sjecas kad ste vi ulijetali.Pecara ce goriti,al ne vidim sta je tu lose!!diplomatija je napisao/la:vidjcete u kakvom ce se ambijentu igrati kad mi povedemo aBd, iskreno strah me prekida ponovo, jer su dole bas nabrijani svipile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 16 maj 2012, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nije meni nista smijesno, samo pitam.bagrcavi je napisao/la:@Cincinnatus
Za Zelju i Chelsea. Blue is the color
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
i zbog nereda navijaca zeljo osvoji kupdiplomatija je napisao/la: nije lose biti nabrijan, ali ce vas sudija iziritirati jer vam nece suditi ono sto vi msilite da je faul, onda ce igraci vasi pritiskati na sudiju, a ovi sto budu pijani, drogirani ce poceti praviti nerede, pogoditi onog sudiju tamo sto je ispod vas i eto sranja, meni se cini da ce ovako eceras biti, pozdrav
Drug neka gori i treba da gori s obzirom da se igra finale Kupa BiH, ali samo se nadam da nece biti nekih nacionalistickih vrijedjanja, gadjanja igraca, sudija, ulijetanja u teren i slicno. Znamo da je svega bilo kad smo igrali polufinale prosle godine dole kod vas, jel tako ?!ŠB.TRN je napisao/la:Pa zar je lose biti nabrijan??Ja ne znam o cemu pricas.Pa kod nas su utakmicu prekidali samo gostujuci navijači,ti se mozda ne sjecas kad ste vi ulijetali.Pecara ce goriti,al ne vidim sta je tu lose!!diplomatija je napisao/la:vidjcete u kakvom ce se ambijentu igrati kad mi povedemo aBd, iskreno strah me prekida ponovo, jer su dole bas nabrijani svipile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
S druge strane, na Grbavici ste uvijek fino bili primljeni, kako od Strucnog staba, kako od igraca na terenu tako i od nas navijaca, i mislimda to ne mozes poreci?!
Nadam se dobroj igri, od dvije najbolje ekipe u nasoj PL BiH i neka pobijedi bolji! Nadam se da ce to biti Zeljo.
Razumijes ti mene burazere moj 
SRETNO VECERAS,neka ve prode u najboljem redu i neka bolji pobijedi 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Maloprije si na jedan post odgovorio saCincinnatus je napisao/la:Nije meni nista smijesno, samo pitam.bagrcavi je napisao/la:@Cincinnatus
Za Zelju i Chelsea. Blue is the color
A gore sam ti objasnio kakve veze imamo sa Bayernom
DRUG NEBI TI PUNCA
Uh upravu si do mene je. Ja sam mislio da Sarajevo ima osvojena 4 trofeja u kupu.ScooTeR je napisao/la:Davno smo se mi izjednacili sa sarajevom sto se tice kupa,odakle ti statistiku vadis ?amerosm je napisao/la:Sudi Vukasovic.diplomatija je napisao/la:Zna li neko ko sudi veceras, od toga ce nam dosta zavisiti, nisma upratio nigdje da su objavili ko ce suditi![]()
Dakle mi smo onda od prosle sezone vec apsolutni rekordi sto se tice takmicenja i trofeja u BiH-
Edit: Ipak sam bio upravu Sarajevo ima 4 trofeja u kupu i do prosle sezone su bili apsolutni rekorderi u tom takmicenju, a mi cemo aBd vecerasnjim trijmfom postati rekorderi, a SEF ce imati isti broj trofeja kao i Sarajevo u kupu.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 16 maj 2012, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vjerovatno se smijao na onaj odnos titula prvaka nas i onih anamo
inače, zna se šta bi' ja volio, ako je moguće da ne izgubimo, a da osvojimo kup..
inače, zna se šta bi' ja volio, ako je moguće da ne izgubimo, a da osvojimo kup..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cincinnatus
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Maloprije si na jedan post odgovorio saCincinnatus je napisao/la:Nije meni nista smijesno, samo pitam.bagrcavi je napisao/la:@Cincinnatus
Za Zelju i Chelsea. Blue is the color![]()
![]()
, pa te zato pitam šta ti je smiješno.
A gore sam ti objasnio kakve veze imamo sa Bayernom
Odgovorio sam sa 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.