FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 16 maj 2012, 16:52

pile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Nek nam je sretno i Zeljo do groba!
Mislim da Željo večeras sigurno neće razočarati, bez obzira na uslove, da se može dole igrati, može sigurno.
Predprošle sezone u prvenstvu mi uzeli 0:2 glat, prošle zijanili 4:1 isto glat.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 16:56

ellaxaz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja mislim ako se igdje moze igrati da je to siroki, bilo je nekih tenzija al znalo ih je biti i kod nas...Takodjer mi je drago sto igraju definitvno dvije najbolje ekipe ove godine, pri tome mislim da je siroki odmah iza nas...nadam se da ce sve proci u sportskom nadmetanju jer ovakav dogadjaj i ove dvije ekipe to definitvino zasluzuju...takodje ocekujem da Zeljo uzme i kup jer bi oborili sve predrasude i zle jezike...
Mislim da Željo večeras sigurno neće razočarati, bez obzira na uslove, da se može dole igrati, može sigurno.
Na jednom listicu sam odigrao na vas cistu 2, na jednom X2 nemojte me razocarati imate od mene komsije licno ogromnu podrsku!!!Sretnooo komsije moje najdraze i najbolje. :D :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 16 maj 2012, 17:00

RedDevilS je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:
Na jednom listicu sam odigrao na vas cistu 2, na jednom X2 nemojte me razocarati imate od mene komsije licno ogromnu podrsku!!!Sretnooo komsije moje najdraze i najbolje. :D :P
Koji kralj, hahahahahah :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 16 maj 2012, 17:02

čamac je napisao/la:Sretno večeras, nadam se dobrom rezultatu. Nije me strah Širokog, ali se bojim tenzija na tribinama i općenito oko terena jer onaj dole krš jer ubjedljivo najprimitivnija (uz šumu naravno) sredina u državi pa i šire. Sjetite se prošlogodišnjeg polufinala. Da se igra u nekim normalnim okolnostima, Željo bi ih uz'o glat', ali ovako može biti svašta. Na hajr i na dobro.
Zadnja izmjena: Direkt, dana/u 16 maj 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 16 maj 2012, 17:03

Predprošle sezone u prvenstvu mi uzeli 0:2 glat, prošle zijanili 4:1 isto glat.[/quote] Na jednom listicu sam odigrao na vas cistu 2, na jednom X2 nemojte me razocarati imate od mene komsije licno ogromnu podrsku!!!Sretnooo komsije moje najdraze i najbolje. :D :P[/quote]
Koji kralj, hahahahahah :mrgreen:[/quote]

Nemojte samo vi igrati na nas,šta će reći čika rumeni i čika aldin,može nam se bus prevrnuti,samo što dalje od nas bagro udbaška ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 17:05

domorocki je napisao/la:Mislim da Željo večeras sigurno neće razočarati, bez obzira na uslove, da se može dole igrati, može sigurno.
Na jednom listicu sam odigrao na vas cistu 2, na jednom X2 nemojte me razocarati imate od mene komsije licno ogromnu podrsku!!!Sretnooo komsije moje najdraze i najbolje. :D :P[/quote]
Koji kralj, hahahahahah :mrgreen:[/quote]

Nemojte samo vi igrati na nas,šta će reći čika rumeni i čika aldin,može nam se bus prevrnuti,samo što dalje od nas bagro udbaška ;)[/quote] :roll: :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 16 maj 2012, 17:07

Da mogu zolju bi vam ispalio na sjever,stoko dvolična.
Hz šmekeri
Einigkeit und Recht und Freiheit

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 17:10

domorocki je napisao/la:Da mogu zolju bi vam ispalio na sjever,stoko dvolična.
Hz šmekeri
Cemu to sad molim te ozbiljno ba ko ti je stoka???? :evil:
Kakvi smekeri :lol: :lol:
Ja sam samo odigrao na vas komsijski a ti tako ja koji ste vi primitivci...
Sad me zaboli ku****c kako ce te zavrsiti i nek padnem na kladari samo cu reci fujjjj....! ;)
Cast izuzetcima ovdje od manijaka.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 16 maj 2012, 17:14

RedDevilS je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Da mogu zolju bi vam ispalio na sjever,stoko dvolična.
Hz šmekeri
Cemu to sad molim te ozbiljno ba ko ti je stoka???? :evil:
Kakvi smekeri :lol: :lol:
Ja sam samo odigrao na vas komsijski a ti tako ja koji ste vi primitivci...
Sad me zaboli ku****c kako ce te zavrsiti i nek padnem na kladari samo cu reci fujjjj....! ;)
Cast izuzetcima ovdje od manijaka.
Pa dobro sad nemaš potrebe ni da nam govoriš šta si odigrao šta bi volio na našoj temi,mi svi dobro znamo koliko vi nas volite i želite nam dobro dokazali ste to 1946,kad ste nam pokupili glavne igrače da bi osnovali svoj torpedo ja vas lično ne volim i nebitan ste mi faktor i klub,volim časne i poštene klubove,a vi to niste.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 17:16

@Blagoje ja volim vas naravno poslije se FKS da se razumijemo i meni je drago sto osvajte mozda i duplu krunu to sam mozda milion puta reako, ali izgleda djaba... ;)
Ali vi opet volite koga hocete nas mrzite sto se mene tice volite vise Borac i koga vec nas nemorate zaboli me neka stvar iskreno.Toliko zaboravite da sam uopste i spominjo kladionicu na vasoj temi.!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 maj 2012, 17:18

Ovaj @reddevils kao ona hinja samir ili semir, kako vec. Popusti nas.

Veceras i sa 2:1 zadovoljan :)
NO PYRO NO PARTY

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 17:24

Buu je napisao/la:Ovaj @reddevils kao ona hinja samir ili semir, kako vec. Popusti nas.

Veceras i sa 2:1 zadovoljan :)
Popustio sam ja vas skroz, kakav samir :?

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 16 maj 2012, 17:24

Ma bit će zeznuta utakmica zapet će i oni,a i mi jedna utakmica je u pitanju igra se za trofej,ako ih ne bude išlo napast će na sve ili ništa treba bit smiren i imati sreće te iskoristiti ukazane šanse za golove,a to Vernes zna,malo manje adilović ali valjda i Zeba šta utrpa iako sam siguran da će na njemu igrati flastera.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 maj 2012, 17:27

Blagoje Bratić je napisao/la:Ma bit će zeznuta utakmica zapet će i oni,a i mi jedna utakmica je u pitanju igra se za trofej,ako ih ne bude išlo napast će na sve ili ništa treba bit smiren i imati sreće te iskoristiti ukazane šanse za golove,a to Vernes zna,malo manje adilović ali valjda i Zeba šta utrpa iako sam siguran da će na njemu igrati flastera.
Ako ta trojica zakazu tu je Muamer Svraka tika taka ;)
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2012, 17:29

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 16 maj 2012, 17:36

hoce li biti kakav link pred tekmu?
BAS SVE TI DAJEMO.....

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 maj 2012, 17:37

Još 2 i po sata. :) Iskreno, ne znam zašto neki ovdje zaoštravaju situaciju, a utakmica još nije ni odigrana??? Pa nije ovo 90 i neka, pa da se očekuje rat dole. De malo ljudi popustite, normalno da će publika biti nabrijana na nas, ali ne igra publika nego 22 igrača na terenu. Neki potenciraju zviždanje himni, vrijedjanje na nacionalnoj osnovi, pa me zanima jesu oni ispod staklenog zvona odgajani, pa nisu svjesni kakva nam je država. Mene su te frustracije zbog nesredjenog društva prošle još krajem 90-ih, tako da što se mene tiče, bitno mi je da naši igrači dole imaju fer i korektno suđenje, da mogu igrati normalno..Ostalo me totalno ne zanima, da li će neko nešto psovati sa tribine, kamenovati sudiju (vidjelo smo kako se te stvari završavaju).
Očekujem dobru utakmicu, i naravno osvajanje KUP-a, pa makar i uz poraz.

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 16 maj 2012, 17:59

Da li veceras igramo u bijelim dresovima :D da i njih malo vidimo, mislim da smo samo u 2 utakmice ove sezone igrali u bijelim dresovima i obje izgubili ( protiv širokog prvo kolo i travnika 4. kolo) Ali nadam se rezultatu 0:0

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 maj 2012, 18:01

niho1987 je napisao/la:Da li veceras igramo u bijelim dresovima :D da i njih malo vidimo, mislim da smo samo u 2 utakmice ove sezone igrali u bijelim dresovima i obje izgubili ( protiv širokog prvo kolo i travnika 4. kolo) Ali nadam se rezultatu 0:0
Da igramo u bijeloj garinturu koja je po meni bas sjajna :)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 16 maj 2012, 18:01

niho1987 je napisao/la:Da li veceras igramo u bijelim dresovima :D da i njih malo vidimo, mislim da smo samo u 2 utakmice ove sezone igrali u bijelim dresovima i obje izgubili ( protiv širokog prvo kolo i travnika 4. kolo) Ali nadam se rezultatu 0:0
I to izgubili u zadnjim minutama obje tekme! PEH nam je to. Valjda necemo u njima igrati! :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: darkangel4, Hrasno15 i 25 gostiju.