TeaM87 je napisao/la:Kerla u prvih 11 !
U nedostatku Nyeme, igrač poput Kerle nam fakat treba u ekipi. Bio sam pesimista, al sad mi se vratila nada. Nadam se da grijesim, al nikako nemam pozitivan osjecaj.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
TeaM87 je napisao/la:Kerla u prvih 11 !
!bistrikboy je napisao/la:Obraduj nas!
Sjebao sam se 2009, sada vala necu! Sta god bude, momci su zasluzili nasu ogromnu podrsku u Nedjelju!diplomatija je napisao/la:hocemo li se sjebavati ako nedaj boze ne bude dobro veceras
Slažem se u potpunosti ... svaka im čast na svemu !BlueTiger je napisao/la:Sjebao sam se 2009, sada vala necu! Sta god bude, momci su zasluzili nasu ogromnu podrsku u Nedjelju!diplomatija je napisao/la:hocemo li se sjebavati ako nedaj boze ne bude dobro veceras![]()
FORZAA ZELJOOOO!!!
nedelja 17:00Blagoje Bratić je napisao/la:Zar se ne igra u subotu ??
zbog evropskih manekena.arelinho je napisao/la:nedelja 17:00Blagoje Bratić je napisao/la:Zar se ne igra u subotu ??
Nedjelja 17:30arelinho je napisao/la:nedelja 17:00Blagoje Bratić je napisao/la:Zar se ne igra u subotu ??
17:00 sve se utakmice igraju u istom terminu !damirfile je napisao/la:Nedjelja 17:30arelinho je napisao/la:nedelja 17:00Blagoje Bratić je napisao/la:Zar se ne igra u subotu ??
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, nmkdak1ng i 4 gosta.