Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2012, 20:04

Arnelinho je napisao/la:U reprezetaciji Engleske ne'a šta, sve go Englez. :lol:

Cole, Johnson, Lescott, Chamberlain, Walcott, Welbeck, Defoe. :mrgreen: Arijevska rasa i Hitller bi ovom Hodgsonu pozavidio na odabiru. :mrgreen:
Stop rasizmu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 16 maj 2012, 20:05

Ne razumijem zasto nema Ria.. Koji qrac tu Downing izigrava? Onda su komotno mogli i Scholesa da pozovu. Dok nema Rooneya u napad neka idu Welbeck i Carrol.

Predvidjam im ispadanje vec u grupnoj frazi, Ibra ce ih nabusiti kao nikoga a da ne pricamo o Benzemi i kompaniji.
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 20:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Stop rasizmu :mrgreen:
Pa Švabe su primjer kosmopolitizma i globalizma. O rasnim podjelama su počeli iz ovog tabora. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 maj 2012, 20:21

Nadam se da će Engleska brzo ispasti, da se ovi Liverpoolovi igrači brže vrate kući. Nema hajra od ove reprezentacije. Proći će decenije i decenije, dok oni ne uzmu neko veliko takmičenje.
FK Pjetlovi

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 16 maj 2012, 20:26

Mislim da ce Englezi,ukoliko se uspiju kvalifikovat na svjetsko prvenstvo imati jednu zavidnu mladu generaciju,naravno uz nekog boljeg trenera...Tu su Hart,Rich,Walker,Jones,Small,Rodwel,Clevery,Wilshere,Ox,Welbeck,....Sigurno obecavajuca generacija...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2012, 20:43

reds je napisao/la:Nadam se da će Engleska brzo ispasti, da se ovi Liverpoolovi igrači brže vrate kući. Nema hajra od ove reprezentacije. Proći će decenije i decenije, dok oni ne uzmu neko veliko takmičenje.
Nemoj biti toliki optimista :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2012, 21:00

Terry i Ferdinand su u tek završenoj sezoni imali sukob na terenu, nakon čega je fudbaler Crvenih đavola tužio Terrya za rasizama, a cijeli slučaj je završio na sudu.
Zar je Rio tužio Terryja?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 maj 2012, 21:10

Mala analiza momcadi Gordy Albiona po pozicijama 8-)

slika

Golmani ili vratari (Englezi sa min 10 nastupa u EPL-u ove sezone) ;)

slika

Centre-Backs ;)

slika

Full-backs ;)

slika

Centre-Midfielders ;)

slika

Wingers ;)

slika

Napadaci 8-)

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 maj 2012, 23:16

Ima u ovoj ekipi potencijala,odbrana je dobra,fali tu Micah al mora se reci da je i Glenn Johnson sasvim dobra opcija,barem je meni ok igrac i dobro drzi taj desni bok,a jos nece ni igrati :D Odbrana je morala doziviti neke rezove,Terry i Rio su cesto losi bili skupa i onda se Roy odlucio za ovog prvog,po meni,iako sam Unitedovac,ispravna odluka,stim da mu se mora pridodati Jones da nebi brze ekipe pravile dar mar...Sto se tice veznog reda,tu je MORALO biti mjesta za Carricka,e sad na ciju stetu ne zanima me plaho,al po meni Barry radi isto sto i Carrick pa bi ja njega izbacio...U svakom slucaju i to je nebitno jer ce svakako 2 djeda igrati kao par...Krila su kao i svaki put ocajna za neki svjetski nivo,tako da izbor i nije los,eto samo taj Downing koji igra dobro za repku mozda tu nema mjesta..Napad standardan,eto samo Danny uletio,vidjet cemo kako ce onaj to sve formirati...Nadao sam se nekom 1/2 finalu al daBogda...Nadam se samo da ce igrati koliko toliko lijep fudbal,da ce dat vise od 5 golova na takmicenju,jer je svjetsko bilo bruka i sramota u grupu 3 gola dali i Njemcima 2...Sad mora bolje...
PS po meni definitivno selektor pogresno izabran,al hajde...Doduse nece se naprimati golova,to ih mozda i spasi..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 maj 2012, 09:58

nema straha za engleze downing je tu :D
You are someone else I am still right here

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2012, 14:21

Da sam ja na mjestu Hodgsona ('ta ce on!), ovako bih izveo

Hart
Richards - Terry - Lescott - Cole
Barry - Parker
Walcott - Gerrard - Young
Defoe

Naravno, Rooneya u spicu kad se vrati, Baines, Cahill, Lampard, Carrick (kako njega nema?) preve izmjene ako trebalo.... Voditi Downinga, Carrolla, Hendersona, koji na mitskom Anfieldu ne mogu da pobijede prosjcne ekipe je stvano neobjasnjivo
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 14:23

Carroll će sigurno igrati prije Defoea, a Henderson nije ni dobio poziv...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2012, 14:23

Nije moguće da nije zvao Jagielku... :oops:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 14:26

Semir bvb je napisao/la:Nije moguće da nije zvao Jagielku... :oops:
čini mi se da nije igrao ni u prvoj postavi evertona u zadnje vrijeme

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2012, 14:31

Carlo je napisao/la:Carroll će sigurno igrati prije Defoea, a Henderson nije ni dobio poziv...
Ti, kao navijac Liverpoola moras priznati da osim Gerrarda niko nije zasluzio poziv. Pa ljudi su odigrali mozda 3-4 ono bas dobre tekme ove godine. Po cemu je npr, carrol zasluzio poziv a Holt nije?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 14:33

Consigliere je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Carroll će sigurno igrati prije Defoea, a Henderson nije ni dobio poziv...
Ti, kao navijac Liverpoola moras priznati da osim Gerrarda niko nije zasluzio poziv. Pa ljudi su odigrali mozda 3-4 ono bas dobre tekme ove godine. Po cemu je npr, carrol zasluzio poziv a Holt nije?
Realno, ni Gerrard nije u Bog zna kakvoj formi, isto tako i Carroll, ali sigurno da je on kvalitetniji od Holta.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2012, 14:43

Carlo je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Realno, ni Gerrard nije u Bog zna kakvoj formi, isto tako i Carroll, ali sigurno da je on kvalitetniji od Holta.
Yebiga, Gerrard je ipak institucija u tim okvirima repke, morao je ici. Ma ne znam, logicno bi bilo da je zvao po nekoj formi, al eto.... kad se mi na forumu ne mozemo dogovoriti, pod kakvim je tek on pritiskom dapovede najbolje i nesto ostvari, al ne sto kontam mozda nije u tako losoj situaciji, ocekivanja nikada nisu bila manja. Prakticno, poslije grupe sve ce biti uspjeh za Roya

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 maj 2012, 16:07

Consigliere je napisao/la:Yebiga, Gerrard je ipak institucija u tim okvirima repke, morao je ici. Ma ne znam, logicno bi bilo da je zvao po nekoj formi, al eto.... kad se mi na forumu ne mozemo dogovoriti, pod kakvim je tek on pritiskom dapovede najbolje i nesto ostvari, al ne sto kontam mozda nije u tako losoj situaciji, ocekivanja nikada nisu bila manja. Prakticno, poslije grupe sve ce biti uspjeh za Roya
Ne samo u okvirima repke nego u okvirima svjetskog fudbala, to je činjenica bez obzira na formu je svakako trebao dobiti poziv. Vidjećemo kako će repku voditi Roy, želio bih Englezima uspjeh samo zbog četvorice igrača LFCa koji se nalaze u timu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 17 maj 2012, 19:09

"I wouldn't have chosen him if I didn't think he was ready to start games," Hodgson said.

"It won't be easy for him to break into the team given the competition, as we've loaded up in the wide areas because [Wayne] Rooney can't play in the first two matches.

"But I'd like to think that I've seen him play in European matches. One of the games where he really sprang to my attention was the match against Milan.

"He has a maturity beyond his years, he is a precocious talent. I think, sometimes, there has to be a place in the squad for a precocious talent. It'll help England's future as well.
Mali je igrač za velike utakmice! 8-)

Ako mu bude dao šansu, navijaću da prodju grupu. A ako ga posadi na klupu navijaću da osvoje kartoffel , jer drže nepravednog selektora, pa ću pomisliti kakvi su tek ostali. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 maj 2012, 16:44

NOVI izbornik engleske nogometne reprezentacije, Roy Hodgson utvrdio je pravila po kojim se trebaju ponašati njegovi nogometaši tijekom Eura. Hodgson je reprezentativcima dopustio uživanje u atrakcijama Krakova, ali i ništa više od toga.

Engleski nogometni savez za bazu je odabrao Krakow, "živi" grad, za razliku od Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi kada su nogometaši bili smješteni daleko od barova i noćnih klubova.

"To nije bila moja odluka da se ide u Krakow, ali mislim da je dobro da igrači mogu izaći, prošetati, popiti kavu i vidjeti nešto drugo osim svoje sobe, suigrača i trenera."

Izbornik ima i jasnu poruku za svoje igrače:

"Moja poruka nogometašima je vrlo jednostavna: Ne samo da očekujem da se ponašaju prikladno, već to zahtijevam", poručio je Hodgson i dodao kako igrači trebaju biti ogledalo cijele nacije, a oni koji ne budu poštivali pravila bit će izbačeni iz reprezentacije.
"Tražit ću od njih da svaki put na javnom mjestu dobro razmisle što će uraditi. Ali ne mogu liječiti odrasle osobe poput djece. Mi nismo u školi. Mi smo nogometaši Oni krivim potezima neće samo sebe sramotiti, već će se kritike gomilati na račun svih nas. Ali vjerujem da su pametni i da znaju da se ništa ne može sakriti, kamere su posvuda danas, ne možete im pobjeći."

Upravo Wayne Rooney, najveća zvijezda engleske reprezentacije, nije uspio pobjeći kamerama prošlog tjedna kada se u ranim jutarnjim satima zabavljao u noćnom klubu u Las Vegasu. Međutim, slike su pokazale da je ovaj put ponašanje 26-godišnjeg napadača Uniteda bilo prikladno. Možda su riječi Hodgsona već počele djelovati.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.