Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L-Train » 16 maj 2012, 03:47

pu pichke pichkaste,Mario sutira poslednji sut :roll:

zasluzeno smo izgubili
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 16 maj 2012, 03:49

Cuj Chalmeras suta tricu a ovako los veceras.Istu glupost Miami napravio kao i u utakmici 4 protiv NY.Bice sad zanimljivo u Indiani kad budu morali pobijediti jednu od sledece dvije.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 maj 2012, 03:49

I opet James. Nevjerovatno sta se tom covjeku desava u zavrsnici. Prvo dva bacanja, onda od tablu biva izblokiran, poslije toga dodaje loptu Wade - u, ne smije da sutira, kao ni zadnji napad. Presmijesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 16 maj 2012, 03:52

James je igracina ali samo ako se ne lomi utakmica tu se definitivno usere.Nedo Bog da on igra finale NBA i da je tjesan rezultat a 7. utakmica :lol:
Svejedno Miami je i dalje favorit jer ova Indiana nije nista posebno ali Boston i bilo koja ekipa sa zapada sa ovakvom igrom bila bi im metla.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2012, 03:53

al se kingica naprimao bananica u ovoj tekmi pofino bogme :D

možemo mi ovo dobiti u seriji, majami je zesce hendikepiran bez Boša, jedino da im se neki treci igrac razigra al po ovome sto vidim to ce biti jako tesko

sad kuci igrati pametnije sa manje grešaka i sa više akcija iz reketa, pa nisu anthony i turiaf nekakvi bogovi ebote

u ovoj tekmi na obe strane trica je bila misaona imenica
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2012, 03:55

care moj bolja je Indiana od Bostona uvjeren sam u to....boston mozd aima iskustva i moze proci, ali Indiana je puno bolja ekipa vjeruj mi..pa bio je Bosh u prvoj pa su ljudi izgubili tjesno ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 16 maj 2012, 03:57

James dva puta bio blokiran.Ne vidim sta se tu naprimao.Covjek je svejedno opet bio najbolji igrac na parketu samo sto nema hrabrosti kad je najpotrebnije to ga sprjecava da bude daleko iznad svih u NBA ligi u ovom trenutku.Ne brojim MJ i ostale legende treba njemu jos puno toga da bi se mjerio sa njima.

Idem sad navijati za Clipperse jes da nemaju bas neke sanse ali nije imala ni Indiana.Nada posljednja umire :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 maj 2012, 09:40

dobijamo sl utakmicu 100%,pa ne moze nam se dva puta desiti ovako losa suterska noc ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 16 maj 2012, 11:14

Dobro jutro pacers pull even a **** majku nisam trebo otici :D . Sljedecu ostajem do kraja i nadam se da chalmers nece sutati posljednji sut ako dođe do toga :roll: . Spoelstra je nacrtao to kakav je to samo trenerski um. Stvarno lebronu ovo nije trebalo taman se pricalo nema vise problema u zavrsnicama itd mada se ni wade ne moze pohvaliti nekom zavrsnicom sinoc fulio layup 15 sekundi prije kraja. Idemo dalje ebiga, sut iz igre 34 % i opet uzbudljiva tekma sad moramo dobiti 4 1 inace bilo bi me stid da se pojavim od bih fan :lol: .

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 16 maj 2012, 12:04

fino igra onaj hibbert..lijepo ga je gledati....
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 maj 2012, 12:09

bear grylls je napisao/la:Dobro jutro pacers pull even a **** majku nisam trebo otici :D . Sljedecu ostajem do kraja i nadam se da chalmers nece sutati posljednji sut ako dođe do toga :roll: . Spoelstra je nacrtao to kakav je to samo trenerski um. Stvarno lebronu ovo nije trebalo taman se pricalo nema vise problema u zavrsnicama itd mada se ni wade ne moze pohvaliti nekom zavrsnicom sinoc fulio layup 15 sekundi prije kraja. Idemo dalje ebiga, sut iz igre 34 % i opet uzbudljiva tekma sad moramo dobiti 4 1 inace bilo bi me stid da se pojavim od bih fan :lol: .
Neka neka. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2012, 12:34

LeCluth ostaje LeClutch hahahah. Ja bacam prognoze kojima se i sam cudim, ali eto ispostavi se da Indianu ne treba fkt otpisati. Ako vam se jos neko povrijedi, ispadate 100%, ovako je 50-50. Niste vi neka sila kako ste umislili, bez pod*ebavanja, ali imate propusta u igri i previse.

Not 1, not 2, not 3, not 4, not 5, not 6, not 7 ... but zero hahahahhaahahahahhahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 maj 2012, 16:36

adriano_leite je napisao/la:LeCluth ostaje LeClutch hahahah. Ja bacam prognoze kojima se i sam cudim, ali eto ispostavi se da Indianu ne treba fkt otpisati. Ako vam se jos neko povrijedi, ispadate 100%, ovako je 50-50. Niste vi neka sila kako ste umislili, bez pod*ebavanja, ali imate propusta u igri i previse.

Not 1, not 2, not 3, not 4, not 5, not 6, not 7 ... but zero hahahahhaahahahahhahaha.

Dobivamo sljedeću oš se kladit?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 maj 2012, 16:38

Adriano,kako Cavsi stoje u play offu :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2012, 20:33

SirAlexFerguson je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:LeCluth ostaje LeClutch hahahah. Ja bacam prognoze kojima se i sam cudim, ali eto ispostavi se da Indianu ne treba fkt otpisati. Ako vam se jos neko povrijedi, ispadate 100%, ovako je 50-50. Niste vi neka sila kako ste umislili, bez pod*ebavanja, ali imate propusta u igri i previse.

Dobivamo sljedeću oš se kladit?
Hocu, u sta se kladimo? Sig i avatar?

@L-Train, mnogo bolje stojimo nego Miami za 3 godine :lol: . Ah da mozda ces promijeniti tim za koji navijas :D .

Mes Que Un Club!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 16 maj 2012, 20:50

Za 3 godine kyrie irving is taking his talents to south beach :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2012, 21:11

bear grylls je napisao/la:Za 3 godine kyrie irving is taking his talents to south beach :lol:
Jah da moze hahahah. Za 3 godine mu istice rookie ugovor, te onda Cavsi mogu matchirati svaku ponudu i produziti mu ugovor za 4 godine cini mi se. Pa i James je otisao sa 26 (nakon 8 godina ili 7, zaboravio sam sada), dok Kyrie nije tip covjeka kakav je James, on je vise tip Ruze ili Durantule ;) .

Mes Que Un Club!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 16 maj 2012, 21:15

adriano_leite je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Za 3 godine kyrie irving is taking his talents to south beach :lol:
Jah da moze hahahah. Za 3 godine mu istice rookie ugovor, te onda Cavsi mogu matchirati svaku ponudu i produziti mu ugovor za 4 godine cini mi se. Pa i James je otisao sa 26 (nakon 8 godina ili 7, zaboravio sam sada), dok Kyrie nije tip covjeka kakav je James, on je vise tip Ruze ili Durantule ;) .
Vidjecemo kad mu dojadi najruzniji grad u americi :lol: i godina za godinom bez plejoffa svaki covjek se zapita kako sta dalje :D .

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2012, 21:23

bear grylls je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Vidjecemo kad mu dojadi najruzniji grad u americi :lol: i godina za godinom bez plejoffa svaki covjek se zapita kako sta dalje :D .
Ti nisi svjestan da cemo sljedece godine biti u PO :lol: . 4 nova igraca, mlada igraca, 1 ce biti top 5, drugi ce biti 24. pick, ona druga dva ce biti visoki pickovi druge runde, pa brate sa ovom ekipom dok se nisu povrijedili smo bili veoma blizu PO.

Mes Que Un Club!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 16 maj 2012, 21:28

Vidjecemo za plejoff al ja ti kazem irving ide na plazu malo za par godina :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.