Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
@"miroslav blazevic" pa sta nek su otisli takva im nafaka bolje nego da su ostali i ovdje propali sta bi tek tad imo od njih i sta imamo mi od toga sto smo ostali imamo da nas y*be drzava kako hoce i na vlasti su vecinom oni sto su gori od tih sto su pobjegli tj ratni profiteri...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
U tom smislu i toku.Medzutim Misimovic svojom igrom i zalaganjem pokazuje vecu ljubav prema BIH nego pola forumasa koji se ovdje busaju u prsa.Virtu4l je napisao/la:Ja hocu tim kao ovaj sad, da protivnici skidaju gace kad dolaze u Zenicu, ko ce igrati, to mi i nije previse bitno. Sto se mene tice neka sutra zovnu Graffitea, a Ibisevic na klupu. Dosta su mi Spahic, Dzeko, Jahic ili Pjanic, koji ovu zemlju vole iznad svega... ostali je ne moraju voljeti kao ovi nabrojani, samo neka ginu na terenu, kao npr. Misimovic.gringo1 je napisao/la:Ljudi mjenjaj te se.
Na fudbalskom terenu treba da igraju najbolji fudbaleri a ne najvece patriote.
Patriotizam se dokazuje na nekim drugim terenima i poligonima...(dabogda nikad vise nebilo tih poligona).
Nama ako se pozove Haris i jos par omladinaca uz Begovica,Pjanica,Stilica...Narednih 10 godina i vise,sigurno nece biti mjerilo Malta i Estonija i slicene "velesile" kao nekad.
Nego ce mo kao i susjedi derbije smatrati samo kad se igra protiv Spanije,Ceske,Engleske itd...
Pa sad svi vi patriote izaberite zeliteli patriote u repki i ici na derbi utakmice BIH-Malta ili u reprezentaciji imati najbolje fudbalere pa ici na derbi utakmice BIH- Engleska itd....
Ali ovi ,,pokajnici kao Medzumudanjin,, i ostali koji su imali sansu da biraju,pa tek onda kad su ih sutnuli skontali da su Bosnje. takve mogu primiti u repku,ali prvo preko one stvari

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
recimo da si dosta u pravu ali dizat lika koji je odbio obradovat nas narod koji je tim zaboravio sav genocid u svom sarajevu da ne nabrajam dalje-i odredio se prema holandiji ok njegovo pravo postujem-ali koliko moras bit bezobrazan da kad te skinu tvoju narandzasti ****- da se onda pokusas promovisat preko bih i tog istog sarajeva-ne mozes da vjerujes-sve je to podnosljivo-ali slusat ove komentare to je jadno-TIPICNE BALIJEseha je napisao/la:@"miroslav blazevic" pa sta nek su otisli takva im nafaka bolje nego da su ostali i ovdje propali sta bi tek tad imo od njih i sta imamo mi od toga sto smo ostali imamo da nas y*be drzava kako hoce i na vlasti su vecinom oni sto su gori od tih sto su pobjegli tj ratni profiteri...
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
lik sa nickom "miroslav blazevic" drzi lekcije o moralu i patriotizmu

molim admina da kazni ovog idiota, vrijeđa konj, i konjino po posljednji put ti se obraćam, i misimović je tek poslije odbijenice preko one strane drine pristao da igra za bosnu, pa kad je on što ne bi i medunjanin i bogati ti i takvi ko ti ne spominjite sarajevo i genocid, jer ti si očigledni kockast ko ćiro i volio bi tog istog medunjanina vidjeti u kockastom dresumiroslav blazevic je napisao/la:recimo da si dosta u pravu ali dizat lika koji je odbio obradovat nas narod koji je tim zaboravio sav genocid u svom sarajevu da ne nabrajam dalje-i odredio se prema holandiji ok njegovo pravo postujem-ali koliko moras bit bezobrazan da kad te skinu tvoju narandzasti ****- da se onda pokusas promovisat preko bih i tog istog sarajeva-ne mozes da vjerujes-sve je to podnosljivo-ali slusat ove komentare to je jadno-TIPICNE BALIJEseha je napisao/la:@"miroslav blazevic" pa sta nek su otisli takva im nafaka bolje nego da su ostali i ovdje propali sta bi tek tad imo od njih i sta imamo mi od toga sto smo ostali imamo da nas y*be drzava kako hoce i na vlasti su vecinom oni sto su gori od tih sto su pobjegli tj ratni profiteri...
-
- Kontakt:
Nije cudo to sto pises kad balijama kazes da su balije vade se na srbe i hrvate-a kad spomenes misimovica ustani-sinko.selam
Pametnije bi nam bilo da svi sa ovog foruma saljemo Email-ove svim uticajnim ljudima (pa i poganima u savezu) da vec protiv Estonije imamo Medunjanina barem na klupi...
I jos jednom cu da kazem NETREBAMO MI MEDUNJANINU NEGO ON NAMA,COVJEK VEC IGRA U NAJ LIGI NA SVIJETU...
I jos jednom cu da kazem NETREBAMO MI MEDUNJANINU NEGO ON NAMA,COVJEK VEC IGRA U NAJ LIGI NA SVIJETU...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
-
- Kontakt:
dabogda igro u najjacem timu na svijetugringo1 je napisao/la:Pametnije bi nam bilo da svi sa ovog foruma saljemo Email-ove svim uticajnim ljudima (pa i poganima u savezu) da vec protiv Estonije imamo Medunjanina barem na klupi...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja jesam zafrkant volim malo i zakuhat da bi raja vise pisala al ti si mene nadmasio hehehheheeheh legenda simiroslav blazevic je napisao/la:dabogda igro u najjacem timu na svijetugringo1 je napisao/la:Pametnije bi nam bilo da svi sa ovog foruma saljemo Email-ove svim uticajnim ljudima (pa i poganima u savezu) da vec protiv Estonije imamo Medunjanina barem na klupi...
-
- Kontakt:
hehehehhehehehmrzim_ulizice je napisao/la:ja jesam zafrkant volim malo i zakuhat da bi raja vise pisala al ti si mene nadmasio hehehheheeheh legenda simiroslav blazevic je napisao/la:dabogda igro u najjacem timu na svijetugringo1 je napisao/la:Pametnije bi nam bilo da svi sa ovog foruma saljemo Email-ove svim uticajnim ljudima (pa i poganima u savezu) da vec protiv Estonije imamo Medunjanina barem na klupi...
- velez_mostar
- Kontakt:
Hahaha....o kojem vi to patriotizmu pricate???Pa,podjite od sebe ,za koga biste vi igrali u periodu kada smo bili milionita reprezentacija na svijetu,gdje je savez demonstrirao svoje pravo lice,gdje se igraci dovode preko rekla,kazala,i gura se ispod stola novac da igraju neki tipovi...a, s druge strane vam ponude da igrate za jednu on najvecih,i najboljih reprezentacija na svijetu..pa normalno je da je momak gledao sebe..pa ,po tome ,bi mi trebali sada nazivati skoro sve nase igrace dezerterima jer su im familije otisle trbuhom za kruhom u ratnom periodu.
Medjunanina sam veceras gledao,i jako me veseli da covjek moze dobro igrati na poziciji zadnjeg veznog,mada mu to nije prirodna pozicija,jer smo mi tu deficiratni...Muratovic,i Rahimic su ipak u godinama.
Pored ovog igraca ,pod hitno poziv treba poslati Branislavu Krunicu iz FC Moscow,poluvalentan vezni igrac,svakako bi nam dobro dosao ,ne zaboravimo da je duga klupa odraz moci jedne ekipe...pored toga ,sve napore treba uloziti da Saa Papac ponovo zaigra ...kao i Hasan Salihamidzic (mada je ovo naucna fantastika,ali valja probat)..i kao takvi se mozemo nadati nekom uspjehu na velikoj nogometnoj smotri u Africi!
Okanite se prica ,sta je rekao,kad je odbio,koliki je patriota ,i td...to su price za malu djecu,jer imamo mi u nasem nogometu puno vecih antibosanaca,i antihercegovaca,nego sto je jedan Haris Medjunanin...a ,klicemo im na stadionima!
Medjunanina sam veceras gledao,i jako me veseli da covjek moze dobro igrati na poziciji zadnjeg veznog,mada mu to nije prirodna pozicija,jer smo mi tu deficiratni...Muratovic,i Rahimic su ipak u godinama.
Pored ovog igraca ,pod hitno poziv treba poslati Branislavu Krunicu iz FC Moscow,poluvalentan vezni igrac,svakako bi nam dobro dosao ,ne zaboravimo da je duga klupa odraz moci jedne ekipe...pored toga ,sve napore treba uloziti da Saa Papac ponovo zaigra ...kao i Hasan Salihamidzic (mada je ovo naucna fantastika,ali valja probat)..i kao takvi se mozemo nadati nekom uspjehu na velikoj nogometnoj smotri u Africi!
Okanite se prica ,sta je rekao,kad je odbio,koliki je patriota ,i td...to su price za malu djecu,jer imamo mi u nasem nogometu puno vecih antibosanaca,i antihercegovaca,nego sto je jedan Haris Medjunanin...a ,klicemo im na stadionima!
-
- Kontakt:
NE MISLIM DA BI TREBALI ZVATI DEZERTERIMA BOZE SACUVAJ-ZNA SE KAKO SU SVI NASI IGRACI DOSLI U REPKU OD IBISEVICA PA NADALJE-BOZE SACUVAJ DA NAM JE DIJASPORA DEZERTERI SVI ZNAMO DA NIJE TAKO-OCIGLEDNO DA NISI CITAO KOMENTARE SAMO SE PREVISE PRAVIS PAMETAN-PITAAJ PJANICA IBISEVICA MISIMOVICA I OSTALE ZA KOGA SU SE ONI ODLUCILI U TOM PERIODU.velez_mostar je napisao/la:Hahaha....o kojem vi to patriotizmu pricate???Pa,podjite od sebe ,za koga biste vi igrali u periodu kada smo bili milionita reprezentacija na svijetu,gdje je savez demonstrirao svoje pravo lice,gdje se igraci dovode preko rekla,kazala,i gura se ispod stola novac da igraju neki tipovi...a, s druge strane vam ponude da igrate za jednu on najvecih,i najboljih reprezentacija na svijetu..pa normalno je da je momak gledao sebe..pa ,po tome ,bi mi trebali sada nazivati skoro sve nase igrace dezerterima jer su im familije otisle trbuhom za kruhom u ratnom periodu.
- velez_mostar
- Kontakt:
Moras shvatiti sta sam napisao ,procitaj par puta ako ne mozes odjedanput...probaj staviti negdje koji zarez,ne bi skodio,recenica bi dobila smisao ,i ne bi trajala citavu vjecnost...i,naravno ne moras se derat' !miroslav blazevic je napisao/la:NE MISLIM DA BI TREBALI ZVATI DEZERTERIMA BOZE SACUVAJ-ZNA SE KAKO SU SVI NASI IGRACI DOSLI U REPKU OD IBISEVICA PA NADALJE-BOZE SACUVAJ DA NAM JE DIJASPORA DEZERTERI SVI ZNAMO DA NIJE TAKO-OCIGLEDNO DA NISI CITAO KOMENTARE SAMO SE PREVISE PRAVIS PAMETAN-PITAAJ PJANICA IBISEVICA MISIMOVICA I OSTALE ZA KOGA SU SE ONI ODLUCILI U TOM PERIODU.velez_mostar je napisao/la:Hahaha....o kojem vi to patriotizmu pricate???Pa,podjite od sebe ,za koga biste vi igrali u periodu kada smo bili milionita reprezentacija na svijetu,gdje je savez demonstrirao svoje pravo lice,gdje se igraci dovode preko rekla,kazala,i gura se ispod stola novac da igraju neki tipovi...a, s druge strane vam ponude da igrate za jednu on najvecih,i najboljih reprezentacija na svijetu..pa normalno je da je momak gledao sebe..pa ,po tome ,bi mi trebali sada nazivati skoro sve nase igrace dezerterima jer su im familije otisle trbuhom za kruhom u ratnom periodu.
Poserem ti se na nick!.D...nista osobno!
-
- Kontakt:
HAJ JOS MALO PAMETUJ-INTERESANTNO!
kao prvo momak je bio mlad neiskusan,podlegao je pritisku kojo su vršili na njega Holanđani.Nije lako živjeti u stranoj zemlji.pogotovo bez oca.u redu kada si ti odrastao,zreo čovjek.pa imaš životnog iskustva kolko tolko.a zamisli sada biti dijete bez oca.živjeti samo sa majkom.nigdje nikog svog.prepušteni sami sebi.zapitajte se malo kako je to.ovi što seru o patriotizmu **** patriotizam ako nemaš od čega živjeti.evo pokušajte vi nemorate otići u drugu zemlju otiđite samo u drugi grad gdje vas niko ne poznaje.gdje nemate nikog.pa pokušajte sastaviti kraj sa krajem.svi misle da je bajno sjajno u Njemačkoj,Holandiji ili ne znam više gdje.ti si tamo građanin ne 2 nego 20-tog reda.Siti su oni stranaca.i moraš imati ono nešto da bi uspio opstati,preživjeti.mada se sječam da je momak uvijek govorio da mu je BiH prvi izbor.Čak i kad je igrao za Lale.ne znam bila su 2-3 intervjua sa njim.a to što ga naši nisu zvali nije on kriv nego savez.to isto kada bi vama neko došao,a vi mu zaključate vrata pred nosom i nedate mu uči i onda kasnije kukate lafo nije mi htio doć.a isto momak da sad obuće narađasti dres vi bi kukali za njim isto kao i za Ibrom.jao što neigra za nas.i isto što su neki klocevi govorili za Anasa Sharbinija dok je Ćiro govorio da bi ga doveo da igra za BiH klocevi su pisali koji će nam k.... Sharbini imamo mi ovog imamo mi onog.a sad kad ga je Bilić pozvao kukate što nije došao da igra za BiH.pa ko bi vama svima udovoljio.nema šanse.vama šta god se uradi vama ne valja.A kad smo kod Sharbinija mislim da ga je Bilić pozvao upravo sad nakon toliko vremena samo da bi spriječio da igra za BiH.Tako bi i mi trebali kojeg god igrača možemo.Pa nek igra sekundu sekundu.samo da upiše nastup za nas.i da nema pravo više mjenjati repku.Jer nekad i največi kloc može presuditi tekmu.Čisti dokaz je tome polufinale kupa UEFA između Želje i Videotona kada je za Videoton dao gol igrač koji nikad u životu ni prije ni poslije te tekme nije dao gol.Al je u toj dao i Videoton je zbog tog gola otišao dalje.Ili recimo polufinale SP-a Hrvatska-Francuska.Thuram je jedina 2 gola u svojoj čitavoj karijeri dao baš u toj tekmi.Nikada ni prije ni poslije više nije dao gol.Al je u toj dao 2 vrijedna titule Svijetskog prvaka.da ih nije dao ko zna šta bi bilo.zato dosta priče o patriotizmu.Svaki igrač koji dobro igra.koji je u formi.nek igra.ako čemo mi time profitirati.jer mi ipak nismo velika nacija.kao recimo Brazil da imamo igrača ko govana.pa da govorimo eh ovog hoću ovog neću
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Malom Pjaniću svaka čast.Što se Mišketa tiće pn je igrao par tekmi za mladu Srbije i možemo zahvaliti jedino Hasanu Salihamidžiću što ga je uspio nagovoriti da igra za BiH.da nije bilo Brazze malo morgen bi on zaigrao za nasmiroslav blazevic je napisao/la:NE MISLIM DA BI TREBALI ZVATI DEZERTERIMA BOZE SACUVAJ-ZNA SE KAKO SU SVI NASI IGRACI DOSLI U REPKU OD IBISEVICA PA NADALJE-BOZE SACUVAJ DA NAM JE DIJASPORA DEZERTERI SVI ZNAMO DA NIJE TAKO-OCIGLEDNO DA NISI CITAO KOMENTARE SAMO SE PREVISE PRAVIS PAMETAN-PITAAJ PJANICA IBISEVICA MISIMOVICA I OSTALE ZA KOGA SU SE ONI ODLUCILI U TOM PERIODU.velez_mostar je napisao/la:Hahaha....o kojem vi to patriotizmu pricate???Pa,podjite od sebe ,za koga biste vi igrali u periodu kada smo bili milionita reprezentacija na svijetu,gdje je savez demonstrirao svoje pravo lice,gdje se igraci dovode preko rekla,kazala,i gura se ispod stola novac da igraju neki tipovi...a, s druge strane vam ponude da igrate za jednu on najvecih,i najboljih reprezentacija na svijetu..pa normalno je da je momak gledao sebe..pa ,po tome ,bi mi trebali sada nazivati skoro sve nase igrace dezerterima jer su im familije otisle trbuhom za kruhom u ratnom periodu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
DA NISI NAPISAO OVAKO OPSIRAN TEKST REKO BI COVJEK DA SI PROSJAK SA ULICE JA ZALOPOLJKE SUNCE TI LJUBIM-NIGDJE VEZE!TMovac je napisao/la:kao prvo momak je bio mlad neiskusan,podlegao je pritisku kojo su vršili na njega Holanđani.Nije lako živjeti u stranoj zemlji.pogotovo bez oca.u redu kada si ti odrastao,zreo čovjek.pa imaš životnog iskustva kolko tolko.a zamisli sada biti dijete bez oca.živjeti samo sa majkom.nigdje nikog svog.prepušteni sami sebi.zapitajte se malo kako je to.ovi što seru o patriotizmu ****š patriotizam ako nemaš od čega živjeti.evo pokušajte vi nemorate otići u drugu zemlju otiđite samo u drugi grad gdje vas niko ne poznaje.gdje nemate nikog.pa pokušajte sastaviti kraj sa krajem.svi misle da je bajno sjajno u Njemačkoj,Holandiji ili ne znam više gdje.ti si tamo građanin ne 2 nego 20-tog reda.Siti su oni stranaca.i moraš imati ono nešto da bi uspio opstati,preživjeti.mada se sječam da je momak uvijek govorio da mu je BiH prvi izbor.Čak i kad je igrao za Lale.ne znam bila su 2-3 intervjua sa njim.a to što ga naši nisu zvali nije on kriv nego savez.to isto kada bi vama neko došao,a vi mu zaključate vrata pred nosom i nedate mu uči i onda kasnije kukate lafo nije mi htio doć.a isto momak da sad obuće narađasti dres vi bi kukali za njim isto kao i za Ibrom.jao što neigra za nas.i isto što su neki klocevi govorili za Anasa Sharbinija dok je Ćiro govorio da bi ga doveo da igra za BiH klocevi su pisali koji će nam k.... Sharbini imamo mi ovog imamo mi onog.a sad kad ga je Bilić pozvao kukate što nije došao da igra za BiH.pa ko bi vama svima udovoljio.nema šanse.vama šta god se uradi vama ne valja.A kad smo kod Sharbinija mislim da ga je Bilić pozvao upravo sad nakon toliko vremena samo da bi spriječio da igra za BiH.Tako bi i mi trebali kojeg god igrača možemo.Pa nek igra sekundu sekundu.samo da upiše nastup za nas.i da nema pravo više mjenjati repku.Jer nekad i največi kloc može presuditi tekmu.Čisti dokaz je tome polufinale kupa UEFA između Želje i Videotona kada je za Videoton dao gol igrač koji nikad u životu ni prije ni poslije te tekme nije dao gol.Al je u toj dao i Videoton je zbog tog gola otišao dalje.Ili recimo polufinale SP-a Hrvatska-Francuska.Thuram je jedina 2 gola u svojoj čitavoj karijeri dao baš u toj tekmi.Nikada ni prije ni poslije više nije dao gol.Al je u toj dao 2 vrijedna titule Svijetskog prvaka.da ih nije dao ko zna šta bi bilo.zato dosta priče o patriotizmu.Svaki igrač koji dobro igra.koji je u formi.nek igra.ako čemo mi time profitirati.jer mi ipak nismo velika nacija.kao recimo Brazil da imamo igrača ko govana.pa da govorimo eh ovog hoću ovog neću
Ovo nije zalopojka nego realnost.Mada svako ima pravo na svoje mišljenje.Ti vidiš tako moj post,ja ga vidim drugačije.Neko treći će ga vidjeti još drugačije i to je sasvim normalno.miroslav blazevic je napisao/la:DA NISI NAPISAO OVAKO OPSIRAN TEKST REKO BI COVJEK DA SI PROSJAK SA ULICE JA ZALOPOLJKE SUNCE TI LJUBIM-NIGDJE VEZE!TMovac je napisao/la:kao prvo momak je bio mlad neiskusan,podlegao je pritisku kojo su vršili na njega Holanđani.Nije lako živjeti u stranoj zemlji.pogotovo bez oca.u redu kada si ti odrastao,zreo čovjek.pa imaš životnog iskustva kolko tolko.a zamisli sada biti dijete bez oca.živjeti samo sa majkom.nigdje nikog svog.prepušteni sami sebi.zapitajte se malo kako je to.ovi što seru o patriotizmu ****š patriotizam ako nemaš od čega živjeti.evo pokušajte vi nemorate otići u drugu zemlju otiđite samo u drugi grad gdje vas niko ne poznaje.gdje nemate nikog.pa pokušajte sastaviti kraj sa krajem.svi misle da je bajno sjajno u Njemačkoj,Holandiji ili ne znam više gdje.ti si tamo građanin ne 2 nego 20-tog reda.Siti su oni stranaca.i moraš imati ono nešto da bi uspio opstati,preživjeti.mada se sječam da je momak uvijek govorio da mu je BiH prvi izbor.Čak i kad je igrao za Lale.ne znam bila su 2-3 intervjua sa njim.a to što ga naši nisu zvali nije on kriv nego savez.to isto kada bi vama neko došao,a vi mu zaključate vrata pred nosom i nedate mu uči i onda kasnije kukate lafo nije mi htio doć.a isto momak da sad obuće narađasti dres vi bi kukali za njim isto kao i za Ibrom.jao što neigra za nas.i isto što su neki klocevi govorili za Anasa Sharbinija dok je Ćiro govorio da bi ga doveo da igra za BiH klocevi su pisali koji će nam k.... Sharbini imamo mi ovog imamo mi onog.a sad kad ga je Bilić pozvao kukate što nije došao da igra za BiH.pa ko bi vama svima udovoljio.nema šanse.vama šta god se uradi vama ne valja.A kad smo kod Sharbinija mislim da ga je Bilić pozvao upravo sad nakon toliko vremena samo da bi spriječio da igra za BiH.Tako bi i mi trebali kojeg god igrača možemo.Pa nek igra sekundu sekundu.samo da upiše nastup za nas.i da nema pravo više mjenjati repku.Jer nekad i največi kloc može presuditi tekmu.Čisti dokaz je tome polufinale kupa UEFA između Želje i Videotona kada je za Videoton dao gol igrač koji nikad u životu ni prije ni poslije te tekme nije dao gol.Al je u toj dao i Videoton je zbog tog gola otišao dalje.Ili recimo polufinale SP-a Hrvatska-Francuska.Thuram je jedina 2 gola u svojoj čitavoj karijeri dao baš u toj tekmi.Nikada ni prije ni poslije više nije dao gol.Al je u toj dao 2 vrijedna titule Svijetskog prvaka.da ih nije dao ko zna šta bi bilo.zato dosta priče o patriotizmu.Svaki igrač koji dobro igra.koji je u formi.nek igra.ako čemo mi time profitirati.jer mi ipak nismo velika nacija.kao recimo Brazil da imamo igrača ko govana.pa da govorimo eh ovog hoću ovog neću
-
- Kontakt:
U PRAVU SI!TMovac je napisao/la:Ovo nije zalopojka nego realnost.Mada svako ima pravo na svoje mišljenje.Ti vidiš tako moj post,ja ga vidim drugačije.Neko treći će ga vidjeti još drugačije i to je sasvim normalno.miroslav blazevic je napisao/la:DA NISI NAPISAO OVAKO OPSIRAN TEKST REKO BI COVJEK DA SI PROSJAK SA ULICE JA ZALOPOLJKE SUNCE TI LJUBIM-NIGDJE VEZE!TMovac je napisao/la:kao prvo momak je bio mlad neiskusan,podlegao je pritisku kojo su vršili na njega Holanđani.Nije lako živjeti u stranoj zemlji.pogotovo bez oca.u redu kada si ti odrastao,zreo čovjek.pa imaš životnog iskustva kolko tolko.a zamisli sada biti dijete bez oca.živjeti samo sa majkom.nigdje nikog svog.prepušteni sami sebi.zapitajte se malo kako je to.ovi što seru o patriotizmu ****š patriotizam ako nemaš od čega živjeti.evo pokušajte vi nemorate otići u drugu zemlju otiđite samo u drugi grad gdje vas niko ne poznaje.gdje nemate nikog.pa pokušajte sastaviti kraj sa krajem.svi misle da je bajno sjajno u Njemačkoj,Holandiji ili ne znam više gdje.ti si tamo građanin ne 2 nego 20-tog reda.Siti su oni stranaca.i moraš imati ono nešto da bi uspio opstati,preživjeti.mada se sječam da je momak uvijek govorio da mu je BiH prvi izbor.Čak i kad je igrao za Lale.ne znam bila su 2-3 intervjua sa njim.a to što ga naši nisu zvali nije on kriv nego savez.to isto kada bi vama neko došao,a vi mu zaključate vrata pred nosom i nedate mu uči i onda kasnije kukate lafo nije mi htio doć.a isto momak da sad obuće narađasti dres vi bi kukali za njim isto kao i za Ibrom.jao što neigra za nas.i isto što su neki klocevi govorili za Anasa Sharbinija dok je Ćiro govorio da bi ga doveo da igra za BiH klocevi su pisali koji će nam k.... Sharbini imamo mi ovog imamo mi onog.a sad kad ga je Bilić pozvao kukate što nije došao da igra za BiH.pa ko bi vama svima udovoljio.nema šanse.vama šta god se uradi vama ne valja.A kad smo kod Sharbinija mislim da ga je Bilić pozvao upravo sad nakon toliko vremena samo da bi spriječio da igra za BiH.Tako bi i mi trebali kojeg god igrača možemo.Pa nek igra sekundu sekundu.samo da upiše nastup za nas.i da nema pravo više mjenjati repku.Jer nekad i največi kloc može presuditi tekmu.Čisti dokaz je tome polufinale kupa UEFA između Želje i Videotona kada je za Videoton dao gol igrač koji nikad u životu ni prije ni poslije te tekme nije dao gol.Al je u toj dao i Videoton je zbog tog gola otišao dalje.Ili recimo polufinale SP-a Hrvatska-Francuska.Thuram je jedina 2 gola u svojoj čitavoj karijeri dao baš u toj tekmi.Nikada ni prije ni poslije više nije dao gol.Al je u toj dao 2 vrijedna titule Svijetskog prvaka.da ih nije dao ko zna šta bi bilo.zato dosta priče o patriotizmu.Svaki igrač koji dobro igra.koji je u formi.nek igra.ako čemo mi time profitirati.jer mi ipak nismo velika nacija.kao recimo Brazil da imamo igrača ko govana.pa da govorimo eh ovog hoću ovog neću
@miroslav blazevic.
Vrijeme ti je da malo popustis ovu temu i da malo prolunjas netom pa nadzes neki forum gdje se prica o vuni i preslici.
Ovdje se covjece prica o Harisu Medunjaninu i postuj to,nadam se da si barem cuo za "bonton"...
Vrijeme ti je da malo popustis ovu temu i da malo prolunjas netom pa nadzes neki forum gdje se prica o vuni i preslici.
Ovdje se covjece prica o Harisu Medunjaninu i postuj to,nadam se da si barem cuo za "bonton"...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!