VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 13 sep 2009, 23:58

Ne stima Bez magatha,Oce oni da dovede Neke Vehove,Nistu Covjeku vecu platu htjeli Dat,Zato sad Ispastaju navijaci Na Rezultatima! ;)
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 sep 2009, 00:01

bubooty je napisao/la:koji to igrac konstantno zabija bez da ikad udze u golgetersku krizu...da mi je tog vidjet
Nema ga!

Samo sto mi volimo da nagadjamo razloge i da trazimo gdje treba i gdje ne treba. Te ufur'o se, lijen postao, glumi zvijezdu, te reketiraju ga, izaziva sam svoj odlazak. Takav narod, sta ces!?
Istina je da je "preko noci" postao zvijezda, miljenik masa...sasvim zasluzeno, naravno. I sad kad ga slabije ide, sto 'vako, sto onako, ne valja mu sto-sta. Valjda nas razmazio, pa ne mozemo da shvatimo da svaki golgeter upada u tu rupu iz koje je ponekad tesko izaci. Kad nece-nece, i protiv 'kusena je promasio par zicera, dok je u prosloj sezoni ponekad iz nemogucih zabijao.
Mora se uzeti u obzir ona povreda na pripremama, kada je pauzirao 2 sedmice. Ocito da mu nedostaje snage, ne vjerujem da je odjednom postao lijen ili da Armin nema nikakvog autoriteta...pa mu moze proci.

Strpljenja....
Vom Jäger zum Gejagten

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 14 sep 2009, 01:32

geronimo je napisao/la:
bubooty je napisao/la:koji to igrac konstantno zabija bez da ikad udze u golgetersku krizu...da mi je tog vidjet
Nema ga!

Samo sto mi volimo da nagadjamo razloge i da trazimo gdje treba i gdje ne treba. Te ufur'o se, lijen postao, glumi zvijezdu, te reketiraju ga, izaziva sam svoj odlazak. Takav narod, sta ces!?
Istina je da je "preko noci" postao zvijezda, miljenik masa...sasvim zasluzeno, naravno. I sad kad ga slabije ide, sto 'vako, sto onako, ne valja mu sto-sta. Valjda nas razmazio, pa ne mozemo da shvatimo da svaki golgeter upada u tu rupu iz koje je ponekad tesko izaci. Kad nece-nece, i protiv 'kusena je promasio par zicera, dok je u prosloj sezoni ponekad iz nemogucih zabijao.
Mora se uzeti u obzir ona povreda na pripremama, kada je pauzirao 2 sedmice. Ocito da mu nedostaje snage, ne vjerujem da je odjednom postao lijen ili da Armin nema nikakvog autoriteta...pa mu moze proci.

Strpljenja....
stane svakog **** bitno je da je on u sansi da i dalje sebi stvara sanse a golovi kad krenu onda krenu...samo polahko...isto tako s vedadom...ja mislim da igra odlicno samo sto ga se mjeri po broju golova a ovi nasi krelci navide male stvari koje od radi a koje puno pomazu timu...npr,rooney prosle godine zabije dupolo manje golova nego pretprosle ali je bio korisniji timu to ce vam reci svako ko je iole gledao man u

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 sep 2009, 19:44

veceras je prva utakmica lp za ovaj klub u njihovo historiji i po prvi put su ove god kompletni i najvjerovatnije ce istrcati u onom sastavu s kojim su harali prosle godine.. diego - barzagli madlung schafer richter - josue hasebe gentner misimovic- dzeko grafic.......... sretno vukovi veceras i da vas produ ovi pehovi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 sep 2009, 20:12

večeras će džeko, misimović i ostali igrači vukova sa stadiona otići pjevajući :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 15 sep 2009, 20:14

nadam se da ce nasi dijamanti blistati veceras
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2009, 20:16

Zvanicna postava Wolfsburga za vecerasnju utakmicu

------------------------------------------Benaglio---------------------------------------
Riehter--------------------Madlung------------------Barzagli---------------Scheafer
-------------------------------------------Josue-----------------------------------------
Gentner-------------------------------------------------------------------------Martins
------------------------------------------Misimovic-------------------------------------
--------------------------------Grafite---------------Dzeko-----------------------------

Vrijeme je da veceras dijamant proradi i da taj niz prenese na Bundesligu, da nekim kriticarima ovdje zacepi usta i da vise ne pisu glupe postave.

PS: U pocetnom sastavu ZSKA Moskve je Rahimic. Znaci zaniljiv duel cemo gleadti veceras izmedju Misimovica i Rahimica, Elivire pamet uglavu, nemoj igrati krkanski. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 20:20

amerosm je napisao/la:Zvanicna postava Wolfsburga za vecerasnju utakmicu

------------------------------------------Benaglio---------------------------------------
Riehter--------------------Madlung------------------Barzagli---------------Scheafer
-------------------------------------------Josue-----------------------------------------
Gentner-------------------------------------------------------------------------Martins
------------------------------------------Misimovic-------------------------------------
--------------------------------Grafite---------------Dzeko-----------------------------

Vrijeme je da veceras dijamant proradi i da taj niz prenese na Bundesligu, da nekim kriticarima ovdje zacepi usta i da vise ne pisu glupe postave.

PS: U pocetnom sastavu ZSKA Moskve je Rahimic. Znaci zaniljiv duel cemo gleadti veceras izmedju Misimovica i Rahimica, Elivire pamet uglavu, nemoj igrati krkanski.
Uf neznam koliko mi je drago sto Rahimaga startuje toliko i nije.
Jer neznam onda na koju stranu da navijam,kad su mi ,,oba trojica,,dragi. :mrgreen:
P.S Nemoj ti brinuti za Rahimica to je gospodin u kopackama ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 15 sep 2009, 20:27

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Zvanicna postava Wolfsburga za vecerasnju utakmicu

PS: U pocetnom sastavu ZSKA Moskve je Rahimic. Znaci zaniljiv duel cemo gleadti veceras izmedju Misimovica i Rahimica, Elivire pamet uglavu, nemoj igrati krkanski.
Uf neznam koliko mi je drago sto Rahimaga startuje toliko i nije.
Jer neznam onda na koju stranu da navijam,kad su mi ,,oba trojica,,dragi. :mrgreen:
P.S Nemoj ti brinuti za Rahimica to je gospodin u kopackama ;)
Nemoj ni za jedne. Jednostavno navijaj da bude tona golova, i da sve trojica nasih zabiju, najjednostavnije...Al neka zabijaju u drugom, posto prvo necu moci gledati...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 20:51

Wolfsburg poceo u formaciji 4 3 3. Misimovic igra na desnoj strani. Pa Veh je prolupao totalno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2009, 20:57

omerbavarac je napisao/la:Wolfsburg poceo u formaciji 4 3 3. Misimovic igra na desnoj strani. Pa Veh je prolupao totalno.
ne igra. miske i gentner igraju iza trojice napadaca.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2009, 20:59

Šta je ovo ljudi nije stadion pun?

Mogli su ga vala napuniti,Wolfsburg igra premijernu utakmicu u LŠ.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2009, 21:32

Rekao sam ja prije pocetka utakmice Elvire pamet u glavu, a on bas krkanski i to po Misimovicu. Mogu misliti sta je Ciro pomislio u onom trenutku. :D :D
Stadion nije pun zato sto 5000 sjedecih mjesta uvijek moraju biti prazni ili slobodni iz sigurnosnih razloga. To ti stoji u propisima UEFE.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 21:36

Vukovi lagano 2:0. Nedaju Dzeki nijedne lopte. Sve onaj Grafite pokupi...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 sep 2009, 21:37

amerosm je napisao/la:Rekao sam ja prije pocetka utakmice Elvire pamet u glavu, a on bas krkanski i to po Misimovicu. Mogu misliti sta je Ciro pomislio u onom trenutku. :D :D
Stadion nije pun zato sto 5000 sjedecih mjesta uvijek moraju biti prazni ili slobodni iz sigurnosnih razloga. To ti stoji u propisima UEFE.
Ma on to dragosti.Nisu se odavno vidjeli :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 sep 2009, 21:48

omerbavarac je napisao/la:Vukovi lagano 2:0. Nedaju Dzeki nijedne lopte. Sve onaj Grafite pokupi...

mogao je dati džeki da šuta penal da podigne samopouzdanje to bi značilo da bi vukovi imali bolje rezultate
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 sep 2009, 21:50

Mirza_Hordas je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Vukovi lagano 2:0. Nedaju Dzeki nijedne lopte. Sve onaj Grafite pokupi...

mogao je dati džeki da šuta penal da podigne samopouzdanje to bi značilo da bi vukovi imali bolje rezultate
Moga je dat..al :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2009, 21:52

Mirza_Hordas je napisao/la:

A najvise mi je krivo sto nije dao Misketu da puca. Na Grafiteu napravljen penal i on uze da puca. Imao je srecu sto se ne ponovi ono staro pravilo. :mrgreen: :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2009, 21:53

amerosm je napisao/la:Rekao sam ja prije pocetka utakmice Elvire pamet u glavu, a on bas krkanski i to po Misimovicu. Mogu misliti sta je Ciro pomislio u onom trenutku. :D :D
Znam za to pravilo,ali ona istočna tribina je poluprazna.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Cuprija
Kontakt:

Post Postao/la Cuprija » 15 sep 2009, 21:55

imali gdje na netu da gledam utakmicu,,, .. evo me na poslu...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.