FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Kad bi zavrsili prije EURA Guarina, Destra i eventualno Lavezzija, to bi bilo fantasticno
Vidio sam danas da Forlan ostaje, vi ste bolje upuceniji od mene, koliko ima istine u tome ?
Vidio sam danas da Forlan ostaje, vi ste bolje upuceniji od mene, koliko ima istine u tome ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Izgleda da on hoce da ostane. Al mislim da nema sanse zbog njegove ogromne plate. Cak se spominje da ce mu Inter dati 2 ili 3 miliona kad bude odlazio.
Njega se moramo rjesit...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=79922" onclick="window.open(this.href);return false;
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Valja ovo dobro zalit. Hvala ti Boze.Ode idiot, odeeeeeeeeeeeeeeeeee.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Njega se moramo rjesit...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=79922" onclick="window.open(this.href);return false;
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Valja ovo dobro zalit. Hvala ti Boze.Ode idiot, odeeeeeeeeeeeeeeeeee.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Yuto nemoj se prepit 
Kako nitko ne spominje da smo vratili nekog Dellafioru
27 godina bio u Interu prije 6 godina, dojma sam da je to neko smece igrac, al neka.

Kako nitko ne spominje da smo vratili nekog Dellafioru

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kako se ne sjecas Dellafiorea ? Debitovo je nekad 2005 cini mi se, mada nisam siguran. Onda kad smo bili sa Anderlechtom u LP grupi tu je utakmicu igro. Nismo ga doveli, njegov menadzer ga nekako uspio ubacit da ide sa Interom na ovu turneju u Indoneziji. Mozda ostane,al on ima ugovor sa Novarom i Parmom cini mi se...
P.S. Necu veceras, ovo se treba dobro pripremit i zalit. Ufff jest mi drago

P.S. Necu veceras, ovo se treba dobro pripremit i zalit. Ufff jest mi drago

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Toliko je tih nazovi nada proslo kroz Inter da se nemogu sjetit svih
cak se nemog sjetit ni te tekme sa Anderlechtom, zastrania sam skroz, valja meni prestat pit
aha a ja sam mislia da smo ga doveli, gledam da je skupia 6 nastupa u Novari i kontam nece se ovaj bas naigrat 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma kakvi prestat, mani zajbancije.
Kako lijep dan danas. Prvo otkupili Guarina,a sad ova vijest da idiot odlazi. Ma vrh !

Kako lijep dan danas. Prvo otkupili Guarina,a sad ova vijest da idiot odlazi. Ma vrh !

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
koja lijepa vijest
Lucio OUT !!! kao prvo hvala mu za sve.... najbolji stoper u Mourinhovoj eri što jest jest... u mom sjećanju će ostati upamćen po onoj utakmici protiv Chelsea kući 2:1... (perfect game)....također hvala mu što želi da ide. zna i on kad mu je vrijeme
naš drugi najgori igrač ove godine....
znači zasad Chivu OUT, Lucio OUT !!! još da negdje utopimo našem NAJGOREG igrača Pazzinija onda ću i ja postati Yutovu bananu...

Lucio OUT !!! kao prvo hvala mu za sve.... najbolji stoper u Mourinhovoj eri što jest jest... u mom sjećanju će ostati upamćen po onoj utakmici protiv Chelsea kući 2:1... (perfect game)....također hvala mu što želi da ide. zna i on kad mu je vrijeme

znači zasad Chivu OUT, Lucio OUT !!! još da negdje utopimo našem NAJGOREG igrača Pazzinija onda ću i ja postati Yutovu bananu...

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Matias Silvestre iz Palerma moguca zamjena za Lucia. Pravo dobar igrac i volio bih da ga dovedemo. U najboljim je godinama za odbrambenog igraca (27) i fkt bi dobro doso. Al problem je sto cijena nece biti ispod 10 miliona eura.

Igor Lichnovsky (18) je jos jedan igrac koji je blizu Intera. Igra za Universidad de Chile i isto je stoper. Danas je bio neki sastanak sa menadzerom (koji je i Islin menadzer
) i navodno je sve proslo u najboljem redu.

Jos jedan mladic je blizu. Ntcham, francuz koji ima 16 godina i navodno je najbolji veznjak te generacije na svijetu. Mjesavina Vieire i Desailla...

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=5 ... DINI=58038" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Odeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idiot

Igor Lichnovsky (18) je jos jedan igrac koji je blizu Intera. Igra za Universidad de Chile i isto je stoper. Danas je bio neki sastanak sa menadzerom (koji je i Islin menadzer

Jos jedan mladic je blizu. Ntcham, francuz koji ima 16 godina i navodno je najbolji veznjak te generacije na svijetu. Mjesavina Vieire i Desailla...

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=5 ... DINI=58038" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Odeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idiot

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
ovu dječurliju pokupit za male pare dok za Silvestrea smatram da je prosječan stoper, a ovi traže preko 10 miliona
ljudi 62 gola prime u sezoni i ovolike pare traže za jednog od krivaca
nadam se da neće biti ništa od njega....
Mudingayi
počelo je počelo

Mudingayi

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Lucio i Forlan pregovaraju oko raskida ugovora. Toliko su dobro odigrali sezonu da ne mozemo uzet ni eura na njima.
Al zato ce se na platama od njih dvojice ustedit minimalno 15 miliona eura. Ajmo Branca odradi to i rjesi se obojice.
P.S. Ako Forlan raskine ugovor navodno bi ga Milan htio dovest.

Al zato ce se na platama od njih dvojice ustedit minimalno 15 miliona eura. Ajmo Branca odradi to i rjesi se obojice.

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- IlPrincipe
- Kontakt:

Ovdje su isto oni klošari po selima što se skupe po birtijama, oni boemi

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pazi JC iza ovog cele

Gle koliko boca ... ccc i to je sportski zivot
Lavezziu dres stoji odlicno
valjda cemo ga dogodine gledat u njemu 

Lavezziu dres stoji odlicno

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako pred imena igraca pise free eto Gallianija nije bitno koji je igrac u pitanjuYuto je napisao/la:Lucio i Forlan pregovaraju oko raskida ugovora. Toliko su dobro odigrali sezonu da ne mozemo uzet ni eura na njima.![]()
![]()
![]()

Ispade da je tako.Sad gledam da Milan valjda nema para za transfere pa me i ne cudi ako budu stvarno htjeli Forlana.
Nego SilenT@ izgleda da ce se i tebi ispunit zelja te da ce i Pazzo napustit Inter ovog ljeta. Navodno cemo trazit od 10 do 12 miliona.
Trebalo bi biti para za pojacanja. Pogotovo ako uspiju da se rijese Lucia i Forlana te ako prodaju Pazza.
Licno bih vise volio da daju 25-30 miliona za Lucasa nego Lavezzia al izgleda da su nasi bas zapeli za Pocha.Al opet da hoce barem jedan doc ja prezadovoljan.
Nego SilenT@ izgleda da ce se i tebi ispunit zelja te da ce i Pazzo napustit Inter ovog ljeta. Navodno cemo trazit od 10 do 12 miliona.
Trebalo bi biti para za pojacanja. Pogotovo ako uspiju da se rijese Lucia i Forlana te ako prodaju Pazza.
Licno bih vise volio da daju 25-30 miliona za Lucasa nego Lavezzia al izgleda da su nasi bas zapeli za Pocha.Al opet da hoce barem jedan doc ja prezadovoljan.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
- Kontakt:
Ma doce obojica
Samo optimizam...

Samo optimizam...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Obojica bi mogli doc samo ako bi Wes otiso, a tesko ce se to desit. Jedan bi bio sasvim dovoljan jer imamo i Coutinha koji je bio odlican u Espanyolu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/pauli ... 57229.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda nas novi veznjak ? Njegovi agenti su u Italiji i vec se pregovara.Inter je navodno jako zainteresovan za njega i vec duze vrijeme ga prati. Spominjo se i na zimu i ne bi me zacudilo da ga sad dovedu. Cijena oko 10 miliona eura.
Kolko vijesti oko transfera a tek maj, sta ce sve biti do kraja augusta ???

http://www.transfermarkt.co.uk/en/pauli ... 57229.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda nas novi veznjak ? Njegovi agenti su u Italiji i vec se pregovara.Inter je navodno jako zainteresovan za njega i vec duze vrijeme ga prati. Spominjo se i na zimu i ne bi me zacudilo da ga sad dovedu. Cijena oko 10 miliona eura.
Kolko vijesti oko transfera a tek maj, sta ce sve biti do kraja augusta ???

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Inter bi trebao krenuti poput Milana sto se tice igraca koji imaju preko 32 godine, a ima ih mnogo, ocistiti se od parazita!
Ja sam siguran da ce doc jedan od dvojca Lavezzi/Lucas i da ce Destro doci 100%, pretpostavljam da ce dovest jos nekog u obranu i otkupit Polia. Strama je izgleda zapeo za De Jonga, ali eto ako otkupimo tog Paulinha sumnjam da bi De Jong dolazio.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
spominjao se ovaj Paulinho i lani pa ništa od njega.... volio bih ga vidit kod nas dogodine....
Brazilac, 21 godina nemože da nevalja za 10 miliona, a i liči malo na Neymara
također Wes ostaje 100%.. to je i Moratti izjavio danas.... tako da ako bi uzeli Lavezzija neznam bi li mogli financijski izgurat i Lucasa.... eventualno da Moratti uključi Ruse, Arape ili ko je se već spominajo od sponzora nedavno...
@Tritolone... samo NE De Jong.... onom je IQ manji od Cordobinog...
btw. ako dođe Paulinho neznam zašto bi uzimali više ikoga u vezu... Paulinho je DMC/MC....
Guarin, Paulinho, Poli, Zanetti, Cambiasso i više nego dovoljno izbora za zadnjeg veznog...
ps. Pazzini ako ode valjat će to zalit...
spominje li se išta za Dekija?... nema on šta više ponudit u jačim utakmicama, a i u kup utakmicama prije bih dao šansu nekom iz Primavere nego njemu...
vrijeme mu je za penziju!
Brazilac, 21 godina nemože da nevalja za 10 miliona, a i liči malo na Neymara

također Wes ostaje 100%.. to je i Moratti izjavio danas.... tako da ako bi uzeli Lavezzija neznam bi li mogli financijski izgurat i Lucasa.... eventualno da Moratti uključi Ruse, Arape ili ko je se već spominajo od sponzora nedavno...
@Tritolone... samo NE De Jong.... onom je IQ manji od Cordobinog...
btw. ako dođe Paulinho neznam zašto bi uzimali više ikoga u vezu... Paulinho je DMC/MC....
Guarin, Paulinho, Poli, Zanetti, Cambiasso i više nego dovoljno izbora za zadnjeg veznog...
ps. Pazzini ako ode valjat će to zalit...

vrijeme mu je za penziju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.