Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

HVALA SVIM NAVIJACIMA DRUGIH KLUBOVA NA ISKRENIM CESTITKAMArodjak je napisao/la:Cestitke Zelji na osvojenoj "duploj kruni",treba se priznati igrali ste najbolje ove godine i zasluzeno ste uzeli oba dva pehara.Sretno u Evropi i da uspjesno predstavljate Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmicenjima
hvala!felix123 je napisao/la:Svaka vam čast ,pokazali ste kako se igra s jajima ,sad sam shvatio da Amar je stvarno trener ,extra je pripremio momcad ,takticki posebno
Najbolji ste ove sezone i ako sacuvate ovu momcad ,zreli ste za prolaz u grupnu fazu Europske lige
To je dokazano još pretprošlo kolo, kada smo postali i matematički šampioni.tm8782 je napisao/la:Zaboravio sam da jos dodam u svoj prethodni post jednu recenicu. Mislim da je ova utakmica veceras dokazala da vise nema nekih teorija zavjere kako neko mora uzeti ovo, a neko ono. Jednostavno je to sad, ako si bolji uzimas sve.
Ukazo se i on u jednoj numeri na krajuCartman je napisao/la:Jedino je nedostajao Thompson veceras da se upotpuni ta skutorska atmosfera.![]()
Cestitke Zelji. Guso fakat bolji nego ikad.
Znam ali mislio sam kad je u pitanju trofej...voltron30 je napisao/la:To je dokazano još pretprošlo kolo, kada smo postali i matematički šampioni.tm8782 je napisao/la:Zaboravio sam da jos dodam u svoj prethodni post jednu recenicu. Mislim da je ova utakmica veceras dokazala da vise nema nekih teorija zavjere kako neko mora uzeti ovo, a neko ono. Jednostavno je to sad, ako si bolji uzimas sve.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lokomotifa, perodeformero, Riziko i 20 gostiju.