NK Široki Brijeg

admirone
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la admirone » 16 maj 2012, 22:29

turbo1 je napisao/la:Čestitke Želji na pobjedi i igračima Širokog na dostojanstvenom načinu na koji su podnijeli poraz.

Tekma bez ijedne grubosti, bilo čega nesportskog. Svaka čast
.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 16 maj 2012, 22:35

Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 maj 2012, 22:37

Evo taman s utakmice, atmosfera odlična, navijalo se dobro tijekom cijele utakmice, dosta smo borbeno igrali ali nije išlo, imali smo tek 2 dobre šanse i to Varea pred kraj 1.poluvremena i Zakarić pred kraj utakmice. Želji čestitke, a valjda će nama biti bolje sljedeće sezone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 16 maj 2012, 22:40

Samo opusteno raja :)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 22:44

Sirokom zahvalnica za ogromnu kaznu i popunjavanje kase FSBiHa. :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 maj 2012, 22:46

:oops: Toliko o ponašanju pojedinih "navijača"

Što se tiče utakmice Željo poptuno zasluženo osvojio.. Mi jednostavno nismo imali veznog reda, jedan napadač u utakmici u kojoj ti treba pobjeda, ne moj Bloudek to ne ide tako.. Jednostavno nista konkretno osim one dvije prilike i to obe pogreskom zadnje linije Želje.. Jeb.i ga ljudi su bolji i to je to.. Treba im čestitati i nesto nauciti iz ovoga, a ima materijala..

A ja sad cekam sljedeću domaću utakmicu na kojoj cu biti ja i još 300-400 zaljubljenika u nogomet koji znaju cijeniti svaki dobar potez pa i potez suparnika a ovi "navijači" ce se vjer. opet pojaviti na sljedecoj europskoj utakmici i opet sramotiti mene, moj grad, i sve vezano uz ŠB..
Škriparima čestitke na svemu veznom uz kup, digli su euforiju, doveli ljude na stadion.. Još da nije bilo ovih izroda bilo bi odlično..

I molio bi ove također nazovi navijače, koji stadion vide isto ovako jednom ili eventualno dvaput godisnje, neka nas postede svojih jos maloumnijih komentara..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 maj 2012, 22:47

na ovoj gore slici ja ne vidim ni jedne zastave NK Siroki Brijeg ,sve neke politicke zastave(herceg-bosne) sto govori da navijacima NK Sirokog Brijega(ako ih uopste i ima) nije u interesu da toliko podrzavaju klub koliko da ispolje svoje politicke ciljeve.Kad navijaci Sirokog izbace politiku iz "navijanja" i budu navijali samo za svoj tim neko ce ih ozbiljno i prihvatiti.Ovako,ovo sto sam vidio je na nivou onoga spikera iz Gabele :oops: :oops:

cestitke igracima oba tima na fer i korektnoj utakmici,Zeljo je dokazo da je najbolji i treba mu cestitati,svaka im cast ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 22:48

Barney Stinson je napisao/la::oops: Toliko o ponašanju pojedinih "navijača"

Što se tiče utakmice Željo poptuno zasluženo osvojio.. Mi jednostavno nismo imali veznog reda, jedan napadač u utakmici u kojoj ti treba pobjeda, ne moj Bloudek to ne ide tako.. Jednostavno nista konkretno osim one dvije prilike i to obe pogreskom zadnje linije Želje.. Jeb.i ga ljudi su bolji i to je to.. Treba im čestitati i nesto nauciti iz ovoga, a ima materijala..

A ja sad cekam sljedeću domaću utakmicu na kojoj cu biti ja i još 300-400 zaljubljenika u nogomet koji znaju cijeniti svaki dobar potez pa i potez suparnika a ovi "navijači" ce se vjer. opet pojaviti na sljedecoj europskoj utakmici i opet sramotiti mene, moj grad, i sve vezano uz ŠB..
Škriparima čestitke na svemu veznom uz kup, digli su euforiju, doveli ljude na stadion.. Još da nije bilo ovih izroda bilo bi odlično..

I molio bi ove također nazovi navijače, koji stadion vide isto ovako jednom ili eventualno dvaput godisnje, neka nas postede svojih jos maloumnijih komentara..
Svaka čast!
E ovo ja zovem realnim komentarom i realnim pogledom na sport kao takav.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

old

Post Postao/la old » 16 maj 2012, 22:49

vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %... :o
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 maj 2012, 22:50

Ljudi suza mi je u oku nece nikako da ispane ,nema goreg stanja za ljudsko tijelo
@tepsija vjeruj mi da se uvelike slažem se tobom i u pravu si ,al nemam snage vise osudivat,ogradivat,objasnjavat
To se odavno nije pjevalo i voda navijanja nije ni jednom zapoceo bilo kakve ruzne povike ,cak smo pokusali vratit stare pjesme koje su otisle u zaborav,ali kad dode jedna grupica i pocme pjevat onda drugi prihvate znas vec kako to ide
Sve vam stoji povika je ruznih bilo i svega ,ali samo se nemoj te pravit da u vas to nikad nije bilo
I daj malo se nasadite na temu NK Željezničar ,cestitate ljudi su stvarno zasluzili i veceras su nas nadigrali

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 16 maj 2012, 22:51

@old
ne kontaju oni to,džaba se trudiš...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 22:51

Velez je igrao i sa Zeljom i sa Sirokim vise puta i mogu reci po onom sto sam ja vidio Siroki na svom terenu realno nije jaci od Zelje u gostima - tako da je ovaj ishod po meni ocekivan.

Zalosno je samo da jos ima mazluma koji se dice nacionalizmom - ali sta ces. Neko mora bit i glup.

A na pitanje nekog od Sirokobrijezana od ranije da se ovo pjeva na svim stadionima - jeli vam se pjevalo u Mostaru protiv Veleza? Nije sigurno - ni jednom. Nije svak ko vi da pucate po navijacima, gadjate trenere dok daju izjave (i ako Osima licno ne volim) i da se dicite nacizmom...

To ponasanje je civilizovan svijet ostavio iza sebe ima 50 godina.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2012, 22:51

Barney Stinson je napisao/la::oops: Toliko o ponašanju pojedinih "navijača"

posteno od tebe da osudjujes, ali ako su "pojedinci" samo urlali one pjesme, onda brate imaju glascine... priznaj da je ovo zahvatilo dobar dio publike pogotovo tamo gdje su bili skripari... kad sam vidio onog malog djecaka, mislim 9-10 godina ima, kako pjeva nacionalisticke pjesme... ne znam sta sam osjecao... bas mi je zao da "pojedinci" truju kompletan narod dole...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 16 maj 2012, 22:52

Sta je ba sa cestitkama za istinske gigante, uhvatili se sad politike i naglabat o polotici
Hvala svima na iskrenim cestitkama kako god!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 maj 2012, 22:52

old je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %... :o
Al ni Barcelona ni Baski ne velicaju fasisticke rezime ko u Sirokom, ma ne treba to potencirat uopste, samo kaznjavat dok se ne opamete, ako ne mogu primitivlik izbacit iz sebe, kazne ce ih natjerat da ga sakriju

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 16 maj 2012, 22:52

Da i ja sam primjetio da je su ti pojedinci kako ih on nazva jedna dobra većina koji sramote njegov "grad" !!!
U novi boj ...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 22:54

old je napisao/la:
Ako ti smatras licemjerstvom kritiku da se klubovi ne ogradjuju od ovakvih ispada - onda ti nisi bas vrlo inteligentan.

Niko ne kaze da da Bilbao nema pravo volit Kataloniju ili Siroki nema pravo volit Zap. Hercegovinu - ali ako Bilbaovi navijaci pjevaju "zaklacemo ljude iz Madrida" onda bi Bilbao DEFINITVNO izbacio citavu tribinu napolje.

To je nivo Evrope - a ovo je nivo ustasa i cetnika u BiH.... Ta se 2 nivoa nemogu poredit - to je kao porediti Parizane i cigane. Smijesna poredba.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 16 maj 2012, 22:55

slogauskoplje je napisao/la:bla-bla-bla

dosadni ste ;)

halo ba papak je li ti ovo se opravdavas tj zvizdanje himni i ove urlike tipa mi hrvati ili ustase.ma vi iz ovih hercegovackih vukojebinna ste mentalno na nivou 90 tih godina i zaista mi se gadite do beskrajnosti. vi sve mi hrvati a hrvatska vas ne **** ni za suhu sljivu budale
51%--------49%

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 maj 2012, 22:55

old je napisao/la:

ma u redu je to voliti i nevoliti, ali Baskijci i Katalonci ne skandiraju ratnim zločincima i fašistima (večeras Paveliću Anti)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 maj 2012, 22:57

old je napisao/la:
Ma druže, nacionalizam je zlo, ali je nažalost postao "normalna" pojava svugdje. Ne znam ni ja zašto je bilo šta iznenađenje i kako neke stvari koje se ponavljaju u nedogled, kao iznova mogu iznenaditi nekoga. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hrammm1921, Hrasno15, Raskovac, Samba71 i 40 gostiju.